Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petullka82 no jedine pres adminy. Jako blbe je, ze toho 16.12. Uz dost pravdepodobne mela ty sve darky doma. No co nadelame. Nelibi se mi, ze i tady, kde by mely byt jen maminky, co nestihly ofiko a maji fakt zajem, se nasel nekdo takovy. Ale uz to, ze jsi to usporadala pro nas zapomnetlivky a prihlasil se i nekdo, kdo byl registrovany v ofi kolotoci, je divne
a predpokladam, ze ani nediskutovala.
Ja taky dostala i odeslala, snad jako prvni. A taky jsem nedostala odezvu, ale balicek byl dorucen ![]()
Tak ja to ctu az ted..Skoda ze se nasla jedna maminka, ktera neposlala..Ono to prekvapeni pod stromeckem opravdu potesi..
Peti jestli je to jeste aktualni, rada mamince poslu nejaky darecek..Tak mi pisni adresu..
![]()
@Petullka82 píše:
Ta, co nic neposlala se přihlásila naposled 16.12., takže kdo ví, jak to je.
@Petullka82 píše:
Je přihlášená i v normálním kolotoči, jinak je tu cca 2 roky a moc nepřispívá. Nechci ji nějak soudit, ale zajímalo by mě, jestli poslala v tom prvním.
tak jsem projela nicky tady v diskuzi, kdo se hlásil a dál nepřispíval. Vychází mi z toho jedině Teeeri, ale to tvrdíš, že není ona.
Potom je tu možnost, že se v diskuzi vůbec neobjevila a poslala ti jen SZ. Což by mě asi přišlo trošku divné.
Nebo to tak úplně není a zádrhel je někde jinde.
Vlastně ani nevíme, která maminka ten dárek nedostala. A chtělo na ní adresu už asi dalších pět náhradních ježíšků. Chápu, že je to nepříjemné dárku se nedočkat, ale taky si myslím, že zas jí nemusí posílat náhradní dárek pět maminek.
Tímto nechci rýpat, asi si od vás vyslechnu Ty, ty, ty, jen uvažuji. Aby to třeba nebylo celé trošku zamotané. Těch podvodnic už za ta léta kolotoče bylo více a byly i velice vychytralé.
Osobně jsem nebyla za zveřejnění nicku, ale teď mi to vrtá hlavou. Navíc, jesti byla i v ofiko kolotoči… tam taky pár maminek nedostalo dárek ![]()
Já teda taky poslala a dostala
a já bych to nechala na těch co dárky nedostaly pokud jsou pro zveřejnění tak zveřejnit jinak bych to nechala být ![]()
Ja jsem take pro zverejneni nicku nechapu proc bychom nenely videt, kdo darek neposlal a cely to zkazil. ![]()
@Jazz27 Je pravda, ze uz se nasly i maminky, co tvrdily, ze v darku nic nebylo atd. A pak z toho vyslo, ze se jim jen darek nelibil, to mas pravdu, ze to muze byt i jinak
Jestli ale bylo prihlaseno 28maminek, tak tolik tu urcite nediskutovalo
mi. spise prijde divne, ze je ta maminka v ofiko kolotoci
a tady to bylo pro maminky, co kolotoc nestihly. A pak se navic uz neprihlasila.
Ja jsem teda taky pro to, aby se to nejak doresilo -i kdyz nevim teda jak
navic uz se muze ta maminka prihlasovat pod jinym nickem, sledovat nas a naramne se bavit…ale tak posilala na sebe adresu, kam si nechala zaslat darek. Tak aspon dat adminum vedet, at treba tuto maminku pristi rok nezarazovat do kolotoce
Adresu snad nezmeni.
A kdo tedy ten darek nedostal? Vzdycky se to hodne resilo a tady maminka ani nenapsala verejne ![]()
@Philippe Ja se taky prihlasila v ofiko kolotoci i tady. To myslim divny neni…
Ale jinak je to nejaky zamotany.
@Levandulina jo,ale normalne jsi diskutovala atd. protoze jsi chtela udelat radost i nekomu, kdo se nestihl prihlasit. Takove maminky ocenuju a jde poznat, ze do toho nesly se spatnym umyslem. Ale toto se mi prave taky nezda ![]()
Je vás víc, co jen poslalo SZ a do diskuze vůbec nepřispělo. Jinak řešit, kolik dostane maminka, která sama nic nechce, přísluší jen těm, kteří by jí chtěli něco poslat. A kdyby dostala sto dárků? Nebylo by to hezké? Ta její radost?
Mě prostě přijde blbý ji práskat, když ani nevím, jak to bylo.
Ale když to chcete, je to Kančík. Jen prosím vás, buďte rozumné.
Holky, nic neposílejte, kdo nechcete. A když nechcete, tak prosím neřešte, kolik se lidí přihlásí.
Jen si představte, jak by bylo vám, kdyby vám z neznáma a už nečekaně přišel balíček. Proto jsem psala jen drobnost, je to o tom udělat radost. Poslání dobré energie někomu, kdo nic neměl. A sám poslal…
@Petullka82 píše:
Holky, nic neposílejte, kdo nechcete. A když nechcete, tak prosím neřešte, kolik se lidí přihlásí.
Jen si představte, jak by bylo vám, kdyby vám z neznáma a už nečekaně přišel balíček. Proto jsem psala jen drobnost, je to o tom udělat radost. Poslání dobré energie někomu, kdo nic neměl. A sám poslal…
Já mamince určitě dáreček pošlu. Děkuji moc za adresu. Snad ji potěší a zahřeje u srdíčka.
@Petullka82 píše:Ale když to chcete, je to Kančík. Jen prosím vás, buďte rozumné.
a napsala proč neposlala? mě se stalo v předminulém ofiko kolotoči že jsem poslala a balíček se mi vrátil paní nedostala upozornění že má balík ![]()