Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
Jeho táta je dobrej táta..sice je nevlastní, ale o rodinu se vždycky dokázal postarat…
Tak jestli viděl, že táta se o svou dceru stará, tak vzor měl dobrej. ![]()
@Terulisekk píše:
Tak zaručeně funguje to, když mu koupíš nějakou vůni atd.. a on to pak použije, tak mu to vychválit a furt k němu čuchat jak ti nádherně voní atd:-)..;) to zabírá na mýho… to mi připomíná že musím koupit další vůni a sprcháč:D
To taky dělám, když se navoní tak ho chválím a říkám jak je to sexy když je vykoupanej a navoněnej, že bych se na něj hned vrhla ![]()
A zabírá to 100% ![]()
@Prcek88 souhlas souhlas!!
.. takhle si to uvědomil všechno nejlíp- to bylo na začátku vztahu a taky jsem mu nechtěla říkat že mi smrdí atd… on se naštěstí myl to jo..ale deodoranty mu asi nic neříkali.. (nepočítám úplný začátky kdy jsme spolu nebydleli, to přišel vždy vyvoněnej jak blázen- to se totiž ještě snažil:D:D)
Ja jsem mela taky smradocha, vydrzela jsem to docela dlouho, ale rikat chlapovi, ze se, a umyt. kupovat mu deodoranty, ktere stejne nepouziva, o ponozkach nemluve, ktery staly samy v rohu, ty nemelo cenu ani prat, lepsi hodit do popelnice, do toho krasny cigaretovy oder z pusy a vune ranni kavy ze zaludku, vecne spinave ruce a nehty…aaaa, nadhera..no a tak mi dosla trpelivost, udelala jsem mu papa a nasla si novyho, vonavyho, kterej se o sebe stara, ponozky a trenky haze do kose na pradlo, holi se, cisti si zuby a hlavne nekouri:D dokonce jsem ho ze same radosti i za chote pojala:D no, on ti mozna ten tvuj chlap zakladatelko nebude vonet ani kdyz se umyje, nekdy si lidi proste nevoni, me ten muj byvaly nevonel ani kdyz se vykoupal, sex nula, komu by se taky chtelo ze.. za to ten dokonce rada ocuchavam manzelovi nosene kosile
a porad ho ucuchavam ikdyz je nemytej:) mam na neho nejakej uchylku:D
Tak jsem dočetla a myslím, že je to „vtipná“ diskuze, zakladatelce nevěřím ani slovo ![]()
@denizperi vy jste se hledali až jste se našli:D.. to se mi líbí ta poslední věta:D " porad ho ucuchavam ikdyz je nemytej:) mam na neho nejakej uchylku:D"
ta je parádní ![]()
Já jen žasnu proč často s nimi vůbec ty holky chodí/žijí?? Klidně píšou „sex nula“ atd. No asi jsou pro ně důležitejší jiné věci.. My chlapi to máme jinak!
@Anonymní píše:![]()
Mě je to prostě trapný
Ale rikam si že on už taky musí vedět že to prostě vim ne?
a jinak jsme spolu 2,5 roku..
2 a půl roku žiješ s čunětem? To bych se asi
.Řeknu to natvrdo - kdo se nemeje je primitiv.Sex s nemytým, hlavně tam dole
, o orálu ani nemluvím
fuj.
Četla som iba pár úvodných strán diskusie, ale nechce ťa on náhodou tým smradom od seba odohnať?
Díky bohu že mam doma takovou fajnovku co bez sprchy nevleze do postele ba co ani neusne ![]()
@lihow píše:
Já jen žasnu proč často s nimi vůbec ty holky chodí/žijí?? Klidně píšou „sex nula“ atd. No asi jsou pro ně důležitejší jiné věci.. My chlapi to máme jinak!
jojo, presne jak rikas, pro hodne zenskych neni sex ve vztahu cislo jedna, proste je to tak, navic kdyz se moc nemyjou a vztah uz je daaaavno za obdobim zamilovanosti, kdy pro samou lasku ten smrad ani tolik nevadi:DD Ja s tim svtm ex zila, protoze i pres to jsem ho mela rada, dobre jsme si rozumeli, pracovali jsme spolu, byl fajn a ta chemie tam proste tolik nebyla
..
Takovým chlápkům já říkám „Dežodorant“
A jak se sexuje s chlapem, když vás na 1,5 m štípou z toho smradu oči ani nechci vědět ![]()
@Medvídě30 V obchodě v ptákovinách jsou tam supr věci. Máme gely shell, Na písty at lepší maže. gel co se jmenuje natural 95,nebo voda do osřikovačů a to autíčko. Jo a na záchod jsem mu kupovala minigolf, to kvůli tomu, že mi tam vadila hromada časpopisů.