Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Juni18 To si muzeme ruce podat. Ja chci prave zkusit vydrzet aspon do te nedele, i kdyz u me tezko rict, kdyz nevim diky posunute ovulaci, kdy bych mela mit spravne MS.. ![]()
@Juni18 testovala jsem dnes ráno… Bo mě tady jedna kolegyně úplně nehlodala
a nevydržela jsem.. Ale jsem 10dpo, dle mého dost brzo na test a nic… Pokud nepřijde MS, chci vydržet do soboty, nejlépe neděle.
Holky, jestli můžu doporučit, tak vydržte nejdýl co půjde. pro vaše duševní zdraví
já 5. den meškám, jsem jak na trní a testy pořád negativní. Píšou, že se čárka může objevit klidně až 14 dní po vynechání. Strašně záleží kolik toho hormonu má jaká žena v těle. Ať se zbytečně nestresujete jako já
včera jsem dělala poslední a další zkusím vydržet až do neděle, jestli to teda vydržím
a jestli to nedostanu do té doby ![]()
Příspěvek upraven 26.07.18 v 11:19
@Juni18 my naštěstí jedeme dnes na víkend pryč, tak na to nebudu tak myslet. Ale manžel mi včera říkal, že v neděli pak kdyžtak otestujeme spolu
kéž by to vyšlo
@Juni18 me by spravne mela ms prijit az ta 8 dni, ale jelikoz byla ovulace uz 10 DC, tak je blbost abych mela lutealku 18-19 dni..
@Juni18 nesnažíme se právě dlouho. proto bych se divila, kdyby se to povedlo v podstatě hned druhý měsíc. Vysadila jsem prášky v květnu. takže si pořád říkám, že se mi mohl víc rozhodit cyklus. Ale už je to 36. den a to jsem nikdy tak dlouhý neměla. Ale raději si moc naděje nedělám, i když je to těžký - dokud MS nedorazí, budu v koutku pořád doufat. 14 dní určitě mě pobolívá v podbříšku, často jsem měla žaludek na vodě a několik dní chodila i často na wc. Minulý týden mě tři dny tak bolelo břicho, že jsem si byla jistá, že to dostanu a nic. Ale říkám si možná, že jak si mimi moc přeju, tak si ty příznaky zveličuju. No nezbývá než čekat. Příští týden kdyžtak zavolám doktorce a zeptala bych se jí. Třeba by mě poslala na krev, aby bylo jasno. Nechci se stresovat hned takhle od začátku, může to trvat nějakou dobu než se to povede. Tak raději se spíš připravuju na horší variantu.
Holky, tak ted uz se udelalo pekne soufl i me, az se mi kvalitne zamotala hlava. A to jsem jedla, i piju dostatecne..
![]()
@Juni18 je to mozne clovece
ale rekla bych, ze u me je tim hnusnym vedrem ktere tu panuje
ted jsem na poledni pauze, pak budu muset koupat a pak si dam asi ja sprchu jestli mi pomuze..
Ahoj holky, tak jak to u vas vypada?
U me z toho asi mozna nic nebude, vcera mi prestala jakakoliv bolest podbrisku… :-/ ![]()
@Juni18 ahojky. No nevim jestli to je dobre, spis se nejak bojim, aby to neznacilo, ze ms prijde… :-/ jinak vcera jsem byla s manzelem v kramu a uspesne jsem presla lekarnu
@Katulik29 píše:
@Juni18 ahojky. No nevim jestli to je dobre, spis se nejak bojim, aby to neznacilo, ze ms prijde… :-/ jinak vcera jsem byla s manzelem v kramu a uspesne jsem presla lekarnu
Grrrr ten telefon
chtela jsem napsat ze jsem ji uspesne presla, aniz bych se tam zastavila
![]()
U mě pořád nic, ale myslím že to u me je pouze protažení cyklu i když mám pravidelný cyklus 28-29 dní ovulace byla dle testu až 20dc a dnes jsem 31dc a MS nikde, ale čípek přes noc zmeknul takže to dnes nejspíš dorazí. Jak jsem už psala asi jen splacení hormonů. V noci jsem měla sen že jsem dělala těš a měla tam dvě čárky
no škoda že jen sen… Dámy? U vás novinky?
@Juni18 ja rikala, ze vydrzim co nejdyl
nastesti i dneska a zitra jsem zase na denni, takze to nejak aspon do ty nedele doklepu ![]()