Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Znam muj otec je takový. Nekoupe se neprevlika v obleceni co je přes den i spi. Necisti si zuby nikdy to nedelal. Nehty si nestriha tvrdi, ze je ma tvrde jenze ani po odmoceni to neudela takze diry v ponozkach porad. Moči vedle wc moci do umyvadla klidne i do nadobi moci vsude klidne si omoci dům lidem ploty. Ted mel mrtvici (alkohol cigarety hlavně) chodi k nemu pani aby mu pomahala a on to bojkotuje. Zacal zase chlastat kourit chodi pred ni v trenkach kde mu vse leze s cigarem. Pani si stezuje vsichni mu domlouváme a nema to zadny vubec zadny efekt. Blbe se utira takze smrdi klidne prdi za pochodu krka kdyz nekdo ji kouri mu do toho a nebo mu ukazuje jak mu hniji zuby a ma s toho strasnou srandu. Bohuzel se nic delat neda. Je svepravny je a to jak se chova je spinavy a dela ostudu zmenit nejde. Vystehovat ho kam by sel nebo kam by sli oni. Prece jen maji svuj vek a uz to neni tak jednoduche jako třeba ve 30..kdyz to mohla udelat neudelala ted uz je pozdě.
@Anonymní píše:
Vicemene ano, ale je to cim dal horsi. Jakou zkusenost mas?
To jseš tak zoufalá, že tohle musíš trpět? Upřímně, tohle hází negativní světlo i na tebe. Promiň. Ale vědět, že máš tohle doma dobrovolně, myslím si, že jsi prase i Ty.
Tohle normální čistotný člověk nemůže tolerovat dlouhodobě.
Pokud je to vážně pravda, je fajn, že to řešíš a snad vyřešíš.
@venulka1 píše:
Znam muj otec je takový. Nekoupe se neprevlika v obleceni co je přes den i spi. Necisti si zuby nikdy to nedelal. Nehty si nestriha tvrdi, ze je ma tvrde jenze ani po odmoceni to neudela takze diry v ponozkach porad. Moči vedle wc moci do umyvadla klidne i do nadobi moci vsude klidne si omoci dům lidem ploty. Ted mel mrtvici (alkohol cigarety hlavně) chodi k nemu pani aby mu pomahala a on to bojkotuje. Zacal zase chlastat kourit chodi pred ni v trenkach kde mu vse leze s cigarem. Pani si stezuje vsichni mu domlouváme a nema to zadny vubec zadny efekt. Blbe se utira takze smrdi klidne prdi za pochodu krka kdyz nekdo ji kouri mu do toho a nebo mu ukazuje jak mu hniji zuby a ma s toho strasnou srandu. Bohuzel se nic delat neda. Je svepravny je a to jak se chova je spinavy a dela ostudu zmenit nejde. Vystehovat ho kam by sel nebo kam by sli oni. Prece jen maji svuj vek a uz to neni tak jednoduche jako třeba ve 30..kdyz to mohla udelat neudelala ted uz je pozdě.
Vodíš k tomu vnoučata? ![]()
@Kockazvysocan ne vidime se max 2× ročně nemam na to nervy ani žaludek. Staci ze to dává matka.
@Kockazvysocan jinak je takhle vychovany. I nich fungoval styl vsichni se koupou v jedne vodě zuby se neciti pradlo se staci prevliknout jednou tydne to same koupat. Nedavno bylo ve vymene manzelek taky, ze se kouknu středa neděle. Nebo ten jak dělal s fekaliemie a koupal se obden a jednou tydne se pralo. Nechapu to, ale znam i jsem takovych lidi videla celkem dost.
@venulka1 píše:
@Kockazvysocan ne vidime se max 2× ročně nemam na to nervy ani žaludek. Staci ze to dává matka.
Hele, nejsem pro radikální řešení, ale tady je na místě. Držím palce, at to ustojíš a děti neodkoukají.
@Anonymní píše:
Muj muz je take cune. Sice se sprchuje denne, takze nesmrdi, ale jinak je na tom s strasne.
Nehty si nestriha, necha si je olamat, takze mu je musim strihat ja.
Nepecuje o sebe a je diabetik, takze ma neustale nejaka drobna zraneni a mokvsve vredy a ma na obleceni hnis a krev.
Krev se mu podari roznest i kolem sebe, protoze s krvacejici nohou klidne chodi po byte. Take si lehne s rankou do postele, takze mame krev i tam.
Navic se asi spatne utira po stolici, takze po sobe zanechava hnede smouhy.
Kdyz moci, tak se casto netrefi do zachodu.
Domaci prace nedela temer zadne.
Ja uz jsem z toho zoufala.
Neustale uklizim, denne peru, neustale mam nekde namocene pradlo kvuli odstraneni fleku, nekolikrat eenne umyvam zachod.
Takhle zit opravdu nechci. Da se s takovym chlapem neco delat?
To nevím, jestli se s takovým chlapem da něco dělat. Ja mela bývalého taky nehorazny hovado..smrdel, po práci se nešel vykoupat a klidne si lehl spinavej do postele. Delavala jsem za barem a po práci zamnou chodil v monterkach a brutálně smrdel od potu až mi to pak kolegyně říkali ze je to strašne a to mel voňavek dost ani nepomohlo když jsem mu řekla ať se tahne umejt… ze začátku takovej nebyl až časem a ani nemluvím když ja chtěla sex tak sem ho poslala at se jde vykoupat prvně…šel, jenže si umyl vse ostatní krom toho co ma mezi nohama… diky bohu s nim nejsem. Kdyz ho srovna. S manželem nynejsim tak nebe a dudy…nikdy jsem nezaznamenal ze by manzel smrdel
@ivulk píše:
Hele holky já znám třeba kluka co mu je 30 bydlí s rodičema a koupe se jednou za týden a to po sobě jdou do stejné vody ve vaně všichni členové rodiny!!!![]()
![]()
jina se ho voda ani nedotkne..je mi naprosto jasný, že s takovym přítupem bude sám navždy…jestli spolu jste už 2,5r tak bys neměla mít zábrany mu to na férovku říct..a jestli víš, že ti lhal tak to by odemě tedy schytal..ať se děje cokoliv tak lhaní nesnášim…a kdyby přišel z práce, že se myl a stejně srděl, tak bych mu řekla, nedá se nic dělat, musíš se umýt znovu…
na venkově se tak lidi koupali ještě v 70 letech., když neměli studnu a vodovod. A pralo se jednou za týden v sobotu, Rodiče toho 30 letého tak možná vyrostli a naučili ho to.
Jenže dneska je jiná doba.
@JOHNDENVER píše:
Jsi stejné prase, jako on, když v tom žiješ
Ale spíš tipuju, že jsi výstavní troll.
Ja to po nem vsechno uklizim. Vzdyt pisu, ze se u nas neustale pere, zachod umyvam nekolikrat denne a dokonce mu i striham nehty.
@Anonymní píše:
Muj muz je take cune. Sice se sprchuje denne, takze nesmrdi, ale jinak je na tom s strasne.
Nepecuje o sebe a je diabetik, takze ma neustale nejaka drobna zraneni a mokvsve vredy a ma na obleceni hnis a krev.
Krev se mu podari roznest i kolem sebe, protoze s krvacejici nohou klidne chodi po byte. Take si lehne s rankou do postele, takze mame krev i tam.
Neustale uklizim, denne peru, neustale mam nekde namocene pradlo kvuli odstraneni fleku, nekolikrat eenne umyvam zachod.
A nebere nějaké špatné léky, znala jsem chlapa co se netrefil při močení na wc měl těžkou schizofrenii a bral léky, které mu nesedli. Příčetný jedinec fakt mimo mísu nemočí. Zjevně si tu cukrovku moc neléčí, když má takové problémy.
@Anonymní píše:
přesně tenhle příspěvek tu byl tak před půl rokem, možná dýl - jsi to zase ty? a proč s tím prasetem jsi?
@Kockazvysocan píše:
Vodíš k tomu vnoučata?
Tak tohoto pána bych nechala svému osudu přiznávám, být vtoji matkou tak se odstěhuju a nechám ho tam..normální není, možná nějaká forma demence, ale bohužel na zbavení svépravnosti to asi taky není. Jedině se poradit s jeho lékařkou a nějaký ústav. ![]()
@JOHNDENVER píše:
Jsi stejné prase, jako on, když v tom žiješ
Ale spíš tipuju, že jsi výstavní troll.
a ty jsi dost trapný, nemáš co říct k tématu, tak rozdáváš urážky a blitky
@drewlet píše:
a ty jsi dost trapný, nemáš co říct k tématu, tak rozdáváš urážky a blitky
Já sice k tématu své řekla, ale tohle jsem řekla taky. Ono i to, s kým žijeme, vypovídá o nás. Ale zakladatelka je na dobré cestě, když má snahu to řešit. Pokud zůstane, ano, budu si o ní myslet, že je stejné prase jako on.