Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@Petttulis píše:
Večer jsem ho vzbudila vzdycháním..
ON - co je?
JÁ - asi se něco děje
ON - a nebudou to jen pošťáčci? (poslíčci)
Holky, já se tak pobavila ![]()
Nejvíc mě dostaly pošlíčci-poštáci a andělíčci a taky AC/DC…
Můj mi dneska hladil bříško a tak opatrně se ptal: „Hladím bříško nebo špíček?“ Vždycky mu nadávám, že hladí moc bokem ![]()
Jinak už 4 měsíce chodím pravidelně v noci 1× na záchod. Na to, že normálně není vzbuditelnej na povel, tak vždycky procitne a v polospánku se mě ptá: „Kam jdeš?“ Já na to: " Na záchod." To jsme hráli přes 4 měsíce denodenně. Jednou (nasraná, že zas musím vstávat) jsem mu řekla: „Kam myslíš?“ Ráno mi vyčítal, že jsem na něj v noci byla zlá. To si pamatuje…
Můj se holí jednou týdně. Tak jsem mu říkala, že by měl zvýšit frekvenci, aby byl pak k porodu oholenej, a mimčo se ho neleklo. S ledovým klidem mi odpověděl, že takhle malý dítě stejně nevidí ostře, že tohle už si nastudoval
Někdy je překvapující…
Mě brzy ráno praskla voda a protože jsem byla bez bolestí tak jsem si počkala na manžela až vstane do práce a pak že se oholím a připravím na cestu do porodnice. Dojeli jsme do porodnice a na příjmu se ptali zda jde i tatínek k porodu a to mé pako milované prohlásil-Né děkuji nemusím být u všeho!!! Nesnáší totiž krev a nemůže vidět když se trápím!!!
Tak to sem musím přidat jednu perlu mého bráchy.
Když se měla neteřinka narodit, tak zrovna dodělávali byt a tudíž bydleli u nás. Večer jsme měli malou oslavu, takže jsme ráno spali jak zabití a švagrová mě přišla vzbudit, že jí praskla voda. Byla v pohodě, dali jsme si ještě kafčo. Pak jí říkám, že by měla vzbudit bráchu, a že pojedem. Ten rozhovor stál za to! Omlouvá ho, že byl po oslavě a rozespalej.
ONA: Romane vstávej, praskla mi voda.
ON: CO?
ONA: Praskla mi voda. Víš co to je, když praskne voda?
ON: Jo, škoda za sto tisíc.
Instalatér se nezapře.
Jo a taky byla dobrá hláška mého nevl. tatínka…Byli jsme v Brně na veletrhu Pro dítě a ještě jsem nevěděla, co čekáme. Byla tam taková dráha a po ní jezdilo hodně terénních autíček na dálkový ovládání…Nechaly jsme tam s mamkou svoje chlapi a v klidu si obešly veletrh. Když jsme je tam vyzvedly, tak nás táta přivítal se slovy: "zruším na zahradě jahody a bude dráha " ![]()
Budeme mít kluka…Jsem bez jahod ![]()
Po prvním společném ultrazvuku manželovi povídám, jak to bylo krásný, jak tam bylo všechno vidět…A on na to: Krásný to bylo a až si vezmu příště brýle…"
Po druhém UZ měl radost, jak naše mimi odpovídá těm parametrům, co se ukazovaly na obrazovce…Stavař, no…Hlavně, že to máme akorát ![]()
@rychnov3 píše:
Manžel po porodu vykládál známým, že mě to asi hodně bolelo, když jsem chtěla zabít řezníkaTýden před termínem, státní svátek, nakoupená kýta na roládu, nechala jsem si ho od řezníka připravit. Jenže v noci jsem začala mít kontrakce, ráno jen že to maso zmrazím, dobalím tašku, odevzdáme dítě a pojedem. Zjistila jsem, že to maso je rozříznuté úplně blbě, je to někde 2 cm a někde díra! Tak jsem se naštvala a prohlásila jsem - mezi kontrakcema: já toho řezníka zabiju. (Normálně takové věci neříkám). Ale že si manžel bude pamatovat právě toto, a ještě se tím chlubit, to by mě nenapadlo.
Necelých pět hodin po tomto prohlášení byl malý na světě.
Můj chlap mi nikdy břicho nehladil, ani na něj nemluvil. Jen jednou. Jeli jsme na úřad domluvit svatbu. Byla jsem ve čtvrtém měsíci a pořád mi bylo strašně blbě. Proto jsme svatbu pořád odsouvali a odsouvali a čekali, až mi bude líp, až to chlap nevydržel a zavelel, že tento týden to prostě musí být. Těhotenská nevolnost sem, těhotenská nevolnost tam, prostě na tom trval. A jak tak sedíme v autě, zrovna stojíme na křižovatce na červenou, já se staženým okýnkem, funím a prodýchávám, v ruce žmoulám igelitový pytlík v pohotovostní poloze a v duchu přemlouvám obsah žaludku, aby zůstal na místě, tak mi můj drahý položí ruku na břicho, pohladí ho, nakloní se k němu a něžně říká „přestaň blbnout, nebo budeš nemanželskej“. ![]()
Manžel po porodu prohlásil, že to nebylo tak hrozný, jak si myslel
(no já si to myslela taky, ale že to musel říkat zrovna on
)
Jednou v noci se vzbudil, vyskočil z postele a začal běhat po bytě a volat: jméno kde jsi? Já na něj: Co děláš? On: No někde tady běhá… Říkám: Neběhá, normálně spí ve svým pokoji. (Už tam spal docela dlouho a já byla zrovna vzhůru, tak jsem věděla, že syn neběhá po bytě)
A přihodím ještě tohle, i když je to z jiného soudku:
Já: Můžou být dneska k obědu bramborové šišky s mákem?
On: No brambory máme, mák taky, ale šišky ne… ![]()
Radši anonymně, aby se manžel nezlobil, že ho tu „pomlouvám“ ![]()
Musím taky přidat jednu nasrávací perlu mého manžela. Když mě chce rozčílit tak mi řekne, že se mnou tentokrát k porodu nepůjde, že jsem hrozná hysterka a mám nízký prách bolesti a z prvního porodu stejně nic neměl
Při prvním porodu jsem měla 12 hod. křížových bolestí a pak akutního císaře. Největší sranda je, že tam se mnou asi fakt nepůjde a to tam asi chcípnu.
Dekuju
po dlouhy dobe brecim smichy a zacala jsem u meče ktery me naprnsto dostal. manzel tady na me jen nechapave kouka a prisuzuje to memu te
hotenstvi.
dobrou noc ![]()
Jo jinak manžel říká poslíkům oslíci, takže mi třeba večer probíhalo břichem stádo oslíků ![]()
Kdyz me v 38 tt brzy rano praskla voda, rikam pritely :" asi me praskla voda" a on na to : " a nepochcala ses?"
Jeste tedy musim napraskat pritele… v tehotenstvi se mnou nechtel soulozit, pry co kdyby mu ho tam az bude vevnitr mala okukovala ![]()