Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Moc děkuji svému Ježíškovi za úžasné dárky. Výrobky z Justu jsou skvělé - znám je, a drobnosti pro malou potěšily
Vánoční svícínek nám krásně dodekoroval dům. Ještě jednou díky ![]()
Ja taky dekuji opozdene jeziskovy darky byli uzasne a asi od vas jeste necham neco usit ![]()
Holky, tak ta dotyčná se už nějakou dobu nepřihlásila na emimi, psala jsem jí už 18.12. a zpráva nebyla přečtená. To mi připadá, že asi nic neposlala. ![]()
@Petullka82 tak proc se sem dotycna prihlasovala? Ja tohle fakt nechapu
![]()
Nevím, jestli se jí třeba něco nestalo? Těžko říct. ![]()
Je tu někdo, kdo by chtěl poslat malinkou drobnost, abysme udělali radost? Mohlo by nás být víc a udělat jen mini dáreček…
@Petullka82 píše:
Nevím, jestli se jí třeba něco nestalo? Těžko říct.
Je tu někdo, kdo by chtěl poslat malinkou drobnost, abysme udělali radost? Mohlo by nás být víc a udělat jen mini dáreček…
Já ráda budu náhradním Ježíškem pro maminku, které dáreček nepřišel. Peti, esli bys byla tak moc hodná a poslala mi jméno a adresu maminky, které dáreček nepřišel, budu ráda. ![]()
@Petullka82 no presne tak to delaly i maminky, podvodnice, minuly rok. Proste se neprihlasily a pak treba az v lednu s nejakou trapnou vymluvou
Ona totiz dotycna maminka urcite darek postou dostala, takze zapomenout nemohla
a to ma na tom nejvice stve, ze ona dotycna darek obdrzela
jen doufam, ze to nebyla „moje“ maminka, to by me stvalo
Samo, ze se mohlo neco zavazneho stat, ale tak nejak pochybuju…
@Philippe no je to smutný, já třeba letos měla tenhle dárek jako jediné překvápko pod stromečkem a tak nějak mě to hřálo jako naše společné tajemství…jinak tvoje to nebyla ![]()
@AndreaS92 Nebyla
asi nemám ofiko psát, čí to byla maminka, že?
@Petullka82 píše:
@AndreaS92 Nebylaasi nemám ofiko psát, čí to byla maminka, že?
A je to nejaky novacek, nebo nejaka dlouholeta uzivatelka?
@Petullka82 píše:
@AndreaS92 Nebylaasi nemám ofiko psát, čí to byla maminka, že?
A proc by se nemohla zveřejnit?
mě tohle nepřijde moc fer no ![]()