Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Jak já ti závidím,že ti je tak ok
Já právě začínám mít otoky až ted
Jsem nějak unavená jenže malá mě ležet nenechá pořád chce ven.Já jsem na Tebe uplně zvědavá jak dopadneš.Když se neozveš tak jseš v nemocnici a já tu budu jak na trní ![]()
nene jeste nerodim, vcera jsme jenom vyletnicili, byli jsme na vystave v novym meste a vecer v nachode na kajinkovi v kine, tam se prckovi ale vubec nelibilo a celou dobu pekne radil… no ja doufam ze to vydrzim do zitra…:o) ze nepojedeme nejak nahle ale pekne az v 1 jak tam mam byt ![]()
A já myslela,že už by to přišlo
Sem na Tebe strašně zvědavá a budu netrpělivá než napíšeš jaký to tam je.Zeptej se tam prosím na ten epi.Na Kájinka jsem chtěla taky,ale nevydržím dlouho sedět na jednom místě a hlavně asi bych si musela vzít pampers jak pořád chodím čůrat
Film asi dost dobrej ne?
no to mi povidej ja byla asi 2krat na wc..
a jeste to uzasny nachodsky kino s pohodlnyma sedackama..
jojo film dobrej ale docela se tam strilelo a prcek to prozival tak pritele bolela ruka jak nonstop 2 hodiny hladil brisko..
jojo na ten epi se urcite ptat budu tak dam vedet, ale myslim ze i kdyby se platil 5000 a ja mela bolesti tak budu o nej skemrat, porad si nedokazu predstavit jak velka to muze byt bolest ty kontrakce… ![]()
No bolest to je pořádná teda aspon pro mě byla.Jenže pak jsem stejně skončila na tom císaři
Já nad tím epi.přemýšlím ještě uvidím podle situace.Doktor mi říkal,že se mi může stát to co poprvé a můžu skončit opět na císaři
což fakt nechci.
no vidis a ja si pritom myslela ze kdyz jdes poprve cisarem tak ze dalsi porody taky aby ti neprdly ty stehy… no ja bych urcite na cisare nechtela, nerikam ze se tesim na porod ale kdybych sla pod kudlu tak by mi to bylo urcite strasne lito… ikdyz predstava nastrihavani a sesivani neni taky pekna… ![]()
Taky mě do dneška mrzí,že jsem přišla o to hned vidět mimíska a chtěla jsem,aby jsme byli všichni hned spolu to mě do dneška dost mrzí
Záleží proč si měla poprvé císaře já to měla pro nesestupující porod takže jdu rodit normálně
i když toho nástřihu a šití se bojím jak blázen
Ti závidím,že to budeš mít dřív jak já ![]()
no buhvi jestli to budu mit driv, treba me dneska z porodnice poslou jeste domu co ty vis
… uz jsem zkousela snad vsechno aby sel na svet dobrovolne a sam ale proste ne-e
no uvidis jestli dneska vecer uz nenapisu tak jsem jasna.. ![]()
Držím palečky všechny co mám
Kdyby si se dnes neozvala napiš co nejdřív to půjde.Budu na Tebe myslet a kdyby si měla rodit at to máš rychlí a málo bolestný ![]()
tak zitra v 6:45 nastup v porodnici na vyvolani
uz si me tam chteli nechat dneska, ale presvedcila jsem je, ze v moji postylce doma mi bude lip… jak to budu mit za sebou tak se ozvu, vemu si s sebou notas tak snad je tam pripojeni k netu.. ![]()
Jéééééééééé tak to moc držím palečky vyvolání je hrozný
budu čekat až se ozveš a budu na Tebe myslet
Ptala si se na ten epidural?
ahojky, tak uz jsem doma z porodky aji se svim malim milackem…
hele epidural zatim neni zpoplatněnej ale ja pri tech bolestech ani nemohla vyslovit slovo epidural…
hele v 7 nastup v porodnici, vyplneni nake dokumentace monitor a v 8 mi dali 2 tabletky na vyvolani, no do 12 me nechali si chodit cvicit vanu jsem mohla mit napustenou, no super
zatim zadny bolesti…
ve 12:15 mi pichli vodu a do 14:25 me nechali trpet v silenejch bolestech… no kontrakce jak prase ja nemohla sedet, chodil, lezet no proste nic.. pred pul treti sem zacala rvat ze rodim prisla PA a uznala ze nekecam tak nalitnul doktor a ve 14:42 se narodil vasik.. nakonec pritel u porodu az tak nebyl protoze kvuli obtocene pup.šnure musel malej na svet klestema…
coz medocela mrzi… ale jinak poskytnu jakekoliv nejnovejsi info..
jestli neco chcs vedet jeste tak pis!!
jinak nachodska porodka ma 10bodu z 10!! fakt skveli vsechno!!
Ahojík veliká gratulace
Závidím,že to máš už za sebou
Podle mě si měla rychlí porod mě ty tablety vyvolali jen bolesti nic víc
Jen teda ty kleště to muselo asi pěkně bolet vid
Jinač co tam potřebuju pro sebe a pro mimi?Pošli potom fotečku mimíska at se mužu pokochat mě ta moje cácora ted strašně zlobí
Ještě jednou moc gratuluji
![]()
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.