Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Blanka22 píše:
@Michaela99 ahoj vitej a gratuluji:p me je take 22 a mam take skoro 3 letou slecnu teda presneji v cervnu ji budou 3 roky. a v začátkem června čekáme dalšího caparta:P tak by to mohl být kluk aby sme měly páreček:d
sem se spletla začatkem Září bude mímí:D
![]()
@Blanka22 Jůů tak to ti moc přeju.. samozřejmě příbuzenctvo hlásá že to teď musí být holka když kluka už máme ale oba s manžou sme se schodli že nám nezáleží na tom co to bude hlavně že to bude zdravé ale když to bude druhý klučina budeme moc rádi
já to vidím nebo zatím to vychází na nějaký listopad cca 9 listopad ale to musí už doktor to jsou jen mé odhady ![]()
@Michaela99 jj take mi rodina říka at uz mame chlapečka protože ja sem ze 3 sester no a starší segra ma taky holku takže same holky..ale je pravda hlavně že mímí bude zdravé a nezáleží na pohlaví:Ptakže jsi také měla malýho v 19?
@Blanka22 ano otěhotněla jsme v 18ti ale rodila už v 19ti
Bylo to plánované a ničeho nelituji.. je to můj poklad milovanej
a už se moc těší na miminko.. už hlásil že bude vozit, koupat a hrát si s miminkem a durt chce dávat oučko na bříško.. jen těžko mu vysvětlím že teď ještě nic neuslyší tak max trávení ![]()
@Michaela99 tak ja sem to take měla ze Simonkou jsem otěhotněla v 18 a malou jsem mela na svete 2 mescice po 19…a take jsme ji planovaly…take nicehu nelituji a jsem rada ze ji mam..no ona nejak nevnima ze budem mit mimi ale kdyz ji rekn u ze je v brisku tak prijde a hladi a dava pusinky ale jen kdyz ma dobrou naladu:D ![]()
@Blanka22 tak to je sluníčko, ono to nejvíce příjde až začnou být pohyby. Až Se to narodí tak vsadí boty že se malej od miminka nehne a to samé čekám. U tebe pokud to není žárlivka. Odkud vůbec ste? Mi Pardubice ![]()
Omlouvám se a chyby ale ten tablet e za trest
musí si k němu pořídit klavesnici jinak ne to pohroma.
![]()
@Michaela99 to jo jsem zvědavá jak bude reagovat až to začne vnímat. a halvně až se malé narodí to bude nejkrášnější až ho poprvé uvidí..joo máme se na co těšit:P..no sem tam Simonka žárlí ale už pomalu je to lepší dřív se ke mě nemoh nikdo přiblížit ale učila jsem aby nežarlila a už je v pohodě teďka…no ale doufám že se jí to nevrátí a nebude žerlit na toho prcka
My jsme z Teplic ![]()
@Blanka22 Já jezdím jednou za měsíc do Mostu a Chomutova, manžel tam má rodinu
Jinak té žárlivosti se hodně bojím.. mrzelo by mě kidyby malý plakal protže by si myslel že už ho nemám ráda.. miminko vyžaduje hodně péče a tak čekám že možná něco takového nastane..chci aby věděl že ani jednoho neupřednostňuji před ruhým a mám je oba stejně ráda.. bože ten tablet
![]()
@Michaela99to jo také simonku budu ucit ze ji mam stejne rada jako ted a budu ji hodne zapojovat do pece miminka aby se necitila odstrcena..bude to tezke samozrejme ze miminko potrebuje vetsi peci a to dite to spozoruje ze se vic venuje tomu miminku proto mozna zapojeni do te pece by mohlo pomoct k tomu ze se staras o miminko a prvnimu decku davas pozornost ![]()
Ahoj holky tak nam tu ta diskuse dost zaostava jak se vubec mate a co miminka? mi budeme mit chlapecka a dnes sem byla u doktora vse je ok a matyasek pekne roste a kope jinak dnes sem 21tyden
![]()
Ahojky
Můžu se přidat? Je mi 21 let a čekám první mimi. Doufáme že to bude holčička. Jinak já jsem v 10tt. Žádné potíže nemám zatím si to naplno užívám ![]()