Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@jdukolem píše:
no vida… tak sláva
Já jsem se tě chtěla zeptat - mimo téma… To co máš napsaný v tom podpisu.. Žena bez muže… můžeš mi to prosím vysvětlit?? Ať to čtu jak to čtu, nedochází mi co je tím myšleno…
A nesměj se prosím… takové věci chápu po následné analýze… ![]()
@Kessynkaa píše:
Já jsem se tě chtěla zeptat - mimo téma… To co máš napsaný v tom podpisu.. Žena bez muže… můžeš mi to prosím vysvětlit?? Ať to čtu jak to čtu, nedochází mi co je tím myšleno…A nesměj se prosím… takové věci chápu po následné analýze…
není důvod se smát
… zkusíme to rozebrat - k čemu je rybě kolo? ![]()
No právě… nemá ruce ani nohy… ahááá, takže jako že muže vlastně nepotřebujeme?? ![]()
@Kessynkaa píše:
No právě… nemá ruce ani nohy… ahááá, takže jako že muže vlastně nepotřebujeme??
no skoro - ryba nepotřebuje kolo k ničemu - přežije i bez něj naprosto v klidu - ona Steinemová byla feministka, ale můj osobní výklad je, že pokud už se ryba ke kolu dostane, může to být i zábava - kličky mezi dráty, přemety přes sedlo, tanec ploutví nad řidítky - čili zábava, ale nutnost? kdepak.. ![]()
@jdukolem píše:
no skoro - ryba nepotřebuje kolo k ničemu - přežije i bez něj naprosto v klidu - ona Steinemová byla feministka, ale můj osobní výklad je, že pokud už se ryba ke kolu dostane, může to být i zábava - kličky mezi dráty, přemety přes sedlo, tanec ploutví nad řidítky - čili zábava, ale nutnost? kdepak..
Super
děkuju za vysvětlení ![]()
@Kessynkaa píše:
Superděkuju za vysvětlení
není zač… zde mé oblíbené videjko( reklama na pivko) jak to dopadne když ryba nepojme kolo jako hru ![]()
http://www.youtube.com/watch?…
@jdukolem píše:
není zač… zde mé oblíbené videjko( reklama na pivko) jak to dopadne když ryba nepojme kolo jako hru
http://www.youtube.com/watch?…
@anorganička píše:
nemám, ale když někdo napíše, že má otce kurevníka, tak to znamená, že spí s ku*ama, ne?Příspěvek upraven 11.07.14 v 13:39
ty seš ale pošahaná ![]()
Ahojte holky, mám prasáka chlapa, tak mne zajímá jak to je u vás. Ten můj příjde z práce domů, sedne na křeslo, sundá smradlavé ponožky a hodí je za křeslo a pak smrdí celý obývák. Páchnou mu nohy a když mu řeknu, že je to děsný smrad, tak mne ignoruje, ani se nejde umí a sedí si vesele u televize dál. No, jsem z toho zoufalá, vidí to i děti i ty mu dokonce řekli, že smrdí a on se tváří, jak kdyby to ani neslyšel. No a nakonec s těmi smradlavými nohy vleze do postele, tak to je teprve něco. Nevím, co s ním. Vadí mi to. Dala jsem mu to najevo, ale ignoruje to. Jo a dokonce se mi stalo, že když jsem se ráno probudila, tak jsem měla smradlavou ponožku na obličeji. To se totiž jednou stalo, že jsem spala v ložnici, on si je zrovna vysvlékl a neviděl, kde to háže, protože byla tma. To už byl vrchol všeho, to jsem mu nadala tak, že si to za rámeček nedal. On už mne ani sexuálně nepřitahuje díky tomu všemu. Co mám dělat?
Usekni mu je ![]()
No ne legrace.. Nohy vetsinou smrdi, kdyz nekdo nosi ty same stejne boty, takze budto at strida boty, pokud zacnes neco citit, tak boty vyper, vymen vlozku apod.
Plan B, zahnat ho do koupelny, coz se ti doted nepovedlo, takze krizovej plan - vem nejakej ten antibakterialni sprej na nohy a az bude sedet v tom kresle, vrhni se na to a prestrikni mu je. Mozna si toho ani nevsimne. ![]()
Zamkla bych a dala klíč do zámku a přes dveře mu oznámila, že ho pustím až si svleče ponožky a umyje v nachystaném lavoru ![]()
Ta ponozka na Tvem obliceji me pobavila ![]()
Proste musis byt tvrda a dusledne mu to neustale opakovat jako diteti
popripade bych mu v noci udelala to same co on Tobe
treba by si ten smrad konecne uvedomil… ![]()