Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@kacenkab píše:
Ahojky holky, taky přispěju s perličkou
Přítel je vášnivý rybář, když zjistil, že čekáme holčičku, tak se zarazil a prohlásil :,,nojo, to nás to ale vyjde sakra draho, růžový pruty budeme muset nechat vyrobit na míru![]()
![]()
,,
![]()
![]()
@LucaLuca píše:
Můj Merkur.
U nás obojí prohlížím já
proto jsem taky chtěla syna ![]()
@leene píše:
Teda to jsou někdy perly tady!ale aspoň je na co vzpomínat. Já si pamatuju jedny známé. ta těhotná slečna požádala svého přítele že by mohli jít na bazén, když je takové vedro a ten její začal vyšilovat jestli je normální a že pokud chce jejich společné dítě utopit, on u toho nebude
Musela mu potom dlouho vysvětlovat že dítě v děloze se opravdu neutopí, když by si šli zaplavat.
no tak to nemá chybu ![]()
myslím, že to tak je ve většině rodinách, že tatínek je ten hodný, na hraní a na blbosti a maminka jen na ty protivné věci jako krmení, oblékání, koupání, uspávání, apod. ![]()
@Kachnicka25 tak to jsi měla aspoň něco, se mnou spát nechtěl, že nepoleze malému do jeho teritoria ![]()
@katie02 taky mame problem se sexem ted. Nevim co to nektery ty chlapy napada, ze je budou stouchat do hlavy a nebo ze je bude miminko ocumovat… ![]()
Uz nevim, jak mu vysvetlit, ze je to normalni a vsichni v tehu soulozi… ![]()
@kvaček píše:
Mě se nedávno manžel zeptal, kdy budu chodit na ozvěny
Wostrý no!!
![]()
Jinak přítel taky celý těhotenství tvrdil že nechce, aby prý neublížil malý… No nejdýl mu to vydrželo asi půl hodiny ![]()
@paradiso to nevysvetlis… ja mela malou otocenou koncem panevnim, takze na hlavicku by opravdu nedosahl a stejne nic ![]()
ale je pravda, ze jsme na to vlitli 3 mesice po porodu a vynahrazujeme si to obdobi pustu. zlobil uz driv, ale rodit jako prvorodicka koncem panevnim
ja bych ty doktory
![]()
tedy holky opravdu jste me pobavili!!! Ja jsem ted tehotna- poprvy a jsem teprve ve 3 mesici ale muj muz uz me taky dostal po 1 kontrole se to dr moc nelibilo, bylo moc brzo, mimi jeste nebylo videt na utz a me porad strasne bolelo bricho tak mi hrozil mimideloznim!! Domu jsem dosla uplne vystrasena a chtelo se mi brecet tak mu povidam ze musime cekat ze mozna je to mimodelozni a on: aha (dlouhe premysleni) a co to jako znamena? Jako ze je nekde jinde jo?? tak rikam a ja uz slzy na krajicku ze bych musela na operaci a on hned: tak to je dobry to nam ho presunou na to spravny misto a bude ok ne!!! Lekari v dnesni dobe jsou fakt machri!
byl v ten moment stastnej jak blecha ze to jako bude dobry!! V tu chvili jsem se zacala smat aj kdyz mi bylo fakt mizerne ale vse nakonec dopadlo dobre a mimi se nam za par dni ukazalo!!
![]()
Smeju se jako pominuta, krasne tema ![]()
kdyz odchazi manzel z domu, tak mi jako tehotne s oblibou rika " hezky sed na vejcich" ![]()
Ještě jsem si vzpoměla na jednu perlu. když jsem byla asi ve 14.týdnu, začla jsem mít placentární krvácení, neb mi placenta sestoupila dolů a dělala neplechu. Tudíž mi z toho vyvázl klidový režim na lůžku. přítel, když volala jeho mamka jak se nám daří, tak jí to všechno vyprávěl (já u toho telefonování nebyla) a ona se asi za 3 dny přihnala s očima navrch a poudá - "bože holka, Radek říkal, že se ti prej posunula děloha??? "
![]()
Ráno jsem se přitulila k příteli a ještě chvilku pochrupkávali v posteli. Malej se vrtěl v bříšku a přítel za chvíli říká, to je hrozný, ty jsi jak pytel plnej myší ![]()
@štastná těhotná hezky:-D uz abych mela taky pohyby, ale to si jeste pekne pockam:-)
@štastná těhotná píše:
Ráno jsem se přitulila k příteli a ještě chvilku pochrupkávali v posteli. Malej se vrtěl v bříšku a přítel za chvíli říká, to je hrozný, ty jsi jak pytel plnej myší
@Kapaz píše:
Tak mě nejvíc pobavilo vyznání lásky mého chlapa naší tehdy zhruba šestitýdenní holčičce - vyslechnuto v chůvičce, natajno: „Eliško, já tě mám tak strašně rád, já bych ti dal všechno na světě! I "ajfouna pětku“ bych ti koupil!" Takže takhle se u nás měří láska…![]()
Bože, to mě málem přetrhlo!
Jinak zakladatelko, tohle je skvělý téma!!!
Tak dnes večer mě manžel pobavil. Koupili jsme psí konzervu, kde je napsáno Gravy. Manžel to (jakož to němčinář) přečetl tak jak se to píše a začal vrtět hlavou. Já na to, že se to čte grejvy. On, a co to znamená? Já, že to znamená šťáva (omáčka)…manžel přemýšlí a pak z něj vypadne - takže to že jsi gravidní znamená že jsi šťavnaťoučká
, že?