Náhradní vanoční kolotoč 2015 :)

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2040
4.1.16 00:15

Já se omlouvám, že píšu až teď…dáreček jsem poslala i dostala. A tímto moooooc děkuji především za nádherný ručně malovaný šátek Takového dárečku si moc cením. DĚKUJI. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2040
4.1.16 00:17

@Levandulina Opožděně, ale přeci - jsem ráda, že se překvapení od Ježíška líbilo. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11514
4.1.16 00:28
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
4.1.16 08:21

Nojo, tak už víme, kdo to byl. Asi bych to napsala ať to ví i @admin, že maminka Kančík neposlala dárek v náhradním kolotoči, dodnes se nijak neozvala ani nevysvětlila situaci, tak jen aby ji případně pro další rok vyřadily, resp. jestli nemají nějaké info od jí přidělené maminky v ofiko kolotoči, že dárek nedostala. Protože kdyby to tak bylo, tak tam bych si už myslela, že to byl záměr - přihlásit se do kolotoče tady i tam a neposlat nikomu nic :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17014
4.1.16 11:06

Tak je to určitě podvodnice, včera přihlášená byla, tudíž mohla nějak zareagovat. No ono se ji to vrátí, ať se nebojí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
5.1.16 08:34

@araw tak to je humus :cert: v tom pripade bych aspon adminy upozornila, ze to udelala. Jinak se bohuzel branit nemuzeme :( to je riziko toho kolotoce. Nejde o to, ze neposlala (pochopila bych, kdyby treba napsala, ze nema penize a ze se nakonec nezucastni nebo ze treba preposle darek te druhe mamince, ze nemuze koupit ten svuj, ale toto je vylozene vycuranost).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
5.1.16 09:21

Tak ji nahlašte, nepište to do diskuze, ale rovnou jim. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17095
5.1.16 09:47

@Petullka82 tak @admin byl zmíněn, snad se vyjádří
Zase, když už mu to napsat, tak stačí SZ od jedné, né zas aby jim psalo deset holek SZ. A asi bys měla ty, tobě Kančík psala SZ, takže máš jaký taký důkaz případně. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20883
5.1.16 12:30

@araw Zdravím,

napište nám prosím do SZ, o jaký problém se jedná :)

Díky a hezký den

Maruška

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
6.1.16 11:41

Tak jsem napsala adminům.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4624
6.1.16 18:55

@Petullka82 tak ono se stejne nic moc nevyresi, ale aspon ji vyradi z pristiho kolotoce ;) jinak diky moc za organizaci atd :kytka: :kytka: Zase je super, ze z 28 lidi neposlala jen jedna. Predpokladam, ze na tve urgence ani nereagovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5593
6.1.16 19:11

Holky moje maminka dárek snad dostala ale nenašla sem tady v ppříspěvcích žádnou odezvu a tak se bojím, jestli jsem se strefila do vkusu :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
6.1.16 19:14

Vzkaz od maminky: Děkuji za náhradního Ježíška!!! :* Udělal mi hroznou radost a musím říct, že asi mnohem větší než by udělal ten původní, jelikož jsem to vůbec nečekala a o to víc mě potěšil! Ještě jednou moooooc děkuji :-) :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2156
6.1.16 19:16

@Philippe Paní bez odezvy. Ale maminka je už šťastná, takže to dobře dopadlo. Děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1914
6.1.16 21:16

@AndreaS92 To máme stejně :) já jsem posílala dost neutrální věci, bohužel, moje maminka nenapsala nápovědu :) loni v oficiálním taky žádná odezva (od jiné maminky), tak možná neumím kupovat dárky :nevim: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová