Porodnice Náchod?

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1888
4.6.12 19:34

Já měla první Cs a druhý mi vyvolávali normálně,ale pak jsem odmítla audělali CS malý nesestupoval dolů.Jinač balík nam stačil na 5dní ještě jsme si vezly domů a mastičku na tadek jsme taky dostaly.Vem si župan košily hygienické potřeby

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
5.6.12 06:34

@AAlisek děkuji, mohla bych se ještě zeptat zda jsi měla CS v celkové narkoze nebo ve spinální a jak dlouho jsi potom byla na jipce? A jak to pak bylo s kojením po CS, zda ti mimčo nosili na jipku? Děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
5.6.12 13:21
Měla jsem spinál.Operac byla v deset dopoledne a na jipu jsem byla do druhýho dne kolem poledne jsem šla na šestinedělí.Dříve to nešlo motala se mi hlava tak jsem nedošla do sprchy.Musíš ležet šest hodin v rovný poloze.Když mě vezly ze sálu manžel už mě čekal na jip a byl tam semnou.Potom přivezl i malýho ze zhora takže v pohodě.Malýho mi nosily na kojení dolů.Až budeš na šestinedělí tak ti ho hned nadají jen když si o mimčo řekneš.Já jsem si řekla a měla ho hned u sebe :srdce: Držím palečky at vše dobře dopadne :kytka:
@Zvonilka1983 píše:
@AAlisek děkuji, mohla bych se ještě zeptat zda jsi měla CS v celkové narkoze nebo ve spinální a jak dlouho jsi potom byla na jipce? A jak to pak bylo s kojením po CS, zda ti mimčo nosili na jipku? Děkuji :kytka: :kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
5.6.12 13:52

masstičky na zadek už od letoška nedávají, že prý skončil sponzor…ale v balíčku najdete Domestos (to pravé využití v porodnici chi chi) :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
5.6.12 13:54

@AAlisek děkuji :hug: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
8.11.12 19:50

Ahoj maminky, psala jsem zde naposledy v červnu A mám další dotaz.
Dnes jsem byla v nemocnici Náchod na první kontrole a taky se domluvit jak to tedy dělají po předchozím porodu císařem. Pan doktor mi udělal ultrazvuk a váhový odhad je 3950g, takže mám v neděli nástup do porodnice a nejdřív se udělá váhový odhad a pak se domluvíme co dál, ale říkali, že to nechají na mě, zda přirozeně nebo císař.
Mohla bych se jen zeptat, jak dlouho je maminka v porodnici po normálním porodu a jak dlouho po císaři. Našla jsem že po císaři 5dnů a den operace se nepočítá, je to pravda? A v kolik hodin asi propouštějí? Děkuji :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23864
8.11.12 19:57

Tak po normálním porodu a pokud je vše v pořádku tak propouštějí po 72 hodinách. Propouštějí většinou kolem 11-12 hodiny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1888
8.11.12 22:45

Já měla císaře malej se narodil v patek po desátý a domů jsme šly v uterý po desátý

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
8.11.12 22:47

holky díky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
9.11.12 11:47

A my tam byli 8 dní, protože malý měl žloutenku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6141
18.3.13 10:00

Ahoj holky, moc prosím o informace k tomu, co si s sebou vzít do náchodské porodnice. Už se mi to pomalu krátí. Která jste zde nedávno rodila? Podělte se se mnou, prosím :mrgreen: Potřebuju vědět, co pro sebe, pro mimi a jaké doklady. Díky moc :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
932
18.3.13 10:37

@CHARLI123 rodila jsem v listopadu. Pro sebe si vem : košile, ručníky, vložky, kosmetiku, župan, kojící podprsenky, pantofle, jednorázové kalhotky, vložky do kojící podprsenky, gel Yal, teplé ponožky
Pro mimčo plenky, vlhčené ubrousky
Doklady: těhotenská průkazka, kartička pojišťovny, občanský průkaz, prohlášení o jménech, oddací list, kopie občanky manžela

Snad jsem na nic nezapomněla. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
18.3.13 12:41

Já jsem byla ještě ráda, že mám čaj pro kojící matky a ještě jiné pití (vodu) to mi tam chybělo a toaleťák..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
22.2.14 19:36

Ahojda maminky chystám se rodit v náchodě jelikož to mame ted blízko…minulí porod jsem měla v hradci králové zkušenosti sou hrozné hlavně při příjmu mi bylo vyčteno jakto že nerodím v místě trvaleho pobytu PARDUBICE a bojím se že tu samou otázku mi položí v náchodě je to možné? děkuji za odpovědi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12717
23.2.14 00:35

@wendy888 tak predejdi nepříjemným otázkám a stav se tam.Jsou tam milí a myslím, že je to dobrá volba. Můžeš se i podívat na vybavení a tak. Já bych se nebala žádných problémů kvůli bydlišti. Při nejhorším rekneš žes byla zrovna tady a je to. Přeji hodně štěstí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková