Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petullka82 a proc ne? tohle neni ofiko kolotoc emimi, kde mi prislo, ze prave tyhle podvodnice chranili. Kazdy rok se tam volalo po tom, aby se zverejnili nicky tech, co neposlaly a nic…a vsichni byli nastvani. Tak zalezi, jestli je to uzivatelka, co casto prispiva, tak se ji fakt neco mohlo stat. Jinak ale bude spise vycuranek…
Já nechci nikoho chránit, ale nějak nechci zveřejňovat nick té, co nic neposlala. Rozjedou se tady dohady, jestli se něco stalo nebo je to jen vyčůranka. A co dál? O co líp nám bude, když to budeme vědět, která to byla? Budeme méně naštvané? Bude ta neobdarované méně smutná? ![]()
Btw. v této diskuzi je snadné na to přijít, kdo ta dotyčná je.
Hlásím já svůj dáreček dostala i odeslala.. Akorát nevím jestli obdarované došel… Nějak jsem tady nedostala potvrzení ani anonymně…
![]()
Taky jsem letos nic nedostala, ale taky bych pro nějaké zveřejnění nebyla, jo jasně, že bych ráda věděla co k tomu dotyčnou vede, přihlásit se a neposlat ani maličkost, ale už bych to nechala.
Ja jsem pro zverejneni urcite! To se jako tady za rok prihlasi znovu a zase nic neposle? A zase bude nejaka maminka zklamana? Proc?
@AndreaS92 víš, já si myslím, že tyhle potvory si raději rychle udělají novou registraci, takže si stejně nepomůžeš ![]()
Já nejsem pro zveřejnění, holky. Pokud to udělala naschvál, tak se jí to časem vrátí. Jinak to bylo moc fajn, díky vám všem ![]()
A maminku potěšíme ![]()
@AndreaS92 No já to mám v PC, takže k nám už se nepřihlásí…pokud si nezaloží nový nick. ![]()
A je to nekdo, kdo sem chodil casto, nebo nejaky novacek? @Petullka82
Ta, co nic neposlala se přihlásila naposled 16.12., takže kdo ví, jak to je.
Je přihlášená i v normálním kolotoči, jinak je tu cca 2 roky a moc nepřispívá. Nechci ji nějak soudit, ale zajímalo by mě, jestli poslala v tom prvním.
@Petullka82 Já myslím, že to admini hlídali. Pokud někdo neposla v prvním, tak do dalšího ho nevzali.
@vokishka píše:
@Petullka82 Já myslím, že to admini hlídali. Pokud někdo neposla v prvním, tak do dalšího ho nevzali.
Proto to asi zkusila tady