Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lexter píše:
Divný. Ostruhy by tě bolely i v botách. Fakt možná jen otlak, zatvrdlina a boty to úspěšně tlumí. Prohmatej si je. Nepraskají ti paty? Myslím kůže.
Paty mám jak mimino. Nikdy jsem s nimi neměla problém. Divný. Ale v červnu jdu na kontrolu s kolenem, tak se zeptám.
@Betty MacDonald píše:
Paty mám jak mimino. Nikdy jsem s nimi neměla problém. Divný. Ale v červnu jdu na kontrolu s kolenem, tak se zeptám.
Určitě. Já můžu jen hádat. Doktor tě lupne pod rentgen a bude jasno. Dá tě do cajku a zase budeš lítat po lesích jak pravá Bosana.
@Monchichik píše:
Možná má pocit, že když ho s mládětem seznámíš, už nebude tak lehké se ho zbavit…
Taky mám ten dojem…Ikdyž si jen telefonujem, tak začne mluvit na malého. Já chtěla aby sem chodil, když dítko bude u táty. I tak jede si své, že by odešel až příští pondělí, když ví, že v neděli mám dítê od táty zpêt. On na to, že dítka se může zeptat, zda by mu nevadil. Nerespektuje moje ne, nechci vás seznámit.
@Anonymní píše:
@Monchichik No nevzdá, přemýšlím, kdy mu napsat, že končíme. Je stále online a jakmile mě vidí, tak volá. Ráda bych mu napsala a blokla než stihne zas volat a psát.
„Bohuzel si nemyslim, ze bychom se k sobe hodili pro dlouhodoby vztah. Preji hodne stesti!“
Nebo natvrdo pravdu a bloknout.
@Betty MacDonald píše:
kolegyni bolí paty asi už 2 roky, ostruhy to nejsou, na rentgenu nic, chodila na ortopedii - obstřiky, rázová vlna, na rehabilitaci, léky proti bolesti - nic nepomohlo, tak chodila k homeopatovi - nic, k čínské léčitelce - nic, chce jít ještě na thajské masáže - prostě dělá možné i nemožné a paty ji bolí pořád, nic nepomáhá
@stinga píše:
kolegyni bolí paty asi už 2 roky, ostruhy to nejsou, na rentgenu nic, chodila na ortopedii - obstřiky, rázová vlna, na rehabilitaci, léky proti bolesti - nic nepomohlo, tak chodila k homeopatovi - nic, k čínské léčitelce - nic, chce jít ještě na thajské masáže - prostě dělá možné i nemožné a paty ji bolí pořád, nic nepomáhá
Zbývá jen vyšetřit šišku nebo troubit na lesní roh. ![]()
@stinga píše:
Mě to bolí jen naboso a levá. V botech dobrý. Jen v práci, když mám dlouhou směnu, tak ke konci trochu, ale míň, než bosky.
@Anonymní píše:
Začala sem se scházet s jedním chlapem. Přišel mi v pohodě. Tak sem ho po čase vzala k sobě do bytu na víkend. Dìky tomu jsem zjistila, že nečistí zuby.Přitom při líbačce to nebylo znát. Teď už nemám chuť ho lìbat. Schválně sem mu nic neřìkala v patek ani v sobotu ráno…Až kolem poledne, sem se zeptala :,,Ty nečistíš zuby?"Pověděl, že kartáček sebou má
.Tak sem řekla, ať ho používá. Od té doby prostě blok a nechci ho líbat. Navìc jakékoliv jídlo u mě snědl…Tak měl drobky u pusy, máslo nebo omáčku v koutcìch
.Když sem mu to řekla, otíral to rukou a už se vrhal mě lìbat, že sem musela pomalu utéct. Řekla jsem ať se jde umýt
![]()
.Zas to otřel do ruky a ještě řekl, jestli už dobrý. Od té doby se mi hnusì a nechci mu dát ani pusu. Když šel kouřit na balkón, tak v tom samém triku načichlém, šel spát. Smrad byl v celé ložnici. Do toho prdí i v posteli. Teđ nevìm co mu říct jako důvod rozchodu.Taky dělá zvuky krkem, jako odkašlává. Do toho jak maká na zahradě, tak má ruce jak struhadlo a špinavé. Má to zažrané v prasklinách, nehty špinavé. Mrzí mě to. Jinak byl vtipný, pozorný. Ale má cenu někoho prřevychovávat? Na špinavé ruce mi řekl, že se stejně zas umažou.
Ctvrta cenova za sociku hospoda, nebo proste zbozi ze sekace, pouzity, smradlavy casto nepouzitelny
prase a lakomec, to je teda sexy kombinace
bič a pryč…
jinak ale určité kompromisy ve vztahu potřeba jsou, zrovna ta hygiena se naučit dá - prostě nůž na krk a otevřít oči.. znám hodně lidí a prostě někteří mají hygienické standardy např. díky výchově fakt posunuté hodně mimo běžnou českou normu 21. století… nebudu psát podrobnosti, ale např. jsem minulý víkend drahému vyházela trika s dírama, co jsou „na práci na zahradě eště dobré a aspoň to větrá“, nebo ho taky posílám do koupelny (zuby, sprcha), prostě 5 let sám, 50+, tak si taky zvykl žít v jednom triku „na všechno“ a je ho potřeba zas trochu zcvilizovat, no..
ALE fakt není lakomec, naopak by se rozdal a je to spolehlivý, pracovitý, hodný a pohledný chlap, tak to beru tak, že je holt „něco za něco“… a taky už nejsem žádná ranní rosa
tak jsem si ty priority poskládala, no..
s tou minerálkou za 16/18, cigárama a vařením na tvůj účet jsi mne fakt pobavila
takový víkend a nákup by s ním byl můj první a poslední ![]()
@Lucy75 píše:prase a lakomec, to je teda sexy kombinace
bič a pryč…
jinak ale určité kompromisy ve vztahu potřeba jsou, zrovna ta hygiena se naučit dá - prostě nůž na krk a otevřít oči.. znám hodně lidí a prostě někteří mají hygienické standardy např. díky výchově fakt posunuté hodně mimo běžnou českou normu 21. století… nebudu psát podrobnosti, ale např. jsem minulý víkend drahému vyházela trika s dírama, co jsou „na práci na zahradě eště dobré a aspoň to větrá“, nebo ho taky posílám do koupelny (zuby, sprcha), prostě 5 let sám, 50+, tak si taky zvykl žít v jednom triku „na všechno“ a je ho potřeba zas trochu zcvilizovat, no..
s tou minerálkou za 16/18, cigárama a vařením na tvůj účet jsi mne fakt pobavila
ALE fakt není lakomec, naopak by se rozdal a je to spolehlivý, pracovitý, hodný a pohledný chlap, tak to beru tak, že je holt „něco za něco“… a taky už nejsem žádná ranní rosatak jsem si ty priority poskládala, no..
takový víkend a nákup by s ním byl můj první a poslední
Já už bych od té kasy odkráčela sama, nesnáším, když chlap dělá u placení mrtvýho brouka.
@Betty MacDonald píše:
Mě to bolí jen naboso a levá. V botech dobrý. Jen v práci, když mám dlouhou směnu, tak ke konci trochu, ale míň, než bosky.
také zajímavé, ji to bolí pořád, když dlouho chodí, tak víc
tak dělá psí kusy, ale také je to k ničemu
@Anonymní píše:
Taky mám ten dojem…Ikdyž si jen telefonujem, tak začne mluvit na malého. Já chtěla aby sem chodil, když dítko bude u táty. I tak jede si své, že by odešel až příští pondělí, když ví, že v neděli mám dítê od táty zpêt. On na to, že dítka se může zeptat, zda by mu nevadil. Nerespektuje moje ne, nechci vás seznámit.
Dalsi red flag. Doufam, ze se ti podari se ho brzy a hladce zbavit
@broskvová zmrzlina píše:
Tohle se vlastně dá říct na všechno, od hrníčku po zadek.Doufám, že jsi už zdrhla.
@Anonymní píše:
Ty to nevidíš? Chce se k tobě nasáčkovat a pak už se ho nezbavíš. On hledá ženu s bytem, další mama hotel.