Můj přítel měl/má spousty fotek svých ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
30194
15.5.14 10:43
@Anonymní píše:
Ty to furt bereš tak, jako že když někdo smaže fotky, tak smaže vzpomínky a jako by ten dotyčný neexistoval, ale tak to není.. Prostě jen smažu fotku, protože mi stačí vzpomínat v hlavě a aspoň těma fotkama nebudu „kazit“ nový vztah (pokud to někomu z těch dvou vadí, jako třeba mě), když tam prostě nepatří..

Neberu to že vymaže vzpomínky… Mě to připadá, z mého pohledu. Že mě někdo bere a chce vymazat pěkně zachycené okamžika života s někým s kým mě bylo fajn.. Proč mu to vadí? Člověk si zřejmě musí vybrat někoho se stejným pohledem na svět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.14 10:44
@lucenka píše:
a když se rozejdeš s chlapem, se kterým budeš mít dítě, tak to dítě taky dáš ex, abys udělala tlustou čáru a nekazila si další vztahy?
:mrgreen: :potlesk: :palec:
  • Citovat
  • Upravit
1529
15.5.14 10:45

@lucenka: myslím že tohle je o něčem jiném když s někým založíš rodinu ;-) jinak jestli myslíš že věci a díte je to samé tak myslím že jsi na tom špatně ;-) tu o dětech nikdo nic nemluvil ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.5.14 10:46

@Hanka1 souhlas…

tady je to jedna perla za druhou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
15.5.14 10:47

@Honza 12 a proto si lidi hledají a vybírají partnera který jim vyhovuje. :nevim: vím prostě co snesu, co jsou moje chmury a vím co jsem schopná tolerovat, každý má hranice nastavený jinak, a nemůže být s partnerem který není schopen tolerovat pocity toho druhého, stejně jako já bych nemohla být s partnerem který by se choval tak, že bych nebyla schopná tolerovat a žralo mě to… naprosto logické a jednoduché… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
15.5.14 10:48
@ChZuzka píše:
@HONZA12: jo vždycky jsem vrátila dárky co jsem dostala já prostě udělám čáru a je konec i z toho důvodu abych si nekazila další vztah…jo a pěkné vzpomínky byly ale bohužel bylo víc těch horších a neříkám že to byly vztahy k ničemu, protože ted vím že takové chlapy bych nechtěla ;-) a říkám si že všechno zlé je pro něco dobré ( myslím že nebýt těch chlapů tak bych třeba nedokázala ocenit svého nynějšího přítele ) co z chlapem co podvádí, chlastá nebo hulí myslím že na tu dobu raději zapomenu ;-) jinak vzpomínky zůstanou ale fotky k tomu nepotřebuju vím jak vypadají ;-)

Aha. Já jsem měl dobré vztahy, na které rád vzpomínám… Akorát to nevyšlo. Tak proč mazat něco co bylo fajn?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mishelka27
15.5.14 10:49
@Honza 12 píše:
Neznamená… Chápu. Každý to má jinak. Tak já nebudu nutit novou partnerku aby si nechala fotky.. Když bude chtít, tak ať si ty svoje smaže… Nechápu proč některý dráždí to, že třebas pro mě mají fotky jistou citovou hodnotu.. To přeci nijak nesouvisí s tím co cítím k součastné partnerce…

A třeba přesně to že k těm fotkám máš takovou citovou hodnotu to někomu může vadit.. Mě by teda vadilo, kdyby mi partner řekl, ty fotky nesmažu, mám k nim ciotovou hodnotu.. to si za tou ex klidně taky může jít…

• Citovat
  • Upravit
2800
15.5.14 10:49

@Hanka1 ty lásku neplatíš láskou??? 8o 8o 8o toleranci tolerancí? ty máš nevyvážený vztah??? :nevim: tak to je mi tě líto :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.5.14 10:50
@ChZuzka píše:
@lucenka: myslím že tohle je o něčem jiném když s někým založíš rodinu ;-) jinak jestli myslíš že věci a díte je to samé tak myslím že jsi na tom špatně ;-) tu o dětech nikdo nic nemluvil ;-)

máš pravdu, není to to samé. Dítě tě totiž s případným ex spojí mnohem víc než nějaká věc. A pokud potřebuješ dělat za vztahy tlustou čáru pomocí zbavování se hmatatelných vzpomínek, tak to s dítětem budeš mít dost složitý.

• Citovat
  • Upravit
Hanka1
15.5.14 10:50
@zzzjancena píše:
@Hanka1 ty lásku neplatíš láskou??? 8o 8o 8o toleranci tolerancí? ty máš nevyvážený vztah??? :nevim: tak to je mi tě líto :nevim:

ja zadny vztah nemam, ja mam spokojene skoro patnactilete manzelstvi :palec:

• Citovat
  • Upravit
30194
15.5.14 10:51
@zzzjancena píše:
@Honza 12 a proto si lidi hledají a vybírají partnera který jim vyhovuje. :nevim: vím prostě co snesu, co jsou moje chmury a vím co jsem schopná tolerovat, každý má hranice nastavený jinak, a nemůže být s partnerem který není schopen tolerovat pocity toho druhého, stejně jako já bych nemohla být s partnerem který by se choval tak, že bych nebyla schopná tolerovat a žralo mě to… naprosto logické a jednoduché… :nevim:

S tímhle příspěvkem naprosto souhlasím… :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25123
15.5.14 10:52

@Mishelka27 já s HOnzou souhlasim, ale vy tu furt pletete dohromady jabka a hrušky - to že ráda vzpomínám na to co bylo přece neznamená, že nemiluju svýho manžela a že se chci vracet :roll: fakt nechci :mrgreen: ježíšmarjá předtavte si, že já s tím jednim bejvalym sme dokonce přátelé, přátelí se i s mym mužem a když jedu do Prahy, kde žije zajdem si s nim bud´ oba nebo jen já sama dle časových možností na kafe nebo na pivo 8)

Příspěvek upraven 15.05.14 v 10:55

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1529
15.5.14 10:53

Já jsem prostě neměla pěkné vztahy :-( možná bych to brala jinak kdyby jo jen doufám že to nebudu brát jinak protože se vážně nechci rozcházet s přítelem co s ním jsem ted ;-) ted by ten rozchod byl nehorší protože ted čekám miminko a to mu asi těžko dám při rozchodu, proto se člověk musí snažit at to vydrží ;-) třeba v tomle případě bych si nedělala mimčo s někým s kým bych nechtěla zůstat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
@Mishelka27 píše:
A třeba přesně to že k těm fotkám máš takovou citovou hodnotu to někomu může vadit.. Mě by teda vadilo, kdyby mi partner řekl, ty fotky nesmažu, mám k nim ciotovou hodnotu.. to si za tou ex klidně taky může jít

Proč? 8o
Jinak. Když za mnou příjde nová slečna s tím, že předemnou mněla skvělého partnera, a ptala by se zda si může fotky nechat, tak je pro mě samozřejmé že ano…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10007
@Honza 12 píše:
Neberu to že vymaže vzpomínky… Mě to připadá, z mého pohledu. Že mě někdo bere a chce vymazat pěkně zachycené okamžika života s někým s kým mě bylo fajn.. Proč mu to vadí? Člověk si zřejmě musí vybrat někoho se stejným pohledem na svět…

Napsal jsi to přesně. Nemá cenu se tady dohadovat, co je správné a co ne. Každému vyhovuje něco jiného a pokud se partneři shodnou, je jedno, jestli má každý z nich krabici nahatých fotek ve skříni nebo ne. Důležité je, aby to pro oba byla i jejich volba, nejenom partnerovo přání. U nás se žádné fotky nevedou (ani není kde brát ;) ), ale vím, že by nám to nevyhovovalo ani jednomu, prostě si rozumíme, známe se a vyhovujeme si. To si myslím, je problém u zakladatelky - každý to má jinak nastavené a pak dochází k nedorozumění.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí