Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Taky me stvou ramy, Je tam spousta malych prosturku, kam se spatne dostava:-(,
@olga1975 píše:
@jita22Taky me stvou ramy, Je tam spousta malych prosturku, kam se spatne dostava:-(,
To si vždy říkám, že něco takového prostě vymyslí chlap, jelikož to nemusí udržovat a ani ho to nenapane ![]()
@Coctailgirl mluvíš mi z duše
od tý doby mě mytí oken snad i baví ![]()
@Petrusska007 píše:
@Nimie mám těch pásek víc (cca 10) a dopředu si je připravím a pak jen odlepim zaspinene a nalepim nové. Když je potřeba umýt více oken, stačí ty špinavé jen rychle přemáchnout v jarové vodě a jsou čisté.
Aha, díky moc! ![]()
@Lenka_Hal píše:
Taky mam tri deti a Pani na uklid…a ten volny cas porad nikde
něco je špatně
za boha nevím co ![]()
@Salorka To je jedna z mála věcí, kterou v domácnosti dělá manžel. Jednu polovinu domu myje zhruba 2× ročně, tu druhou, která trpí více, podle potřeby, aby bylo vidět ven.
Plánovaně jednou za rok, zjara, když vyleze sluníčko po zimě a začíná hřát, tak má člověk chuť vyvětrat celej barák, pustit domů ten jarní vzdoušek
Prostě během „jarního úklidu“.
V průběhu roku minimálně, sem lenoch, takže pokud okna nejsou vysloveně zasviněný, tak na to prdím ![]()
Na jaře..cca březen - duben a na podzim cca říjen listopad
jsme v 7 patře, takže žádná hruza, špína z provozu aut, prach atd..
Já musím 3 - 4× do roka, abychom vůbec viděli ven
Bydlíme u silnice a po 14 dnech od umytí jsou zase špinavá ![]()
Když už nevidíme ven
ne sranda, zevnitř je otiram často, usazuje se hlavně prach na zaluziich, zvenku to nemá moc smysl protože druhý den je tam zas vrstva prachu a taky se bojím jelikož bydlíme ve 3 patře a já se bojím výšek a nehodlám z okna vypadnout ![]()
@Čičorečka píše:
Na jaře a před adventem. Už se začínám netěšit.
To samé u nás, myje paní na úklid.