Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já radši balíček vůbec neotevřela kdyby nebyl zabalený. Už se taky moc těším, díky vám všem
![]()
Od Jezika z Prostejova, pranicko otevrit muzes ![]()
Snad se budou darecky libit xx
Děkuji mamince z Dolnich Kralovic, že balíček v pořádku dorazil ![]()
Mě dnes taky přišel dáreček už se těším až si balíčky rozdělám moc díky ![]()
Maminka z kroměříže má dárek už od 12.12 v depu. jen jsem z toho nepochopila, jestli už byl pokus o doručení, nebo ještě nedoručovali… ![]()
@JanaEH Moc děkuji mamince za balíček, jsem celá natěšená, co v něm najdu ![]()
A protože jsem šla na emimi až teď, tak jsem vzkaz od zakladatelky diskuze a „matky kolotoče“ dostala před chvílí, takže doručení bylo opravdu velké překvapení ![]()
@Lupoli píše:
PROSÍM MAMINKU Z NESPEK AŤ SI!!!DNES!!! UŽ SKOČÍ NA TU POŠTU… MÁ TAM BALÍČEK A ZÍTRA KONČÍ ÚLOŽNÍ DOBA!!!
Děkuji za dárky, bohužel jsem nedostala lístek do schránky a tak jsem ani nevěděla, že mám balíček na poště a do diskuze nestíhám koukat. Moc děkuji za dárky, byla jsem asi hodná, že je jich tolik
už se nemůžu dočkat až je rozbalím. Zatím jsou schované, aby mě nelákalo je rozbalit ![]()
@Jitulinda super, jsem rada ze je u tebe
uz jsem zacinala pomalu plašit, že nebudeš mit darečky
tak snad se ti budou libit ![]()
Holky ja zapomela mamince A. Š. z Dolních Kralovic napsat na krabici, ze je to z kolotoce tak snad maminka pochopi odkud to je (jinak vrchni krabici muze otevrit vse je zabalene )..:-) jinak me uz balicek dorazil od maminky K. S.bohuzel mesto neprectu a chci ji vzkazat ze se trefila mam rada rucne delane veci..
@kristyn.g Kočko, poptej se na poště, jestli tam pro tebe něco neleží
![]()
@Petullka82 Priiislooooo,jupi ![]()
Dekuji mamince J. J. z N.,rozbalim pod stromeckem ![]()
@tynaterezka maminka z Dolnich Kralovic dekuje darecek dnes prisel, a je pod stromeckem. Moc moc dekuji a strasne moc se tesim
![]()
@tynaterezka maminka z Dolnich Kralovic dekuje darecek dnes prisel, a je pod stromeckem. Moc moc dekuji a strasne moc se tesim
![]()