Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Maculinka píše:
@terinka4444 Na tvém místě bych jí už nic nevysvětlovala. Ona je jen rypna a stejně si bude mlít svou, i když se tu o soukromí vaší rodiny rozepíšeš sebevíc.
Teeeda tady se to rozjelo koukám.. Terinka to napsala úplně správně, její otec byl prvotřídní kurevník = sexoval se spousty ženama… a její maminka rozhodně nebyla ku.va jenom proto že s takovým pánem žila… to se mi snad zdá jak někdo může takhle smýšlet… ![]()
@Kessynkaa píše:
Teeeda tady se to rozjelo koukám.. Terinka to napsala úplně správně, její otec byl prvotřídní kurevník = sexoval se spousty ženama… a její maminka rozhodně nebyla ku.va jenom proto že s takovým pánem žila… to se mi snad zdá jak někdo může takhle smýšlet…
hmmm… pleteš si promiskuitu a prostituci, ale ok. nebudeme to řešit.
když někdo manželce otevřeně řekne, že bude mít vedle bokovky, tak moc nechápu, co pak dotyčné vadí, že je opravdu má? Evidentně neslibuje věrnost a ani věrný není. Mi to přijde morálně lepší než když někdo věrnost předstírá (třeba proto že ji ta druhá strana z naivity vyžaduje).
Neříkám, že to je super model rodiny, ale jisté kouzlo opravdovosti ve smyslu pravdy a tolerance svobody druhého to má
@anorganička píše:
já teda ženu, která má dva chlapi najednou (zadarmo:-), za kur*vu nepovažuji… tak to možná nazývají chlapi a ty jsi to převzala od nich…
ty jsi se nacuchala hodne chemikalii, ze?
Chybi ti vitamin I a Q, devce.
@boball píše:
A jak je dneska najedenejPříspěvek upraven 11.07.14 v 14:30
@Weru píše:
ty jsi se nacuchala hodne chemikalii, ze?
už máš nervy v pořádku?
@anorganička píše:
už máš nervy v pořádku?
Ja je mam neustale v poradku, ale trosku se bojim o tebe. ![]()
@anorganička píše:
hmmm… pleteš si promiskuitu a prostituci, ale ok. nebudeme to řešit.když někdo manželce otevřeně řekne, že bude mít vedle bokovky, tak moc nechápu, co pak dotyčné vadí, že je opravdu má? Evidentně neslibuje věrnost a ani věrný není. Mi to přijde morálně lepší než když někdo věrnost předstírá (třeba proto že ji ta druhá strana z naivity vyžaduje).
Neříkám, že to je super model rodiny, ale jisté kouzlo opravdovosti ve smyslu pravdy a tolerance svobody druhého to má
Jenže předpokládám, že se k tomu nikdo nikdy své manželce nepřizná, že chce a bude mít vedle bokobky… a pokud ano, takové věci se říkaj úplně na začátku vztahu, aby se každý mohl svobodně rozhodnout, jestli do toho jít když ví co ho čeká…
@anorganička píše:
hezky píšeš o mamce, jen co je pravda…
hele ty máš s těma matkama nějakej osobní problém? to už je na nějakou terapii… myslím zcela vážně.. včera jsi vyjela po mě dnes po jinejch… aby ti neprdla cévka..
doporučuju si založit vlastní vlákno - já a můj vztah k matkám… třeba se tam můžeš realizovat ![]()
@Kessynkaa
jak u vás? omlouvám se ale kvůli chemickému trollu se nemůžu dočíst jak je u tebe..
@jdukolem píše:
@Kessynkaa
jak u vás? omlouvám se ale kvůli chemickému trollu se nemůžu dočíst jak je u tebe..
@Kessynkaa píše:
Ahoj holky, tak Vás jdu informovat jak to včera dopadlo…Já toho kluka MILUJU![]()
Přijela jsem včera až kolem 8, byla jsem nakonec v kině s tátou (aspoň jeho z rodiny tu mám) koupila jsem si kalhoty.. No a přijela jsem, doma vyleštěno, uklízeno, hned mi šel napustit vanu s pěnou, ale řekli jsme si jen ahoj, čekala jsem jestli začne mluvit… šla jsem se okoupat, do vany mi ještě donesl jídlo a když věděl že jsem se trošku najedla tak šel spát… a já samozřejmě jsem to nemohla vydržet a šla jsem za ním… Asi po 5 minutách jsem se k němu přitulila (nemám ráda když usínám sama) tím jsem udělala ten první krok
a tak nějak jsme se začli mazlit, pomilovali jsme se.. Ve 4 hodiny ráno z nova (ach miluju milování uprostřed noci) a ráno jsme se k sobě chovali normálně jakoby nic.. tím je to pro mě uzavřené, nemám potřebu s ním o tom znovu mluvit, všechno mi defakto už napsal v těch esemeskách… takže jakoby se nic nestalo… a dneska mě to nijak nevadí, nerozumím tomu.. asi jsem dostala rozum a opravdu na tom nezáleží, byla jsem asi v šoku a podle toho jednala…
všem děkuju co na mě myslely