Naprosto zoufalá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
20767
24.7.15 10:35
@Anna766 píše:
Tak to si myslím že je už extrém. To bych se musela uzobat.Pro nechápavè nebrala sem je nikdy. :roll:

Nechápavá jsi ty, nemáš s tím zkušenost a radíš, nediv se, že někoho, kdo jí má to nadzvedne :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.7.15 10:37
@pe-terka píše:
To je pravda, nabídka brigády je dnes v převisu. Jenže jako pubertačka jsi neřešila hlídání. Na školku je mladší dítě ještě malé, jesle jsou dost drahé, soukromé hlídání taky. A hlídat si na oplátku s jinou mámou? To bych ji musela safra znát, než jí svěřím své dítě (děti). :think: Ta situace není snadná, minimálně do doby, než bude mít mladší nárok na školku.

Kdyby zakl. napsala více informací, radilo by se lépe :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.15 10:38
@Anna766 píše:
Tak to si myslím že je už extrém. To bych se musela uzobat.Pro nechápavè nebrala sem je nikdy. :roll:

Nemyslela jsme to na tebe :hug:. Jen jsem chtěla doložit, že mnohdy antidepresivy lidi „řeší“ i situace, které by se daly překonat jinak. Ony Tě ty léky celkově utlumí, citově oploští, ty lidi jsou emočně takoví neslaní nemastní. Jasně, necítí tolik bolest na duši, ale neprožijí si ani radost. Aspoň co jsme tak pozorovala známé, když to brali…Osobní poznatek - naštěstí - nemám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
24.7.15 10:38

@radkka nechces se uklidnit. Třeba procházkou 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.7.15 10:39
@Anna766 píše:
@radkka nechces se uklidnit. Třeba procházkou 8o

Já v klidu jsem a na procházce jsem už byla, ale je fakt, že jsem trochu nevrlá, protože nemůžu chodit :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.15 10:40
@radkka píše:
Já v klidu jsem a na procházce jsem už byla, ale je fakt, že jsem trochu nevrlá, protože nemůžu chodit :oops:

Jak to, nohy bolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148647
24.7.15 10:41
@pe-terka píše:
Nemyslela jsme to na tebe :hug:. Jen jsem chtěla doložit, že mnohdy antidepresivy lidi „řeší“ i situace, které by se daly překonat jinak. Ony Tě ty léky celkově utlumí, citově oploští, ty lidi jsou emočně takoví neslaní nemastní. Jasně, necítí tolik bolest na duši, ale neprožijí si ani radost. Aspoň co jsme tak pozorovala známé, když to brali…Osobní poznatek - naštěstí - nemám.

Já vim že ne :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.7.15 10:44
@pe-terka píše:
Jak to, nohy bolí?

Ale kouslo mě hovado a moha mi otekla a zčernala, potřebovala jsem vyvenčit psa a nějak se to zhoršilo. Ted už poslušně ležim s nohou nahóru a přítel kolem hopsá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25179
24.7.15 10:47
@radkka píše:
Ale kouslo mě hovado a moha mi otekla a zčernala, potřebovala jsem vyvenčit psa a nějak se to zhoršilo. Ted už poslušně ležim s nohou nahóru a přítel kolem hopsá :mrgreen:

Tak to je hodně silná reakce, to jsem ještě neslyšela! Tak to hodně chlaď, možná i nějaké mazání na hmyzí kousnutí by pomohlo, zvlášt v gelové formě a vychlazené. Pokud by byla hrůza, tak celkově nějaké antihistaminikum… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
24.7.15 10:51
@pe-terka píše:
Tak to je hodně silná reakce, to jsem ještě neslyšela! Tak to hodně chlaď, možná i nějaké mazání na hmyzí kousnutí by pomohlo, zvlášt v gelové formě a vychlazené. Pokud by byla hrůza, tak celkově nějaké antihistaminikum… :think:

Já to mám skoro každé léto aspoň jednou :zed: Vždycky kotník. Vzala jsem si prášek na alergii, doktor mi napsal nějakou mast, tak mažu. Celkově mám vždy po štípnutí větší flek, než je obvyklé, ale bez problému to přejde a zmizí, ale ty kotníky mám nějaké citlivější :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.7.15 11:02
@Anonymní píše:
Abych to upřesnila, on splácí hypoteku na tento byt a má splacenou tak ctvrtku.Pak nevim, jaká jsou jeho práva v tomto případe-mluvit o JEHO bytu, když ho teprve splácí??
Jinak já nejaké penize bokem mám, ale ty plánuju použit na koupi nábytku, spotrebiču, atd…až najdu vhodný podnájem pro me cenově přijatelný…zakladatelka

Je to JEHO BYT :roll: :roll: :roll: :roll:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
24.7.15 11:02

@Anna766 @radkka ženy kašlete na to :hug: :hug: :hug: :hug: :hug: Buďte sluníčkové :kytka: :kytka: :kytka: :kytka: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Krasavicaa
24.7.15 11:03
@radkka píše:
Ale kouslo mě hovado a moha mi otekla a zčernala, potřebovala jsem vyvenčit psa a nějak se to zhoršilo. Ted už poslušně ležim s nohou nahóru a přítel kolem hopsá :mrgreen:

Chudino :-( já na to trpím taky jako prase. Mám mega fleky i po kousnutí komárem :-( Vzala sis nějakou tabletu na alergii?

• Citovat
  • Upravit
20767
24.7.15 11:06
@Krasavicaa píše:
Chudino :-( já na to trpím taky jako prase. Mám mega fleky i po kousnutí komárem :-( Vzala sis nějakou tabletu na alergii?

Vzala, ale teprve dneska, nějak jsem pořád doufala, že to přejde, přišlo mi to lepší, ale včera se to takhle rozjelo.
Mi povídej, ze mě maji všichni srandu, protože mám pořád v ruce repelent a před včelama/vosama beru nohy na ramena, protože tu alergickou reakci bych nechtěla vidět :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Krasavicaa
24.7.15 11:10
@radkka píše:
Vzala, ale teprve dneska, nějak jsem pořád doufala, že to přejde, přišlo mi to lepší, ale včera se to takhle rozjelo.
Mi povídej, ze mě maji všichni srandu, protože mám pořád v ruce repelent a před včelama/vosama beru nohy na ramena, protože tu alergickou reakci bych nechtěla vidět :zed:

Já taky. Mám pohotovostní sadu, která obsahuje adrenalin. Když by mě štípl třeba sršeň. To by totiž nejspíš ani ta sanitka nestihla dojet.
Mívám ty průběhy po bodnutí taky dost drsný. Moje okolí to chápe, hodně lidí už mě vidělo po bodnutí, takže srandu z toho nemá nikdo. :zed: :zed: :zed: nesnáším tady ten sajrajt hmyzí :zed: :zed: :zed: :zed:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky