Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@_BBQ_s to s tim sprejem je dobrej napad ![]()
Jen me jeste napada on se vecer nechodi sprchovat ze ti s tema smradlavejma nohama jde do postele? ![]()
Pardon, ale jestli večer vleze do postele s neumytymi nohami, znamená to, že není umyty ani zbytek…! Fuj. Nemam rada, když chlapi to přehání s péčí o sebe, ale umýt se je snad základ. Jaké měl návyky dřív?
Můj manžel se jde vysprchovat i víckrát za den, když je potřeba - práce na zahradě a tak.
@AndreaS92 Nejde se sprchovat, jeho argumentem je, že už se sprchoval v práci.
No jo ale pak si dá smradlavý boty a ponožky…to tomu moc nepomůže…koupit pod stromeček boty a kvalitní ponožky…a nemá už i plíseň?
@Anonymní píše:
Aha, no muj manzel se take sprchuje v praci je autoelektromechanik a vzdy je celej cernej takze se umyje tam, ale stejne pak chodime, treba do lesa se psama s kocarkem, na nakup a to se treba zpoti a vsude prach atd… Takze vecer jde znovu…
ale to je fuk. Stacilo by kdyby si umyl alespon ty nohy…
Tak mu to vrať, i když je to nechutný. Je to prase a když s ním nehne že mu řekneš že je prase a smrdí, tak je i na palici. Vzala bych si nějaký hnusný fusekle umělohmotný, v těch bych chodila a pak bych je ještě pomatlala třeba syrečkama a to bych mu přikládala na ksift.
A jinak se mi moc nezdá, že dřív byl čistotný. Člověk se takhle rychle nezmění.
@Anonymní píše:
zkus koupit ponožky s bambusem… a nějaký sprej na nohy a druhý na desinfekci obuvi ![]()
@AndreaS92 píše:
Ta ponozka na Tvem obliceji me pobavila
Proste musis byt tvrda a dusledne mu to neustale opakovat jako ditetipopripade bych mu v noci udelala to same co on Tobe
treba by si ten smrad konecne uvedomil…
To je snad vtip, ne?
Pokud to je pravda, tak doporučuji vymáchat v Savu a igelitový pytlík na nohy /nebo na hlavu/ ![]()
Když není schopný hodit ponožky do špíny a umýt se tak myslíte že na sebe začne stříkat sprej, mazat gelíky? Naivky ![]()
Obetuj jedno povleceni, vem kybl praseciho nebo kravskeho hnoje a v noci to na nej vysyp, ze to prebije ten jeho puch a kdyz je stejne nechutne prase, tak v kuchyni ma korytko… hovado ten tvuj chlap…
![]()
@Raddkka on urcite ne
ale zakladatelka by mela pribehnout smradlavy ponozky mu dat na xicht a nohy prestrikat sprejem treba by mu to pak konecne doslo ![]()
A pak ještě nakonec třeba chce, aby po něm manželka toužila…uf uf
@Blackova.K Byl v pohodě, koupal se a nohy mu nikdy tak nesmrděli. Možná má špatnou obuv, ale i tak, když mu řeknu, že mi to vadí a že smrdí, tak by s tím mohl něco dělat. No a to, že háže ponožky za křeslo, to je hnus. On teď pracuje se samými zajímavými hochy v práci, tak možná po nich nabírá manýry nebo fakt nevím. Kdysi chodil navoňaný a dbal o sebe a teď na sebe kašle. Jo, umělohmotné fusekle a sýrečky, to je dobrý nápad. ![]()
Pozvi si návštěvu a až přijde z práce, tak se návštěvě omluv, že si muž odmítá ty myšáky umýt, takže tam teď holt budete ve smradu ![]()
To by mu mohlo vadit…
@Malaga Nikdy takový nebýval, ale co změnil práci, tak je jako vyměněný. Nehledí moc na sebe a ani mu nevadí, že smrdí a mne je z toho na blití. Vadí mi to hodně.