Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69235
11.7.14 13:40
Napsala jsem, že můj otec byl ukázkovým příkladem kurevníka, nikoliv, že žil s kur.vama nebo že moje maminka byla kur.va. Ty jsi snad úplně mimo nebo co :think:nebo jsi vážně tupá, nebo skutečně je tvým úmyslem jen provokovat.
@anorganička píše: ??? napsala jsi, že tvůj otec celý život žil s kur*ama (viz. příspěvek nahoře) tak si příště uvědom, co to slovo znamená.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:40
@Maculinka píše:
Nikde nic nevidím, že by něco takového psala. Vytrháváš věci z kontextu a přetváříš si je dle libosti. Buď jsi nechápavý duťoch a nebo chceš jen vyvolávat hádky. :nevim:

jaký kontext, když píše o otci takové věci, tj. že je kurevík, tak spí s kurama, ne? Nebo kurevníci spí s hodnýma manželkama? Fakt byste to měly začít někdy po sobě číst.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
sissi79
11.7.14 13:41
@Maculinka píše:
Nikde nic nevidím, že by něco takového psala. Vytrháváš věci z kontextu a přetváříš si je dle libosti. Buď jsi nechápavý duťoch a nebo chceš jen vyvolávat hádky. :nevim:

Myslím že to druhé.. od včera je tohle totiž v každé její diskuzi..

• Citovat
  • Upravit
538
@terinka4444 píše:
Napsala jsem, že můj otec byl ukázkovým příkladem kurevníka, nikoliv, že žil s kur.vama nebo že moje maminka byla kur.va. Ty jsi snad úplně mimo nebo co :think:nebo jsi vážně tupá, nebo skutečně je tvým úmyslem jen provokovat.

co to tedy znamená, že je příklad kurevníka??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165

@terinka4444 Myslím, že chce provokovat. Protože to by musel být už opravdu těžký případ demence, aby to dotyčná chápala tak, jak to prezentuje. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
11.7.14 13:42

@sissi79 @Maculinka já už jsem jí nahlásila a to včetně vícero diskuzí, ne jen tady.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.7.14 13:43

@anorganička Proboha. Kur*vník se říká člověku, co je nevěrný své manželce. Hraješ to a nebo jsi opravdu tak mimo? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15113
11.7.14 13:43

@terinka4444 není to chlap? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:44
@Maculinka píše:
@anorganička Proboha. Kur*vník se říká člověku, co je nevěrný své manželce. Hraješ to a nebo jsi opravdu tak mimo? 8o

podle mě kurevník nemá s manželstvím nic společného, třeba jako děkař atp. Prostě chodí za děkama do bordelu atp… a ženatej být vůbec nemusí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
11.7.14 13:46

Nebo jako když je někdo často nevěrný s normálníma ženskejma, tak je to kurevník, protože je ženatej… to snad ne? :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
283
11.7.14 13:47
@anorganička píše:
podle mě kurevník nemá s manželstvím nic společného, třeba jako děkař atp. Prostě chodí za děkama do bordelu atp… a ženatej být vůbec nemusí.

podle tebe, tak si to jen myslí a nerýpej :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19609
11.7.14 13:48
@anorganička píše:

Máš evidentně problém s chápáním českého jazyka :lol:
děvkař = děvky
ku. revník = kur.vy

Můžeš teda definovat, co je manželka, když manžel je jí nevěrný s vícero ženami?
Ku.rva? Přestože ona sama má jen jednoho sexuálního partnera?
No tak potom ti ta rovnice nějak nevychází :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
538
@Marsmeli píše:
podle tebe, tak si to jen myslí a nerýpej :mavam:

jenom se dotyčnou upozornila, že nemusí veřejně tak oškilvě mluvit o rodičích… nic víc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165

@anorganička Až tě začne podvádět muž a tahat se všude možně, celkem ráda bych viděla, jak by sis vystačila se slovem „nevěrník“. :lol: :lol: :lol:
Mimochodem, proč nadáváš na ženy, které vykonávají prostituci? Proč jim říkáš kuwy/děwky? :think: Tomu nerozumím. Jsou to prostitutky a společnice.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3165
11.7.14 13:49

@anorganička A co je ti vlastně do toho? :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie