Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Pekny jmena no u nas Matyas a Natalka pritel vzdy chtel Natalku me se taky libi a jak to tehu prozivas je ti blbe nebo neco? ![]()
@nikyt Matyáš i Natalka jsou míč hezke, my jsme jeste přemýšleli, aby to ladilo s přijmenim… Kdyz ti napíši, ze ve čtvrtek me budou hospitalizovat, asi si uděláš obrázek o tom jak to prožívám
![]()
Jj nechali jsme si říct, doktor říkal, že tam pindíka nevidí..ale na velkém ultrazvuku mi to bohužel nepotvrdili, protože náš mrňousek se nechce ukazovat ![]()
Jé, vy tu řešíte pohlaví, my měli prvního kluka, pindíka vystrkoval všude
Teď u druhého si to chceme nechat jako překvapení ![]()
@Reinka ja taky nevím jestli si to mám nechat říct a nechat si to jen pro sebe manžel to vědet nechce ![]()
Ahojky holky, tak já jsem se dnes dozvěděla, že jsem v 6 týdnu, měla jsem ohromnou radost, ale bohužel s otcem dítěte pát týdnů nemluvíme, když jsem mu to řekla, tak mi oznámil, že jeho bývalka je taky těhotná, že bude s ní a já mám jít na potrat. Bylo to neplánované, ale to nehraje roli. Na mimi jsem si zvykla a na potrat se mi teda rozhodně jít nechce v té chvíli mě uplně rozhodil, byl uplně v klidu. Musím to promyslet, ale levné to určitě mít nebude. Přemýšlím, že si řeknu tak o mega abych byla s mimi v pohodě alespoň 2 roky a budu na něj sama. Je to bláznivé, ale když vím, že tam mimi je, tak ho nechci dávat pryč. Hlavně je to bojovník, protože jsem brala prášky na oddálení menstruace a mimi jsem nepotratila. Je tu někdo kdo mě chápe, že to mimi chci a klidně i sama? ![]()
@Kelly3 píše:
@marillynka Ahoj, děkuji za přivítáníJsem 28+2tt
jé tak to už se taky pěkně blíží ke konci že
kdy máš termín? a jak ti je všechno v pohodě? Co čekáš?