Můj manžel nechce sex v těhotenství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
15.7.18 12:02

Díky všem za názory, budu se snažit, protože o partnera ani sex přijít nechci, tak budu trpělivá, ale pokud spolu nespíme už půl roku a dalsi treba jeste pul nebo rok me ceka, tak nevim, jestli to zvladnu, z komentářů typu muj nechtel v těhotenství ani rok po porodu ale zvykla jsem si, jsem docela zdesena..pokud by se mnou muj muz nechtel mit sex ani rok po porodu, vidim to jako konec vztahu, i s ohledem na miminko..sex je přeci důležitá součást vztahu důležita pro jeho fungování, nebo snad ne? Vzhledem k tomu, ze nevěru neuznavam, na vztah bez sexu si rozhodne nikdy nezvyknu..neříkám, kdyby mi bylo 50, ale je mi 25..a taky to pochopim, kdyz se o sebe žena přestane starat a přibere treba 20kg.. a podle me i to by se mělo tolerovat, pokud je to opravdu jen po dobu těhotenství a po porodu, opravdu by me zajimalo, jak by reagovali muži, kdyby s nimi žena nechtela přes rok spat, jestli by byli trpěliví :nevim:

• Citovat
  • Upravit
53518
15.7.18 12:11
@Anonymní píše:
Díky všem za názory, budu se snažit, protože o partnera ani sex přijít nechci, tak budu trpělivá, ale pokud spolu nespíme už půl roku a dalsi treba jeste pul nebo rok me ceka, tak nevim, jestli to zvladnu, z komentářů typu muj nechtel v těhotenství ani rok po porodu ale zvykla jsem si, jsem docela zdesena..pokud by se mnou muj muz nechtel mit sex ani rok po porodu, vidim to jako konec vztahu, i s ohledem na miminko..sex je přeci důležitá součást vztahu důležita pro jeho fungování, nebo snad ne? Vzhledem k tomu, ze nevěru neuznavam, na vztah bez sexu si rozhodne nikdy nezvyknu..neříkám, kdyby mi bylo 50, ale je mi 25..a taky to pochopim, kdyz se o sebe žena přestane starat a přibere treba 20kg.. a podle me i to by se mělo tolerovat, pokud je to opravdu jen po dobu těhotenství a po porodu, opravdu by me zajimalo, jak by reagovali muži, kdyby s nimi žena nechtela přes rok spat, jestli by byli trpěliví :nevim:

Přečti si pohled chlapa v diskuzi - mám se rozvést jenom proto, že jsem nešťastný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lolink
15.7.18 19:45
@Anonymní píše:
Díky všem za názory, budu se snažit, protože o partnera ani sex přijít nechci, tak budu trpělivá, ale pokud spolu nespíme už půl roku a dalsi treba jeste pul nebo rok me ceka, tak nevim, jestli to zvladnu, z komentářů typu muj nechtel v těhotenství ani rok po porodu ale zvykla jsem si, jsem docela zdesena..pokud by se mnou muj muz nechtel mit sex ani rok po porodu, vidim to jako konec vztahu, i s ohledem na miminko..sex je přeci důležitá součást vztahu důležita pro jeho fungování, nebo snad ne? Vzhledem k tomu, ze nevěru neuznavam, na vztah bez sexu si rozhodne nikdy nezvyknu..neříkám, kdyby mi bylo 50, ale je mi 25..a taky to pochopim, kdyz se o sebe žena přestane starat a přibere treba 20kg.. a podle me i to by se mělo tolerovat, pokud je to opravdu jen po dobu těhotenství a po porodu, opravdu by me zajimalo, jak by reagovali muži, kdyby s nimi žena nechtela přes rok spat, jestli by byli trpěliví :nevim:
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: umru
  • Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.19 06:00

Ztráta přitažlivosti v těhotenství

Ahoj, jsem už po termínu porodu a manžel tak cca od 4. měsíce co mi vylezl pupík zcela odmítá sex i jakékoliv intimnosti. Všimla jsem si, že ho vůbec nepřitahuju a nedávno mi to i přiznal. Nepřibrala jsem moc, teď mám necelých 60 kg na 165 cm. Ale on je zvyklý na ploché bříško, vypracovaný zadek a pevná stehna bez celulitidy, což teď tak úplně nevlastním :oops:
Jelikož mám už v pondělí nástup na vyvolávání, navrhla jsem jestli nezkusíme sex, některým kamarádkám pomohl k porodu. Ale manžel se mi teď pro jistotu úplně vyhýbá. Mrzí mě to. Nenapadá vás jak ho vyprovokovat, nalákat? Úplně mě děsí jak budu vypadat po porodu a jestli mám ještě šanci ho přitahovat.
Jsme spolu 9 let, já 29 a on 27. Až do otěhotnění nebyl problém.

• Citovat
  • Upravit
14895
3.8.19 06:14

Jo to je tak, když se hledá povrchni partner…
Jediná šance je se zase dostat do formy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.19 06:21

@Malike Manžel není povrchní, jsme spolu skoro 10 let a žádný z nás nikoho jiného neměl. Jinak nemáme větší problémy, jen ta intimita v těhu nějak stagnuje…

• Citovat
  • Upravit
6872
3.8.19 06:23

Bože, to je vůl, tak se na nějaké intimnosti vyprdni, mi sex k porodu taky nepomohl. Hlavně se po porodu nestrasovat, že tělo je jiné, třeba se „smrkneš“ brzo, ale třeba taky ne…takže jestli manžel bude pindat, tak na, tu máš nakojené, přebalené dítě a já jdu na hodinovou svižnou procházku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.19 06:33

@kve-tinka Mi ten sex jako takový ani nevadí, spíš mi chybí puaa, obejmutí, pohlazení a takové ty běžné projevy náklonnost. A vyloženě me mrzí, že kolikrát předstírá spánek nebo přede mnou vyloženě utíká jen aby neriskoval, že něco budu chtít. A to ho do ničeho vůbec netlačím, jen jsem to navrhla kolem TP, když říkal, že už je to nekonečné. Nijak netlačím na pilu, taky by mi bylo nepříjemné vnucování.

• Citovat
  • Upravit
14895
3.8.19 06:43
@Anonymní píše:
@Malike Manžel není povrchní, jsme spolu skoro 10 let a žádný z nás nikoho jiného neměl. Jinak nemáme větší problémy, jen ta intimita v těhu nějak stagnuje…

Né, vůbec…doteď si byla sexy tak vše bylo ok..
Teď jsi malinko nabrala kvůli těhotenství a jak se chová… Co teprve kdyby fakt byl problém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26872
3.8.19 06:45

Sex bych chapala. Muze mit psychicky blok kvuli diteti uvnitr. Ale ani pusu? Ani prituleni? To nevypada dobre :nevim:

Ted bych se zamerila na sebe, na porod a na zvladnuti pece o miminko. A po sestinedeli, az se doma s ditetem zabehnes nejaky rezim, bych resila manzela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
3.8.19 06:46

To tě jako nemůže ani obejmout a dát ti pusu, protože máš 60 kg? 8o troufám si tvrdit, že sis dobře vybrala, to je charakter :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3487
3.8.19 07:06

Manžel taky nechce v těhotenství sex, má nějaký psychický blok už od prvního těhotenství. Ale všechno jinak funguje v pohodě. Pusa, obejmutí, mazlení a nemůže se dočkat konce šestinedělí, tak si do té doby pomáháme jinak. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.8.19 07:12

No tak nechce sex s brichem, na tom mi nic divneho neprijde.
V prvnim tehotenstvi nebyl sex vubec - zezacatku problem se spinenim a pak uz nechtel. Klape to dal dalsich 5 let.
Ted od 24.tt uz sex byt nemuze, jsem rada pro zmenu ja, s brichem mi
Je to uz neprijemny.
Dle me se to po porodu normalne seovna. Chlapovi se proste nechtelo pri predstave, ze je v brise mimino a narazi do nej.
Anonym nebo smazat

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
3.8.19 07:13

A jako on nechce ani pusu nebo co? My mame ted nahradni plany pro nej… a jinak funguje vse, jen ten sex neni

• Citovat
  • Upravit
14980
3.8.19 07:18
@Anonymní píše:

Je mi líto, ale působí to tak. A ne kvůli sexu, ale kvůli tomu, že tě ani neobejme a ještě ti dobrák svěří, že už ho jako žena nepřitahuješ, protože on je přece zvyklý na… A uvědomuješ si, že po porodu můžeš vypadat jinak? Může nastat rozestup břišních svalů, celulitida a to vše navzdory cvičení? Sbohem dokonalosti. Co pak on chudák na to? Dává ti nějak najevo, že tě miluje?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí