Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
538
11.7.14 13:50
@Catus píše:
Máš evidentně problém s chápáním českého jazyka :lol:
děvkař = děvky
ku. revník = kur.vyMůžeš teda definovat, co je manželka, když manžel je jí nevěrný s vícero ženami?
Ku.rva? Přestože ona sama má jen jednoho sexuálního partnera?
No tak potom ti ta rovnice nějak nevychází :think:

Manželka je stále manželkou. Když ale řekneš, že je někdo ku-evník, tak nemusí být vůbec ženatý… a nepsala jsem o JEHO MANŽELCE ale o JEJÍ MATCE, tj, partnerce otce, která ji porodila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.14 13:50
@anorganička píše:
jenom se dotyčnou upozornila, že nemusí veřejně tak oškilvě mluvit o rodičích… nic víc.

jasně za prvé zmínila, jen taťku a je to v celku její věc- ne tvá, tak nechápu tvou reakci ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:51
@Maculinka píše:
@anorganička A co je ti vlastně do toho? :roll:

v podstatě nic, jen mě to překvapilo. Já bych takhle o rodičích nemluvila, i kdyby byla matka také prostitutkou a otec ku-revník.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.7.14 13:52
@anorganička píše:
Manželka je stále manželkou. Když ale řekneš, že je někdo ku-evník, tak nemusí být vůbec ženatý… a nepsala jsem o JEHO MANŽELCE ale o JEJÍ MATCE, tj, partnerce otce, která ji porodila.

No ale to se nevylučuje, ne? Pořád je to její matka ;) Nebo myslíš, že je Terinka natolik hloupá, aby to nepochopila?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:54
@Maculinka píše:
@anorganička Až tě začne podvádět muž a tahat se všude možně, celkem ráda bych viděla, jak by sis vystačila se slovem „nevěrník“. :lol: :lol: :lol:
Mimochodem, proč nadáváš na ženy, které vykonávají prostituci? Proč jim říkáš kuwy/děwky? :think: Tomu nerozumím. Jsou to prostitutky a společnice.

Tak ku*va je přeci prostitutka ne? Tedy někdo, kdo si nechá za sex platit. Mi to přijde trochu ponižující, ale když ti to nevadí, je to tvoje věc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 13:55

Příspěvek upraven 11.07.14 v 14:09

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:55
@Catus píše:
No ale to se nevylučuje, ne? Pořád je to její matka ;) Nebo myslíš, že je Terinka natolik hloupá, aby to nepochopila?

já nevím, co ji vadí. Napíše veřejně, že má tátu kurevníka, ale vadí, že ten protějšek nazvu prostitukou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.7.14 13:57
@anorganička píše:
já nevím, co ji vadí. Napíše veřejně, že má tátu kurevníka, ale vadí, že ten protějšek nazvu prostitukou…
:zed: zkus napodobit tohoto smajla u sebe doma..
  • Citovat
  • Upravit
19609
11.7.14 13:58
@anorganička píše:

Asi by chtělo si vygůglit pojem slova ku.rva ;)
prostitutka, nevěstka, lehká žena, prodejná žena, děvka, štětka, šlapka

Nikde se nepíše, že je to sex JEN za peníze :think: Takže to může být jakákoliv žena, která má vícero sexuálních partnerů najednou.
Tudíž manžel, udržující vztah s více ženami najednou JE KU. REVNÍK.

Možná by bylo fajn občas přemýšlet, než vypustíš zase nějakou cipovinu :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:59

@terinka4444 s variantou že by ženatý chlap chodil pravidelně do bordelu jsem nepočítala, sorry

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 14:00
@Catus píše:
Asi by chtělo si vygůglit pojem slova ku.rva ;)
prostitutka, nevěstka, lehká žena, prodejná žena, děvka, štětka, šlapka

Nikde se nepíše, že je to sex JEN za peníze :think: Takže to může být jakákoliv žena, která má vícero sexuálních partnerů najednou.
Tudíž manžel, udržující vztah s více ženami najednou JE KU. REVNÍK.

Možná by bylo fajn občas přemýšlet, než vypustíš zase nějakou cipovinu :P

to je blbost. To může být bigamista, nevěrník atp. ale s kur*vením to nemá nic společného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 14:02

Příspěvek upraven 11.07.14 v 14:08

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.7.14 14:02
@anorganička píše:
to je blbost. To může být bigamista, nevěrník atp. ale s kur*vením to nemá nic společného.

Proč blbost, protože ty si to myslíš? Takže ku.rva je jen ta, co to dělá pro peníze? Ale prosím tě, hoď sem nějaký relevantní odkaz a pak se o tom budeme bavit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 14:05
@Catus píše:
Proč blbost, protože ty si to myslíš? Takže ku.rva je jen ta, co to dělá pro peníze? Ale prosím tě, hoď sem nějaký relevantní odkaz a pak se o tom budeme bavit ;)

já teda ženu, která má dva chlapi najednou (zadarmo:-), za kur*vu nepovažuji… tak to možná nazývají chlapi a ty jsi to převzala od nich…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.7.14 14:05

@terinka4444 Na tvém místě bych jí už nic nevysvětlovala. Ona je jen rypna a stejně si bude mlít svou, i když se tu o soukromí vaší rodiny rozepíšeš sebevíc. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí