Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahojky budouci maminky jen sem vam chtela rict co ja vim tak v nachode uz tet si musite vzit sebou I plinecky pro miminko sestry si je hnedka vemou aby vase miminko melo vcem kakat a curat a drzim pesticky at vam porod dobre dopadne
![]()
Jo Hradec se zhoršil mě tam jen příjmali
a už mě to dorazilo o proti před 8 rok prima naštěstí malovali vezli mě do Pardubek.
Ahojky už to mám dávno za sebou malá se narodila 24.4 a mužu říct porodnice náchod je 1000 lepší jak v hradci moc se mi tam líbilo sestřičky příjemné ochotné a dost mi pomohli malou mi dali hned po porodu do naruče a měla jsem jí hned u sebe což je duležíte u mě 1* je to dobrá porodnice vzali mě hned bez kecá ráno ve 2 mi praskla voda ![]()
Ahojda holky, už to máte všechny hezky za sebou a mě to 1. Dubna čeká..
chtěla jsem se zeptat, jestli mužu mít při porodu a další tři dny svou kojící noční košilku ![]()
@Nikola.mach ahoj,při porodu ti dají nemocniční, a az pak po odpočinku a o sprchování jsem si brala svoji
Ahoj…a jak to je ted s poplatky za otce u porodu???Prý se platí pouze 40Kč. Jinak si myslím, že péče bude podobná jako před deseti lety. Děkujii
@Nannny já tam rodila naposledy vloni v říjnu a to manžel neplatil nic ![]()
aspoň mi to říkal..
péče suprová, jak před 4 roky tak ted taky.
Oproti HK, tam jsem byla před 14 lety, ale časy se mění..
Ja bych jedině už do Nachoda ![]()
AHoj..počátek března tam budu snad roditi, pokud mne neodešlou do HK, ale snad ne, chci být tady…
@Nannny Proč by mšli odeslat do HK?? Tak pak dej vědět prosím jaké to tam bylo.. ale byla jsem tam tedka na vyšetření a všechny sestřičky byly moooc milý:))
Kvůli cukrovce..
ale snad ne zatím se vše vyvíjí v pořádku. Dám dnes jsem se ptala také jedné maminky zhruba co a jak a říkala, že bla spokojená.
@Nikola.mach Jee konečně někdo!!
Já mám 11.4..tak se třeba potkáme
Ahoj, rodila jsem v nachode pred 2 mesici uz podruhe a byla jsem opet maximalne spokojena, vsichni premili a ochotni ![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.