Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@anorganička píše: ??? napsala jsi, že tvůj otec celý život žil s kur*ama (viz. příspěvek nahoře) tak si příště uvědom, co to slovo znamená.
@Maculinka píše:
Nikde nic nevidím, že by něco takového psala. Vytrháváš věci z kontextu a přetváříš si je dle libosti. Buď jsi nechápavý duťoch a nebo chceš jen vyvolávat hádky.
jaký kontext, když píše o otci takové věci, tj. že je kurevík, tak spí s kurama, ne? Nebo kurevníci spí s hodnýma manželkama? Fakt byste to měly začít někdy po sobě číst.
@Maculinka píše:
Nikde nic nevidím, že by něco takového psala. Vytrháváš věci z kontextu a přetváříš si je dle libosti. Buď jsi nechápavý duťoch a nebo chceš jen vyvolávat hádky.
Myslím že to druhé.. od včera je tohle totiž v každé její diskuzi..
@terinka4444 píše:
Napsala jsem, že můj otec byl ukázkovým příkladem kurevníka, nikoliv, že žil s kur.vama nebo že moje maminka byla kur.va. Ty jsi snad úplně mimo nebo conebo jsi vážně tupá, nebo skutečně je tvým úmyslem jen provokovat.
co to tedy znamená, že je příklad kurevníka??
@terinka4444 Myslím, že chce provokovat. Protože to by musel být už opravdu těžký případ demence, aby to dotyčná chápala tak, jak to prezentuje. ![]()
@sissi79 @Maculinka já už jsem jí nahlásila a to včetně vícero diskuzí, ne jen tady.
@anorganička Proboha. Kur*vník se říká člověku, co je nevěrný své manželce. Hraješ to a nebo jsi opravdu tak mimo? ![]()
@Maculinka píše:
@anorganička Proboha. Kur*vník se říká člověku, co je nevěrný své manželce. Hraješ to a nebo jsi opravdu tak mimo?
podle mě kurevník nemá s manželstvím nic společného, třeba jako děkař atp. Prostě chodí za děkama do bordelu atp… a ženatej být vůbec nemusí.
Nebo jako když je někdo často nevěrný s normálníma ženskejma, tak je to kurevník, protože je ženatej… to snad ne?
![]()
@anorganička píše:
podle mě kurevník nemá s manželstvím nic společného, třeba jako děkař atp. Prostě chodí za děkama do bordelu atp… a ženatej být vůbec nemusí.
podle tebe, tak si to jen myslí a nerýpej ![]()
@anorganička píše:
Máš evidentně problém s chápáním českého jazyka ![]()
děvkař = děvky
ku. revník = kur.vy
Můžeš teda definovat, co je manželka, když manžel je jí nevěrný s vícero ženami?
Ku.rva? Přestože ona sama má jen jednoho sexuálního partnera?
No tak potom ti ta rovnice nějak nevychází ![]()
@Marsmeli píše:
podle tebe, tak si to jen myslí a nerýpej
jenom se dotyčnou upozornila, že nemusí veřejně tak oškilvě mluvit o rodičích… nic víc.
@anorganička Až tě začne podvádět muž a tahat se všude možně, celkem ráda bych viděla, jak by sis vystačila se slovem „nevěrník“.
![]()
Mimochodem, proč nadáváš na ženy, které vykonávají prostituci? Proč jim říkáš kuwy/děwky?
Tomu nerozumím. Jsou to prostitutky a společnice.