Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já se omlouvám, že píšu až teď…dáreček jsem poslala i dostala. A tímto moooooc děkuji především za nádherný ručně malovaný šátek Takového dárečku si moc cením. DĚKUJI. ![]()
@Levandulina Opožděně, ale přeci - jsem ráda, že se překvapení od Ježíška líbilo. ![]()
Nojo, tak už víme, kdo to byl. Asi bych to napsala ať to ví i @admin, že maminka Kančík neposlala dárek v náhradním kolotoči, dodnes se nijak neozvala ani nevysvětlila situaci, tak jen aby ji případně pro další rok vyřadily, resp. jestli nemají nějaké info od jí přidělené maminky v ofiko kolotoči, že dárek nedostala. Protože kdyby to tak bylo, tak tam bych si už myslela, že to byl záměr - přihlásit se do kolotoče tady i tam a neposlat nikomu nic ![]()
Tak je to určitě podvodnice, včera přihlášená byla, tudíž mohla nějak zareagovat. No ono se ji to vrátí, ať se nebojí
@araw tak to je humus
v tom pripade bych aspon adminy upozornila, ze to udelala. Jinak se bohuzel branit nemuzeme
to je riziko toho kolotoce. Nejde o to, ze neposlala (pochopila bych, kdyby treba napsala, ze nema penize a ze se nakonec nezucastni nebo ze treba preposle darek te druhe mamince, ze nemuze koupit ten svuj, ale toto je vylozene vycuranost).
@Petullka82 tak @admin byl zmíněn, snad se vyjádří
Zase, když už mu to napsat, tak stačí SZ od jedné, né zas aby jim psalo deset holek SZ. A asi bys měla ty, tobě Kančík psala SZ, takže máš jaký taký důkaz případně. ![]()
@Petullka82 tak ono se stejne nic moc nevyresi, ale aspon ji vyradi z pristiho kolotoce
jinak diky moc za organizaci atd
Zase je super, ze z 28 lidi neposlala jen jedna. Predpokladam, ze na tve urgence ani nereagovala?
Holky moje maminka dárek snad dostala ale nenašla sem tady v ppříspěvcích žádnou odezvu a tak se bojím, jestli jsem se strefila do vkusu ![]()
Vzkaz od maminky: Děkuji za náhradního Ježíška!!!
Udělal mi hroznou radost a musím říct, že asi mnohem větší než by udělal ten původní, jelikož jsem to vůbec nečekala a o to víc mě potěšil! Ještě jednou moooooc děkuji
![]()
@Philippe Paní bez odezvy. Ale maminka je už šťastná, takže to dobře dopadlo. Děkuju ![]()
@AndreaS92 To máme stejně
já jsem posílala dost neutrální věci, bohužel, moje maminka nenapsala nápovědu
loni v oficiálním taky žádná odezva (od jiné maminky), tak možná neumím kupovat dárky
![]()