Nachlazení prarodiče - návštěva

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3023
29.12.19 07:19

Jela bych pryc. Klidne i mhd. A rekla mamzelovi, ze s deckama misto prace zustava doma on. Nazdar. Fakt blbci :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
606
29.12.19 07:55

Mně takhle svagrova nakazila dvouměsíční miminko. Celou dobu dělala že nic a az když odjížděla, tak chtěla teploměr a prášek, že je jí nějak špatně. No za dva dny mi mala chrchlala a svagrova byla na nemocenské, ale určitě to prej nebylo od ní! :pocitac:

Příspěvek upraven 29.12.19 v 09:40

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.12.19 08:09

Byla bych pekne nastvana a odjela. I kdyby uz to teda deti v sobe mely. Jde o princip a tchanovci by meli pochopit, ze vse ma svy meze. Nastesti na tohle mam nase i tchanovce skvele. Tchyne tuplem - parkrat kychne a uz hlasi, ze na ni asi neco leze a nakonec z toho treba nic ani neni :) :kytka:

Příspěvek upraven 29.12.19 v 08:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14108
29.12.19 08:09

My takhle dorazili 26.12. ke tchánovcům a tchyně kašel, dost hnusný, takový ten průduškový. A že kašle už 14 dní.
Byla to jednodenní návštěva, takže jsem neudělala nic, ale chlapovi jsem řekla, že na případné OČR si jde on.
Pravda, ti starší už jsou takoví odolnější, ale nejmladší sem tam ještě něco chytne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
29.12.19 08:11
@lafelay píše:
Mě takhle svagrova nakazila dvouměsíční miminko. Celou dobu dělala že nic a az když odjížděla, tak chtěla teploměr a prášek, že je jí nějak špatně. No za dva dny mi mala chrchlala a svagrova byla na nemocenské, ale určitě to prej nebylo od ní! :pocitac:

Tak to je… :zed: jeste tak maly miminko. Bych ji asi poslala nekam :cert: ale nee, od ni urcite neee… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4159
29.12.19 08:16

Tak to znam. Zatimco s tchanovcema krasne fungujeme, hlasime si i podezreni na nemoc a navstevy dle toho posuneme, moje rodina jsou zatajovaci a popiraci, nakazi tehotnou, mimino a jeste se dusuji, ze to neni od nich, ze meli jen kasel a rymu z klimatizace a to neni nakazlive (mama je zdravotni sestra a takove nesmysly vypousti!), pak se hrozne divi, ze velka duvera mezi nami nepanuje. Uz nam zpusobili spoustu problemu. Pro ne byl problem i umyt si ruce a vzit si rousku k nedonosenci dle pokynu lekare, dali si rousku jen na krk asi na ozdobu nebo co :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
29.12.19 08:25
@tini píše:
Tak to znam. Zatimco s tchanovcema krasne fungujeme, hlasime si i podezreni na nemoc a navstevy dle toho posuneme, moje rodina jsou zatajovaci a popiraci, nakazi tehotnou, mimino a jeste se dusuji, ze to neni od nich, ze meli jen kasel a rymu z klimatizace a to neni nakazlive (mama je zdravotni sestra a takove nesmysly vypousti!), pak se hrozne divi, ze velka duvera mezi nami nepanuje. Uz nam zpusobili spoustu problemu. Pro ne byl problem i umyt si ruce a vzit si rousku k nedonosenci dle pokynu lekare, dali si rousku jen na krk asi na ozdobu nebo co :nevim:

To je hrozný :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
29.12.19 08:35

Odjela bych klidně i bez manžela. Pokud by ti nešlo (jste třeba autem) a manžel odjet nechtěl, oznámila bych mu, že na OČR jde on. Mimochodem už se mi něco podobného stalo, dítě onemocnělo díky špatnému úsudku manžela (navzdory mému varování), a nechala jsem ho si to užít. Podruhé už to neudělá.

Tchanovci jsou fakt sobci, že ti to neřekli :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3581
29.12.19 08:41

Jinak na tohle je expert moje máma. Minulý měsíc u ní byla babička na pár dní, tak že se staví i za námi. Návštěva proběhla a po ní mi mamka povídá, jak je ráda, že vše bylo v pohodě, že babička den předtím zvracela :zed: a já doma 21M batole a 2M kojence :pocitac:

Pak když se narodil syn, tak si mi s ním v náručí stěžovala, jak jí přišli na plicní chlamydie a jak neví, kde to chytla 8o a ještě se cítila uražená, že jsem jí mimino vzala. Krevní testy mě, manžela a miminka byly chuťovka. Její přítel a babička na ně šli taky, ale jen proto, že jsem jim jinak zakázala přijít. A samozřejmě to oba měli :zed: my naštěstí nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 08:46

Tohle mi dělá svagova a šíleně mě tím točí. Pravidelně dojede s nachrchlanou holkou a ještě ji omlouvá, že včera ji nic nebylo. Holka má horečku, skelné oči a bolaky nejen kolem nosu, ale přes půl obličeje. Syn několikrát po jejich návštěvě skoncil na pohotovosti a 2× v nemocnici.
Při poslední návštěvě jsem ho sebrala a odvedla ke kamarádce. Švagrová jen řekla, že včera byla Ellinka zdravá.
Jsou nahlášení na zítra, tak uvidíme. Kamarádka počítá s tím, že si syna zase vezme.
Takže já bych se sebrala a jela domů. Manželovi bych řekla, že on se postará o nemocné děti a vysvětlila bych mu i rizika pro sebe.

• Citovat
  • Upravit
65678
29.12.19 09:43

@Bídžej plicní chlamydie prý má půlka obyvatelstva. Jen jim nedělají problémy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9374
29.12.19 09:46

Naštvalo by mě to a moc. Nám takhle tchánovci nedávajï vědět, tak tu návštěvu pár hodin přetrpím, zatímco třeba tchyně kašle jak o život. :cert: A ještě se se synem dělí o jednu lžičku, ukusují mu např. z banánu. I jako zdraví mi to přijde od prarodičů nehygienické. Tak hlavně, že vidí děti. :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
36556
29.12.19 11:16
@Petule030 píše:
Naštvalo by mě to a moc. Nám takhle tchánovci nedávajï vědět, tak tu návštěvu pár hodin přetrpím, zatímco třeba tchyně kašle jak o život. :cert: A ještě se se synem dělí o jednu lžičku, ukusují mu např. z banánu. I jako zdraví mi to přijde od prarodičů nehygienické. Tak hlavně, že vidí děti. :cert:

A to je další věc.

Když už přijede člověk nachrchlany, tak by měl přinejmenším být ohleduplný.

Ale ne. Chrchlaci se chtějí líbat, objímat, ochutnávat jídlo atd. :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.12.19 12:00
@Anonymní píše:
Tohle mi dělá svagova a šíleně mě tím točí. Pravidelně dojede s nachrchlanou holkou a ještě ji omlouvá, že včera ji nic nebylo. Holka má horečku, skelné oči a bolaky nejen kolem nosu, ale přes půl obličeje. Syn několikrát po jejich návštěvě skoncil na pohotovosti a 2× v nemocnici.
Při poslední návštěvě jsem ho sebrala a odvedla ke kamarádce. Švagrová jen řekla, že včera byla Ellinka zdravá.
Jsou nahlášení na zítra, tak uvidíme. Kamarádka počítá s tím, že si syna zase vezme.
Takže já bych se sebrala a jela domů. Manželovi bych řekla, že on se postará o nemocné děti a vysvětlila bych mu i rizika pro sebe.

To taky znám. Švagrová mi dělala to samé. Kluka vždy přitáhla, ten věčně nudli u nosu, a narvala ho k naší 3M dceři k postýlce, když měl angínu, a ještě si půjčil její dudlík, který jí pak narval zpátky do pusinky. Samozřejmě, že to od něj chytla. Skončili jsme na pohotovosti, malá měla čtyřicítky horečky. No nakopat jim zadky, to je málo. :zed:

• Citovat
  • Upravit
3581
29.12.19 12:55
@vokishka píše:
@Bídžej plicní chlamydie prý má půlka obyvatelstva. Jen jim nedělají problémy.

No.. nemá. Nevím, odkud tato informace je, ale pravda to není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová