Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@lucinenecka Milá moje maminko Ježíšková,
moc moc Ti děkuji za dárečky, hrníček je úžasný, už v něm mám i ten skvělý čajík udělaný a děti mi ho furt chodí ohmatávat a vonět.
Přiznám, že jsem tušila, co v balíčkach bude, překvápko jsi mi udělala tím malinkým čtverečkem. To jsem si lámala hlavu, co by tam tak mohlo být a tipovala jsem kapesník nebo šáteček. Ale chňapka by mě nenapadla. Teda doufám, že jsem to určila správně
Je suprovní, mám z loňska nebo předloňska z tesca rukavici s podobným motivem, tak mám „sérku“ ![]()
A fialová je moje oblíbená barva, takže ani tady si nešlápla vedle.
Prostě super, jsem nadšená a ještě jednou děkuji moc moc.
Doufám, že i ty budeš mít z dárečků stejnou radost jako já ![]()
Krásné Vánoce i všem ostatním ![]()
edit: u nás se z technických důvodů nadělovalo už dneska
Děkuji Ježíškovi z Přerova za krásný dárek
Moc se mi líbí věci z drátků a už vím, kam ho pověsím
Děkuji a přeji krásné svátky a vše nej do nového roku, i všem maminkám tady. J.
@Anonymní píše:
Pozor při rozbalování. Ve velkém dárku je jeste jeden a v něm ještě jeden maličký s mašličkou tak, aby jsi ho omylem nevyhodila
Naprosto božííííí, moc děkuji
![]()
Milá @Jazz27,
mockrát Ti děkuji za krásná slova, která mě zahřála u
. Jsem opravdu moc ráda, že jsem dárečky udělala radost. A ten malinký čtvereček můžeš třeba použít jako podšálek právě pod ten hrneček ![]()
Měj se moc hezky.
Z celého srdce přeji všem krásné Vánoce!
![]()
Milá @Lacenka,
z celého
Ti mockrát děkuji za krásné dárečky! Úplně jsem se pod stromečkem tetelila blahem
Doufám, že andělíček nám v novém roce přinese štěstíčko a stromeček je super. Už máme doma sněhuláka v podobném duchu a společně tvoří hezkou dvojici! Také Ti mockrát děkuji za autíčko pro mlaďocha, který ho musel jít hned vyzkoušet na autodráhu.
Ještě jednou velké děkuji. Dárky jsou opravdu moc krásné!
Měj se moc hezky.
Přeji krásné Vánoce!
![]()
Moc děkuji za dárečky čokolády byly moc dobre udelalo mi to všechno radost ![]()
@Kacaacert Moc dekuji Jeziskovi za krasne darky a pranicko. Mam opravdu radost
Hezke svatky cele rodine ![]()
Moc moc děkujeme za velmi štědrého ježíška, tolik krásných darecku od srdce jsem vážně nečekala. Děkuji Ježíšku!!!
@brixavonpavli Moc děkuji za milý dopis a krásné dárečky! Svíčku jsme hned večer zapálili a andělíčka přidali na stromeček.
A už se těším, až si po odpolední procházce uvařím pečený čajíček
Děkuji a přeji ti pohodový konec roku a krásný rok 2016! ![]()
I ja dekuji svemu jeziskovi..Naprosto nadherna vune do aromalampicky..Tuto spolecnost neznam, urcite mrknu na netu co maji dalsiho..A andelicek nam uz visi
..
@Lupoli Děkuji mému Ježíškovi za dárečky. Moc potěšili
vše upotřebím
![]()
@marketta1 píše:
I ja dekuji svemu jeziskovi..Naprosto nadherna vune do aromalampicky..Tuto spolecnost neznam, urcite mrknu na netu co maji dalsiho..A andelicek nam uz visi..