Můj přítel je prase

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6594
18.4.13 12:14

@morčák Teď jsem to zrovna chtěla napsat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:15
@Prcek88 píše:
Tak mu to řekni, nespi sním..
Nebo vem hadici a pořádně ho spláchni..

Asi budu muset a ledovou vodou, Vykoupe se a zaroveň vzpamatuje :-)

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 12:15
@G12 píše:
Jen mi připadá zajímavé, jak se během pár stran zakladatelka rozjela a je bojovná :-) Přitom to přece věděla celou dobu, jaká je situace.

Jasně. Já si taky myslím, že to založila s úmyslem, aby se utvrdila ve svém názoru, asi potřebovala nakopnout. A teď, když to čte, tak ví, že chceme slyšet, jak mu to natře. :lol: Tak to i napíše. Já to teda slyšet nepotřebuju. :mrgreen:
Ale chápu, že když ji v tom utvrdí většina nebo všechny diskutérky, tak to v ní vře ještě o něco víc. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:16
@morčák píše:
A jaké dobré stránky kvůli kterým ho máš ráda a chceš s ním zůstat má on? Z toho co jsi tu o něm zatím napsala jsem žádný nenašla.

Nestačí napsat že ho mám ráda i když smrdí a nedokáže se postarat o rodinu? :D

• Citovat
  • Upravit
12505
18.4.13 12:17
@Anonymní píše:
Asi budu muset a ledovou vodou, Vykoupe se a zaroveň vzpamatuje :-)

No a bude klííd, a tohle praktikuj každý večer a bude ještě zdravej jako rybička

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:17
@Drovers píše:
Jasně. Já si taky myslím, že to založila s úmyslem, aby se utvrdila ve svém názoru, asi potřebovala nakopnout. A teď, když to čte, tak ví, že chceme slyšet, jak mu to natře. :lol: Tak to i napíše. Já to teda slyšet nepotřebuju. :mrgreen:
Ale chápu, že když ji v tom utvrdí většina nebo všechny diskutérky, tak to v ní vře ještě o něco víc. :lol:

Tak od toho tady ty diskuze jsou ne? aby jste mě podpořily a ještě víc nakoply :D

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 12:18
@Anonymní píše:
Tak od toho tady ty diskuze jsou ne? aby jste mě podpořily a ještě víc nakoply :D

No však jo. ;) Proto jsem to tak napsala. Myslím si, že většina lidí si sem jde v diskuzích o vztahu pro podporu svého názoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:20
@Drovers píše:
No však jo. ;) Proto jsem to tak napsala. Myslím si, že většina lidí si sem jde v diskuzích o vztahu pro podporu svého názoru.

A taky všem děkuju za názor, dost jste mi otevřely očiska…už to tak nenecham, bude mit doma teror :cert:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 12:22

Holky a nemůže to být i třeba tim, že se mu narodila ségra když mu bylo 15? že se o ní nemusel starat? To je taky dost možný ne?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 12:23

Jako nerikam, ze na ní uplně dlabe a nestará se o ní, ale prostě bere jako samozřejmost, že se o ní musim starat já a on žádný povinnosti doma nemá..

• Citovat
  • Upravit
1505
18.4.13 12:28
@Anonymní píše:
Holky a nemůže to být i třeba tim, že se mu narodila ségra když mu bylo 15? že se o ní nemusel starat? To je taky dost možný ne?

Tak ale dospělý by měl rozlišit mezi sourozencem a vlastním dítětem, spíš jde o to, jestli viděl, že se o sestru stará i otec nebo byl otec v chování stejný, jako je teď tvůj chlap.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:29
@Drovers píše:
Tak ale dospělý by měl rozlišit mezi sourozencem a vlastním dítětem, spíš jde o to, jestli viděl, že se o sestru stará i otec nebo byl otec v chování stejný, jako je teď tvůj chlap.

Jeho táta je dobrej táta..sice je nevlastní, ale o rodinu se vždycky dokázal postarat…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.4.13 12:34

Ale jeho vlastní táta, je psychopat, kdyz mýho jeho máma čekala, tak jí kopal do břicha..neplatil alimenty, několikrát byl zavřenej.. Muj svyho vlastniho tátu nikdy neviděl..ale asi bude nezodpovědnej po něm, co já vim…

• Citovat
  • Upravit
6971
18.4.13 12:36

Tak zaručeně funguje to, když mu koupíš nějakou vůni atd.. a on to pak použije, tak mu to vychválit a furt k němu čuchat jak ti nádherně voní atd:-)..;) to zabírá na mýho… to mi připomíná že musím koupit další vůni a sprcháč:D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.4.13 12:38
@Terulisekk píše:
Tak zaručeně funguje to, když mu koupíš nějakou vůni atd.. a on to pak použije, tak mu to vychválit a furt k němu čuchat jak ti nádherně voní atd:-)..;) to zabírá na mýho… to mi připomíná že musím koupit další vůni a sprcháč:D

Zkusim to, díky za radu :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí