Můj přítel měl/má spousty fotek svých ex

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanka1
15.5.14 12:08
@zzzjancena píše:
@Hanka1 no zajímal mě Tvůj věk, když si ze sebe dělala starší :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed: a koukám že docela překrucuješ slova k obrazu svému a vůbec nedáváš do spojitosti… :think: nevím zda-li nechápeš že tolerance je oboustranný souhlas a skutky které jsou v mezích tak aby druhému nevadili, nebo jsi nepochopila můj popis " že když partner ví že to nesnesu, nemá to dělat "… nevím co je na tom tak složitého, ale jednodušejc už to popsat nedokážu, promiň… :nevim:

mne se neomlouvej a vypisovat sve pocity tu nemusis, mne je to totiz uplne putna…
Mne jen tvuj prvni prispevek prisel naprosto mimo a nejen mne… :roll:
Proste a jednoduse receno, zadny prekrucovani :palec:

• Citovat
  • Upravit
Mishelka27
15.5.14 12:09
@zzzjancena píše:
@Hanka1 no zajímal mě Tvůj věk, když si ze sebe dělala starší :?: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :zed: a koukám že docela překrucuješ slova k obrazu svému a vůbec nedáváš do spojitosti… :think: nevím zda-li nechápeš že tolerance je oboustranný souhlas a skutky které jsou v mezích tak aby druhému nevadili, nebo jsi nepochopila můj popis " že když partner ví že to nesnesu, nemá to dělat "… nevím co je na tom tak složitého, ale jednodušejc už to popsat nedokážu, promiň… :nevim:

Přesně tak..

• Citovat
  • Upravit
Mishelka27
15.5.14 12:10
@Hanka1 píše:
mne se neomlouvej a vypisovat sve pocity tu nemusis, mne je to totiz uplne putna…
Mne jen tvuj prvni prispevek prisel naprosto mimo a nejen mne… :roll:
Proste a jednoduse receno, zadny prekrucovani :palec:

A co ti na tom přišlo mimo?

• Citovat
  • Upravit
1695
15.5.14 12:29

Hele spíš být tebou tak si dávám bacha, při čem se s ním fotím. Jestli ti jeho kamarád přeposlal intim fotky jeho bejvalky… aby si kamarád neprohlížel taky to co jste nafotili spolu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17308
15.5.14 12:36

@aleba ale tak to je přece samozřejmé, proto ty fotky pořizuje. Kamarádi si mají pomáhat a takhle funguje výměnný obchod.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 12:43
@aleba píše:
Hele spíš být tebou tak si dávám bacha, při čem se s ním fotím. Jestli ti jeho kamarád přeposlal intim fotky jeho bejvalky… aby si kamarád neprohlížel taky to co jste nafotili spolu :oops:

To nebyla jeho bývalka, ale jejich společná kamarádka… :nevim: a my jsme měli takové fotky, ale po tom co jsem to objevila tak jsem všechny svoje fotky z jeho PC smazala a doteď tam žádné moje nemá a dlouho mít nebude…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
15.5.14 12:54
@Anonymní píše:
To nebyla jeho bývalka, ale jejich společná kamarádka… :nevim: a my jsme měli takové fotky, ale po tom co jsem to objevila tak jsem všechny svoje fotky z jeho PC smazala a doteď tam žádné moje nemá a dlouho mít nebude…

no to že nejsou v PC neznamená, že je nemá uožené jinde. A ta společná kamarádka se nahá asi nefotila sama a neposílala to kamarádům.

• Citovat
  • Upravit
2800
15.5.14 12:55

@Mishelka27 někdy mám pocit že se vyjadřuju moc složitě a málo kdo mě rozumí… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2800
15.5.14 12:58
@Anonymní píše:

jestli to nesmaže, bude koukat pořád, a ty se stím buď smiř, ale budeš se moooc trápit (za to ale nestojí žádnej chlap :hug: ) nebo urči hranice a jestli je překročí nemáš co řešit :kytka: a pořádně se na… :cert: r… aby věděl že to myslíš vážně :hug: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:02
@lucenka píše:
no to že nejsou v PC neznamená, že je nemá uožené jinde. A ta společná kamarádka se nahá asi nefotila sama a neposílala to kamarádům.

Vždyť já vím, že tu společnou kamarádku fotil můj přítel a ten kamarád si to od něj nechal poslat a pak to přeposlal mě… :think: a jinde je uložené nemá, měl normálně v obrázcích složku Miláček a tam všechny moje/naše fotky.. nikdy jinde si nemyslím, že by ty fotky mohl mít, na tom hdd nebyly.. no aspoň mě zatím neměl napsanou jako jménem a příjmením :D to bych si fakt myslela že je jen sběratel trofejí :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.5.14 13:07
@zzzjancena píše:
jestli to nesmaže, bude koukat pořád, a ty se stím buď smiř, ale budeš se moooc trápit (za to ale nestojí žádnej chlap :hug: ) nebo urči hranice a jestli je překročí nemáš co řešit :kytka: a pořádně se na… :cert: r… aby věděl že to myslíš vážně :hug: :cert:

Ach jo jenže já nemám už jak zjistit jestli to smazal nebo nesmazal.. :( na jeho PC se nedostanu, moc mě tam nepouští… atvrdil mi že to smazal na začátku našeho vztahu, což nebyla pravda… Prostě ten den kdy sem na to přišla jsem se ho zeptala, jestli by mi půjčil svůj hdd že se chci podívat co tam má za filmy že si něco pustíme.. No a najednou ho nemohl najít (na ty fotky se díval asi 10 dní před tím dnem kdy jsem to zjistila) tak jsem se s ním začla hádat, že vím o těch fotkách a on zapíral že to není pravda, že se na nic nedíval, přitom tam byl jasný čas kdy ta složka byla otevřená.. no a na druhý den hned ráno jak jsem jela do práce mi napsal, že ten hdd už našel a že tam žádné fotky nebyly… jak jsem přijela dom, tak jsem se na ten hdd podívala a fakt tam nic nebylo.. Takže buď to smazal, nebo šoupl jinam, ale já to nejspíš už nezjistím a uplne mě to žere.. kdyby to smazal přede mnou (stejně jsem věděla pravdu) tak to by byla jiná…ale takhle jak mu můžu věřit, že to smazal, když to udělal za mými zády a navíc lhal že je stejně neměl…

• Citovat
  • Upravit
lucenka
15.5.14 13:09
@Anonymní píše:
Vždyť já vím, že tu společnou kamarádku fotil můj přítel a ten kamarád si to od něj nechal poslat a pak to přeposlal mě… :think: a jinde je uložené nemá, měl normálně v obrázcích složku Miláček a tam všechny moje/naše fotky.. nikdy jinde si nemyslím, že by ty fotky mohl mít, na tom hdd nebyly.. no aspoň mě zatím neměl napsanou jako jménem a příjmením :D to bych si fakt myslela že je jen sběratel trofejí :pocitac:

a když společný kamarád bude chtít tvojí fotku, tak mu jí přítel pošle :) A uložený je klidně může mít na flashce, někde na netu, mohl tu složku přejmenovat nějak nevinně. Těch možností je.

• Citovat
  • Upravit
2800
15.5.14 13:26
@Anonymní píše:
Ach jo jenže já nemám už jak zjistit jestli to smazal nebo nesmazal.. :( na jeho PC se nedostanu, moc mě tam nepouští… atvrdil mi že to smazal na začátku našeho vztahu, což nebyla pravda… Prostě ten den kdy sem na to přišla jsem se ho zeptala, jestli by mi půjčil svůj hdd že se chci podívat co tam má za filmy že si něco pustíme.. No a najednou ho nemohl najít (na ty fotky se díval asi 10 dní před tím dnem kdy jsem to zjistila) tak jsem se s ním začla hádat, že vím o těch fotkách a on zapíral že to není pravda, že se na nic nedíval, přitom tam byl jasný čas kdy ta složka byla otevřená.. no a na druhý den hned ráno jak jsem jela do práce mi napsal, že ten hdd už našel a že tam žádné fotky nebyly… jak jsem přijela dom, tak jsem se na ten hdd podívala a fakt tam nic nebylo.. Takže buď to smazal, nebo šoupl jinam, ale já to nejspíš už nezjistím a uplne mě to žere.. kdyby to smazal přede mnou (stejně jsem věděla pravdu) tak to by byla jiná…ale takhle jak mu můžu věřit, že to smazal, když to udělal za mými zády a navíc lhal že je stejně neměl…

jejda, ale když tě tak pročítám… nepátrala jsi ty??? :think: to se pak většinou stává že sama sobě vědomě zaděláš na nepěkný pocity, pokřivíš důvěru…jeho HDD, jeho soukromí… :nevim: ale i tak nemá to tahat domů :poblion: tak nepátrej a nezatěžuj se zbytečně, měj se trochu víc ráda :hug: nebo si postahuj nahé muže a udělej si složku moji ex :jazyk: :jazyk: :jazyk: ale věrohodné fotografie… :lol: a když ti to objeví mu řekni že máš úchylku na mužské penisy, a že si chceš vyfotit i ten jeho :jazyk: bych mu to vrátila i s úroky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3395
15.5.14 13:33
@Anonymní píše:
Ahoj holky,nedávno jsem objevila, že se můj přítel díval (v době když jsme se pohádali) na fotky svých ex.. Bylo to pro mě hrozně zjištění, kolik těch „alb“ má a ješne pod názvem „moje slečny“.. Bylo jich 12 a obávám se, že to zdaleka nebyly všechny… Vím, že tam má i jak jsou nahé, možná i při souloži, protože přesně tkaové fotky máme spolu… Jsme spolu necelých 8 měsíců.. Když jsme se asi před 3mi měsíci o tom bavili, jestli má nějaké fotky svých ex, říkal že nemá a já mu řekla že to jsem ráda, že kdyby měl, tak by mě to štvalo.. no a teď jsem to objevila a zjisitila že lhal.. Měl to uložený na hardisku.. Když jsem po něm chtěla, jen tak nenápadně aby mi ten hdd ukázal, že se chci podívat co tam všechno má za filmy tak ho najednou nemohl najít.. Tak jsem mu řekla, že vím že tam má ty fotky a samozřejmě že zapíral, i když jsem mu ukázala jasný důkaz na PC, že se na ně díval.. Hrozně jsme se pohádali, co se má co dívat na nahé fotky svých ex když má mě?? Nu a hned ráno když jsem šla do práce, tak mi napsal sms, že ten hdd už našel.. a samozřejmě když jsem se na něj podívala, tak tam žádné fotky nebyly.. pak jsem mu říkala proč lže, tak říkal že nelže, že měl sice takové fotky, a le že je hned smazal co začal chodit se mnou (snad si nemyslí, že mu to budu věřit). A já mám strach, že si je uložil někam do PC nebo prostě že je nesmazal a furt je někde má schovaný, moc mě to trápí, přijde mi to fakt hnusný.. na jeho PC se sama nedostanu, má to pod heslem a moc mě tam nechce pouštět.. co byste dělali na mém místě? Neřešili byste to, nebo by Vás to taky tak štvalo?? Snažila jsem se na to nemyslet ale moc mi to nejde, proto jsem se rozhodla se sem svěřit a zeptat se co dál…

Me prijde divny uz jenom to, ze ma zamcenej PC a nechce te tam pouštět.. sice je to blby, ale to nejspis znamena, ze pred tebou ma co skryvat… :nevim: to by mi asi vadilo..dva lidi, co jsou spolu si maji verit…no rozhodne by si pred sevou nemeli zamykat telefony pocitace apod… prijde mi to divny.. ale nevim. (Diskuzi jsem necetla)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.5.14 13:46
@veronika6913 píše:
Me prijde divny uz jenom to, ze ma zamcenej PC a nechce te tam pouštět.. sice je to blby, ale to nejspis znamena, ze pred tebou ma co skryvat… :nevim: to by mi asi vadilo..dva lidi, co jsou spolu si maji verit…no rozhodne by si pred sevou nemeli zamykat telefony pocitace apod… prijde mi to divny.. ale nevim. (Diskuzi jsem necetla)

No on to měl zamčený od začátku našeho vztahu.. Samozřejmě že když bych mu řekla, že potřebuju na PC tak mě tam pustí, ale že by ho nechal třeba zaplí v jeho nepřítomnosti to ne, vždycky se odhlašuje… :nevim: a když jsem se ho jednou zeptala, proč se odhlašuje, že ho má nechat buď zaplí nebo ho rovnou vypnout tak mi cosi řekl že to je jeho věc.. a zeptala jsem se ho jestli to je kvůli mě, abych mu tam nemohla šmejdit tak řekl že ne… :nevim:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky