Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@nikyt píše:
Ahoj vitej ja dnes koukala na porod a nebylo to tak zlea jak ty koukalas uz na nejaky
Radci jsem jeste nekoukala
pry to ma kazdy jinak. Budu u toho muset myslet ze je to vse za nami a nas poklad u nas
budes chtit pritele u porodu??
Ahoj no pritel je poseroutka na venek drsnak nechce k porodu pry pocka venku a prijde az bude po tom a ja ho nutit nebudu a jak u vas?
Ahoj tak vitej a kolik ti je? si doma nebo chodis do prace?
Tak bříško už mi pomalu roste
Pokud nám potvrdí holčičku tak to bude Nelinka a kluk Adámek ![]()
@nikyt no muj pritel je velkej hrdina zatim, ale sledujeme spolu dokument na ct2 - ctyri v tom a kdyz to tam vse vidi, moc se netvari:D takze uvidime, jak to bude ![]()
@Lucinka021 jeee tak to mame stejna jmena pro kluka
ja cekam na urceni pohlavi do 28.2. To mam kontrolu, snad se prcek ukaze ![]()
Tak to ti moc přeju, aby se mimčo ukázalo..to moje se ukazovat nechce
ale věříme, že to bude holka..Už nám jednou doktor řekl, že tam pindíka nevidí..ale že radši nemám kupovat růžové oblečení ![]()
@Lucinka021 tak to je pekne ze aspon neco rekl, me nerekl nikdo nic a vlastne poprve se budu ptat az ted
jsem zvedava
… Podle pleti bych rekla holcicku ale mam tucha ze to bude adamek… Kupujes uz obleceni? Ja teda uz neco malo v bile barve, tomu se neda odolat
ale pockam si na to pohlavi ![]()
Doktorů jsem se ptala už od 16.týdne a nikdo mi nechtěl nic říct, dokonce po mě doktorka vyjela, že je na to moc brzo
Oblečení mám mooooc
průběžně nakupujeme od Vánoc, všechno bylo neutrální..ale když mi doktor řekl, že to bude holka, tak jsme začli i růžové.. Teď jenom čekám až mi řeknou, že objevili pindíka a asi mě odvezou
![]()
Ahoj, můžu se připojit? Je mi 21 a dneska jsem objevila vytoužené //. A doma už máme 10m chlapečka ![]()
Jééé tak to gratuluju
Je fajn, že budeš mít děti kousek od sebe.. ![]()
@Lucinka021 no to jsem zvedava, budu v 19. Tydnu az pujdu na kontrolu, snad neco aspon tipne
..neboj, urcite ti Nelinku potvrdi
a muzes rozjet nakupovaci manii v ruzovem
ja si pockam a pak to rozjedu taky
je to kouzelny ty pidi vecicky.
Určitě se ukáže
A chtěli by jste holčičku nebo chlapečka?
@Lucinka021 ja holcicku, pritel chlapecka
proste radci budu kupovat panenky nez auticka
ale samozrejme hlavne at je miminko zdrave ![]()