Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
To je fakt logika, ono nevadí, že má fotky, ono vadí, že má fotky v JEJÍM bytě. ale co se divím, ženské ![]()
@zzzjancena píše:
@Hanka1 ty lásku neplatíš láskou???![]()
![]()
toleranci tolerancí? ty máš nevyvážený vztah???
tak to je mi tě líto
Takhle by to mělo fungovat, ale nějak mi přijde, že jenom můj partner je ten co musí tolerovat to co mi na něm vadí, on proti mě zatím nic nemá…
nebo mu spíš nic nevadí na tolik abych musela něco kvůli němu omezit, změnit…
@brumdinka píše:
@Mishelka27 já s HOnzou souhlasim, ale vy tu furt pletete dohromady jabka a hrušky - to že ráda vzpomínám na to co bylo přece neznamená, že nemiluju svýho manžela a že se chci vracetfakt nechci
ježíšmarjá předtavte si, že já s tím jednim bejvalym sme dokonce přátelé, přátelí se i s mym mužem a když jedu do Prahy, kde žije zajdem si s nim bud´ oba nebo jen já sama dle časovcých možností na kafe…
Konečně dobře napsaný můj pohled na svět…
@Hanka1 píše:
presne tak, ja nevim proc vracet veci, ktere jsou darovane. Darek se prece nevraci. Vrací se pujcky nebo hmatatelne veci. Ja koupil chlap televizi, pak se stehuje, tak si televizi vezme.
Jo jednou za moji kamaradkou prisel ex pritel, aby mu vratila po rozchodu retizek, co ji dal pul roku predtim k narozeninam
No vidíš, já musela vrátit ještě to co mi dal na Vánoce a výročí. Radši mu to vrátím a ráda, než abych se s ním dál dohadovala..
@Paoloska píše:
Napsal jsi to přesně. Nemá cenu se tady dohadovat, co je správné a co ne. Každému vyhovuje něco jiného a pokud se partneři shodnou, je jedno, jestli má každý z nich krabici nahatých fotek ve skříni nebo ne. Důležité je, aby to pro oba byla i jejich volba, nejenom partnerovo přání. U nás se žádné fotky nevedou (ani není kde brát), ale vím, že by nám to nevyhovovalo ani jednomu, prostě si rozumíme, známe se a vyhovujeme si. To si myslím, je problém u zakladatelky - každý to má jinak nastavené a pak dochází k nedorozumění.
Přesně… naprostej souhlas s tímto příspěvkem.. Trošku se snažím pochopit, co na tom koho a proč dráždí.. Pak budu vědět do budoucna, že i tohle může být „Vážná potíž“ fotky. ![]()
@Hanka1 pak si moc partnerů neměla a proto nerozumíš zakladatelce..
jinak tolik let je pěkná doba
a že tě manžel nepodvedl jsi si na 100% jistá že… ![]()
@Mishelka27 píše:
No vidíš, já musela vrátit ještě to co mi dal na Vánoce a výročí. Radši mu to vrátím a ráda, než abych se s ním dál dohadovala..
no tak to je sila, asi bych mu to vratila v takovem stavu, aby to pak nemohl dal pouzit se slovy, ze to byl darek a s darkem si dotycny muze delat co chce…
@WTFF píše:
To je fakt logika, ono nevadí, že má fotky, ono vadí, že má fotky v JEJÍM bytě. ale co se divím, ženské
Ty v tom hledáš logiku? ![]()
@Honza 12 píše:
Proč?
Jinak. Když za mnou příjde nová slečna s tím, že předemnou mněla skvělého partnera, a ptala by se zda si může fotky nechat, tak je pro mě samozřejmé že ano…
Protože je to stará slečna a nemá co v novém vztahu pohledávat, byť jen na fotkách… To tady můžeme vést do nekonečna takové rozhovory. Někomu to prostě vadí, někomu to nevadí, a pak co když to má někdo ve vztahu tak a někdo jinak jako zakladatelka. Jak se dohodnout na kompromisu?? Když nechce ustoupoit ani jeden? to se maj kvůli tomu rozejít?…
@zzzjancena píše:
@Hanka1 pak si moc partnerů neměla a proto nerozumíš zakladatelce..jinak tolik let je pěkná doba
a že tě manžel nepodvedl jsi si na 100% jistá že…
jak ty muzes vedet kolik jsem mela vztahu, vekove bych totiz mozna mohla byt tvoje matka, nevdavala jsem se zrovna ve dvaceti ![]()
mne by zajimalo s kolika partnery si zila ty, kdyz si takova expertka na soukromi a omezovani druheho ![]()
Příspěvek upraven 15.05.14 v 11:01
@Mishelka27 píše:
Co to bylo za hovado? Je to možný?
@Honza 12 píše:
Přesně… naprostej souhlas s tímto příspěvkem.. Trošku se snažím pochopit, co na tom koho a proč dráždí.. Pak budu vědět do budoucna, že i tohle může být „Vážná potíž“ fotky.
Mě na tom vadí to, že si nemůže zavzpomínat ve své hlavě, ale potřebuje k tomu hmatatelný důkaz a na tom mi vadí to, že čumí na svou bývalku a vzpomíná jak se třeba na téhle fotce krásně pomilovali na pláži při západu slunce… vážně nemusím vědět, že přítel vzpomíná u fotek, že mu to nestačí v hlavě…
@Honza 12 píše:
Co to bylo za hovado? Je to možný?
taky se nestacim divit. Pamatuju si, ze kamaradka na ten retizek, resp. privesek u nej plivla nez ho po nem hodila a on ho sebral, utrel a jeste kroutil hlavou… ![]()
@Mishelka27 píše:
Protože je to stará slečna a nemá co v novém vztahu pohledávat, byť jen na fotkách… To tady můžeme vést do nekonečna takové rozhovory. Někomu to prostě vadí, někomu to nevadí, a pak co když to má někdo ve vztahu tak a někdo jinak jako zakladatelka. Jak se dohodnout na kompromisu?? Když nechce ustoupoit ani jeden? to se maj kvůli tomu rozejít?…
Já nevím.. asi bych se těžko dostal někam dál do vztahu s někým, kdo má tak jinej pohled na svět. Ale když už by to tak bylo tak možná za mě je lepší i se rozejít. Dokuď v tom nejsou děti.. Co když bych si chtěl, s některou bývalou partnerkou zajít na kafčo?… To by teda pak bylo… Pfff
presne tak, ja nevim proc vracet veci, ktere jsou darovane. Darek se prece nevraci. Vrací se pujcky nebo hmatatelne veci. Ja koupil chlap televizi, pak se stehuje, tak si televizi vezme.
Jo jednou za moji kamaradkou prisel ex pritel, aby mu vratila po rozchodu retizek, co ji dal pul roku predtim k narozeninam