Myslíte si, že vypadáte mladší?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31993
22.8.17 22:24
@nostress píše:
Znám opravdu hodně žen 50+, a málokterá má strhaný obličej. :) V dnešní době už jsou takové možnosti, že kdo nechce mít vrásky, tak je nemusí mít. ;)
:palec:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31993
22.8.17 22:24
@Mango_Lassi píše:
Vizáž strhaný obličej 50+ a šaty pro dvacetiletou holku mi moc nejde k sobě. Ale je to záležitost vkusu

Proč by každá 50tka musela být strhaná? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Mango_Lassi
22.8.17 22:26
@Nimie píše:
Proč by každá 50tka musela být strhaná? :nevim:

Ptáš se mě? Vypadala takhle

• Citovat
  • Upravit
Sonarka
23.8.17 05:21
@freeport píše:
To nevím, řekla bych adekvátně k věku. Jen mě dost často zarazí, když potkám spolužáky z zš nebo sš jak vypadají, dle mě daleko starší než já.

To proto, že člověk sám sebe nedokáže objektivně posoudit :lol: A nedávno jsem četla, že v zrcadle vypadáme lépe, než ve skutečnosti :mrgreen: Takže bůhví jak vlastně vypadáme :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
36556
23.8.17 07:27
@Sonarka píše:
To proto, že člověk sám sebe nedokáže objektivně posoudit :lol: A nedávno jsem četla, že v zrcadle vypadáme lépe, než ve skutečnosti :mrgreen: Takže bůhví jak vlastně vypadáme :mrgreen:

Pravdou je, ze treba pri pokecu s holkama vyslo najevo, ze vsechny mame pocit, ze treba spoluzacky starnou rychleji :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9243
23.8.17 07:30

@Sonarka
Nejhůř vypadám na fotkách :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4697
23.8.17 09:04
:)

Příspěvek upraven 05.04.18 v 11:01

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17472
23.8.17 09:44
@žampion píše:
@Konnny já teda nejhůř vypadám v obchodě v kabince když si jdu zkusit nové oblečení :zed: :zed:

tak to já taky a fotky jsou hned na druhém místě :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
612
23.8.17 09:56
@NiDa píše:
No a završilo se to letos na jaře, když jsem šla do školy prodat učebnice ze čtvrťáku a nějaké primánky se mi pokusily prodat ty svoje.

nerozumiem, prave si skoncila strednu ked predavas ucebnice zo skoly? Aky mas vek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149107
23.8.17 10:05

Mě teda fascinuje jak každou chvíli, ale opravdu pořád, vysvětluju jak malá čtyřletá vnučka není dcera, ale právě vnučka. Já si mladší nepřipadám, proto mě to zaráží. Trochu si to zdůvodňuju tím že dnes jsou čtyřicetileté novomatky běžnou záležitostí, ale stejně no :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
23.8.17 10:41
@Anna766 píše:
Mě teda fascinuje jak každou chvíli, ale opravdu pořád, vysvětluju jak malá čtyřletá vnučka není dcera, ale právě vnučka. Já si mladší nepřipadám, proto mě to zaráží. Trochu si to zdůvodňuju tím že dnes jsou čtyřicetileté novomatky běžnou záležitostí, ale stejně no :nevim:

Tak to ti můžu vysvětlit celkem snadno. Vzhledem k vysokému věku matek a otců už se snad každý spálil tolikrát (běž za dědou. ale já jsem jeho otec!!!), že pokdu nejde vyloženě o stařenku či staříka, říkám taky preventivně o každém otec a matka.

Když dcera chodila do soukromé školky, měly to učitelky dokonce nařízené, bavili jsme se o tom. Dokud se někdo vysloveně nepředstaví jako děda a babi, tak předpokládej, že jde o otce a matku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5598
23.8.17 10:47

Já také patřím mezi lidi, kteří vypadají mladší. Někdy mě to vážně štvalo. Jindy lichotilo. :mrgreen:
S nevlastní dcerou jsem byla na diskotéce. Jí tehdy bylo 17, mě 33 a všichni si mysleli, že jsem mladší, než ona. Asi na to má vliv temperament a to, že se ráda směju.
Když mi bylo 23, tak mě balili 15 letí kluci a mysleli si, že mi je 13. :roll:

Nakonec jsem se s mým mladším vzhledem smířila a nechala se ve 33 letech sbalit 20 letým. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
149107
23.8.17 10:58
@Bábrdl píše:
Tak to ti můžu vysvětlit celkem snadno. Vzhledem k vysokému věku matek a otců už se snad každý spálil tolikrát (běž za dědou. ale já jsem jeho otec!!!), že pokdu nejde vyloženě o stařenku či staříka, říkám taky preventivně o každém otec a matka.Když dcera chodila do soukromé školky, měly to učitelky dokonce nařízené, bavili jsme se o tom. Dokud se někdo vysloveně nepředstaví jako děda a babi, tak předpokládej, že jde o otce a matku.

Proto píšu o těch novomatkách -+ 40…taky si to myslím že je to tak, jak píšeš. Ale na druhou stranu…zrovna včera jsem byla s vnučkou na hřišti a malá si tam hrála s jinou holčičkou na schovku. A Kristianka se schovala za mě, seděla jsem na lavičce a četla si, malá si zalezla za mě, no ta holčička po spatření vnučky volala"Deset dvacet Kris za maminkou" :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53190
23.8.17 11:00
@Katy 7 píše:
Já také patřím mezi lidi, kteří vypadají mladší. Někdy mě to vážně štvalo. Jindy lichotilo. :mrgreen:
S nevlastní dcerou jsem byla na diskotéce. Jí tehdy bylo 17, mě 33 a všichni si mysleli, že jsem mladší, než ona. Asi na to má vliv temperament a to, že se ráda směju.
Když mi bylo 23, tak mě balili 15 letí kluci a mysleli si, že mi je 13. :roll:Nakonec jsem se s mým mladším vzhledem smířila a nechala se ve 33 letech sbalit 20 letým. :mrgreen:

Ježiš, to je hrozný, chudák dcera 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
708
23.8.17 11:09

Také vypadám na méně. V mých 28 po mě často chtějí občanku, nevěří že dcera není sestra a minule když u nás byli dělníci chtěli mluvit s mím tatínkem (mysleli manžela :mrgreen: ) zvykla jsem si na to..věřím, že to v mém případě hodně dělají pihy v obličeji a drobná postava.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová