Můj přítel měl/má spousty fotek svých ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25123
15.5.14 11:18

@Honza 12 přesně souhlasim…mám to naprosto stejně…

@zzzjancena jo a z čeho tak usuzuješ…mmch zajímalo by mě, jak dlouho trvá ten tvůj obchodní vztah :mrgreen:

já teda když chci tak si zajdu na kafe či pivo s kým já chci a klidně i s bývalým..můj muž to má uplně stejně - a má to takhle většina lidí v normálním fungujícím rovnoprávném vztahu…fakt se nestačim divit, jak se navzájem omezujete 8o protože nikdo nikomu nepatří a když Vám bude chtít zahnout, tak to udělá a vy tomu nezabráníte i kdybyste se na hlavu stavěli a s těma fotkama jste fakt směšný naopak pokud chtít nebude, tak i kdyby ho sváděl kdoví kdo, tak to prostě neudělá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.5.14 11:19
@Anonymní píše:
Nebaví mě tohle řešit a dělám histerku, protože jsem mu jasně řekla, že nestrpím aby měl schované fotky nějakých svých ex a on mi řekl, že žádné fotky nemá tudíš mi lhal… měl se zachovat aspoň jako chlap a říct na to svůj názor, jak třeba Honza 12…

Tak proč to řešíš :?: :jazyk: Ty třeba nemáš žádné fotky? Tohle je babrání se v hloupostech. A když takhle budeš jančit dál, tak se vsadím, že od tebe přítel brzy uteče :nevim: Žárlivé scény nejsou nic příjemného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
15.5.14 11:23
@Baby86 píše:
Tak proč to řešíš :?: :jazyk: Ty třeba nemáš žádné fotky? Tohle je babrání se v hloupostech. A když takhle budeš jančit dál, tak se vsadím, že od tebe přítel brzy uteče :nevim: Žárlivé scény nejsou nic příjemného.

nebo jí natruc podvede (vlastní zkušenost, kdy jsem chlapa tak sra.la žárlivýma scénama až ho to přestalo bavit a alespoň si užil, když už jsem ho teda z toho stejně obviňovala).

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 11:30
@Baby86 píše:

Ne nemám žádné fotky… Řeším to proto, protože chci slyšet názory jiných, jestli to je nebo není normální. Je normální mít fotky z manželství, z rodinných dovolených, ale není normální mít ve 23 letech fotky tolika holek a ještě k tomu nahaté kord když přítel věděl jaký mám na to názor..

• Citovat
  • Upravit
951
15.5.14 11:31

@lucenka Ano, máš pravdu, já to taky zažila, ale z druhé strany. Měla jsem strašně žárlivého kluka, který mi lustroval mobil atd. Pak jsem poznala manžela a bylo hotovo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
669
15.5.14 11:32
@Anonymní píše:
Ne nemám žádné fotky… Řeším to proto, protože chci slyšet názory jiných, jestli to je nebo není normální. Je normální mít fotky z manželství, z rodinných dovolených, ale není normální mít ve 23 letech fotky tolika holek a ještě k tomu nahaté kord když přítel věděl jaký mám na to názor..

normální to není, je to blb ten tvůj přítel - tak a teď už vyběhni ven hledat slušného kluka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
15.5.14 11:35
@zzzjancena píše:
on by chtěl a mohl, ale jeho partnerka určitě ne… :mrgreen: :pankac: :mrgreen:

Jakto? Copak můžu partnerce vyčítat něco co sám dělám a příjde mě to normální..
V normálním vztahu co může jeden, to může i druhej. Nechápu tvůj názor…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
951
15.5.14 11:36
@Anonymní píše:

Já nemůžu posoudit, zda to normální je či není, protože každý je svým způsobem nějak šouplý. Ale každopádně je to jeho minulost. Fotky může smazat, minulost ne. A ty ho buď budeš brát i s tou jeho minulostí - tedy budeš s tímto muset smířit, nebo budeš muset hledat jinde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
15.5.14 11:38
@brumdinka píše:
@Honza 12 přesně souhlasim…mám to naprosto stejně…

@zzzjancena jo a z čeho tak usuzuješ…mmch zajímalo by mě, jak dlouho trvá ten tvůj obchodní vztah :mrgreen:

já teda když chci tak si zajdu na kafe či pivo s kým já chci a klidně i s bývalým..můj muž to má uplně stejně - a má to takhle většina lidí v normálním fungujícím rovnoprávném vztahu…fakt se nestačim divit, jak se navzájem omezujete 8o protože nikdo nikomu nepatří a když Vám bude chtít zahnout, tak to udělá a vy tomu nezabráníte i kdybyste se na hlavu stavěli a s těma fotkama jste fakt směšný naopak pokud chtít nebude, tak i kdyby ho sváděl kdoví kdo, tak to prostě neudělá…

V tomdle si myslím že se hodně pleteš, to že to tak nemáte nastavený doma, neznamená že pro jinej pár je to zcela normální :think: My se v posezení s přáteli také neomezujeme, ale třeba já mám s ex dobrý vztahy, občas si zavoláme, dřív sme zašli posedět, na kávu… třeba můj chodil na s ex na kafe, na squash, jezdil s přáteli na chatu na víkendy i na týden někdy sám, no a když sem začla jezdit já, byl najednou problém… :nevim: začlo mu to vadit, přehodnotil svůj přístup a tak se s ex nestýkáme, nekontakutjeme a vyhovuje nám to oběma.. :nevim: nemyslím že je to omezení, jen si vždycky pár musí určit jisté meze, které ani jeden nemůže překračovat :nevim: ale každý je má jinde :roll:

Příspěvek upraven 15.05.14 v 11:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30194
15.5.14 11:38
@Anonymní píše:

Tak máš borca co má sbírku vyfocenejch pi** ženskejch se kterýma si užil.. Lže ti kvůli tomu.? Lže.. Neřeš jestli je to normální to co dělá, nebo ne.. Řeš jestli ti takovej jakej je za to stojí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
15.5.14 11:41
@Honza 12 píše:
Jakto? Copak můžu partnerce vyčítat něco co sám dělám a příjde mě to normální..
V normálním vztahu co může jeden, to může i druhej. Nechápu tvůj názor…

tak to pak ano.. ;) jsem téhož názoru, já jen že sem se už hodněkrát setkala s tím že chlap si trajdá a ženská sedí doma jinak by byl problém… což je špatně. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4620
15.5.14 11:47
@Anonymní píše:
No já teda nevím, kdy partner vzpomíná nebo nevzpomíná na svoje bývalky, když o tom nevím, tak je to milionkrát lepší, než když bych věděla že vzpomíná u fotek… a co ty víš, třeba se nad nějakou uspokojil, když se na to díval večer bez mé přítomonsti…

Aha, no to sem myslela že je jasný…proč by jinak koukal o půlnoci na nahý fotky :nevim: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanka1
15.5.14 11:50
@zzzjancena píše:
máš názory právě jako moje kamarádka (mimojiné ve věku mé matky :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ) ale jestli je ti 60 :think: to si se vdávala opravdu pozdě :think: a její střídá mladé milenky jako ponožky :roll: nepřeju nikomu nic špatnýho, ale být moc hodný a tolerantní je někdy spíš na škodu… :roll: jinak žiju s 5 tým chlapem, to není tajemství :mrgreen:

ne 60 mi neni, ani 50 ne, dokonce ani 45 ne
Jasne takye je v obchodu, pardon vztahu byt lepsi furie, potom nechapu tvuj prispevek na mne ohledne lasky a tolerance - trochu si protirecis :roll:

a mmch co si hledala za dulezite informace na mem profilu, jak si zjistila, tak je zamceny - takze se ptej na to co te ohledne mne zajima, vek to asi nebude… ;)

• Citovat
  • Upravit
2800
15.5.14 12:00

@Hanka1 no zajímal mě Tvůj věk, když si ze sebe dělala starší :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed: a koukám že docela překrucuješ slova k obrazu svému a vůbec nedáváš do spojitosti… :think: nevím zda-li nechápeš že tolerance je oboustranný souhlas a skutky které jsou v mezích tak aby druhému nevadili, nebo jsi nepochopila můj popis " že když partner ví že to nesnesu, nemá to dělat "… nevím co je na tom tak složitého, ale jednodušejc už to popsat nedokážu, promiň… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 12:07
@Honza 12 píše:
Tak máš borca co má sbírku vyfocenejch pi** ženskejch se kterýma si užil.. Lže ti kvůli tomu.? Lže.. Neřeš jestli je to normální to co dělá, nebo ne.. Řeš jestli ti takovej jakej je za to stojí…

Chová se ke mě hezky, jsem s ním šťastná a ve vztahu spokojená, když opominu těch pár problémů… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky