Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@VimCoChci píše:
Prave..a ten nemam…ale neni to nijak vazne aby to melo bourat rodinu..a pratelsky vztah s zenou muze muzi kratkodobe toto nahradit…protoze nova kamaradka…se bude ptat na vse a bude se o me zajimat…ted otazka…zda to zena muze brat jako neveru
V jistém smyslu ano, ale záleží na tvé ženě. Já bych to zle nebral, ale chápal bych to jako varování. Jde o to, zda si to Tvá žena vezme zle nebo jako popíchnutí, že něco není v pořádku. A v tomto bodu já poradit neumím.
Příspěvek upraven 25.02.19 v 00:33
Hele, ja Te chapu, mam to doma uplne stejne, ne rok, ale roky… Taky chapu, ze uz to nechces resit s ni… Vim jake to je a jak casem clovek pochopi, ze tudy uz to nepovede. Je mi to lito a radu nemam, sama si uz poradit neumim 😊 Kazdopadne narozdil od vetsiny nazoru, co jsem zde cetla, ja verim v pratelstvi mezi muzem a zenou, aniz by nekde v pozadi bylo neco jineho nez kamaradstvi. Sama takoveho kamarada mam a kdyz je mi smutno jdu si pro obejmuti, vlidne slovo atd k nemu. Zname se od detstvi, od mych asi 16 jsme spolu byli denne, vzajemne prozivali sve radosti a starosti, stravili spolu v jedne posteli X noci a nikdy nic! A to jsme spolu asi mesic chodili nez se z nas stali nejlepsi pratele, takze vim, ze to jde a muze to fungovat i bez sexu. Tak Ti preji, at takovou kamaradku najdes, moc to pomaha a je to k nezaplaceni.
@Pajoslava píše:
Hele, ja Te chapu, mam to doma uplne stejne, ne rok, ale roky… Taky chapu, ze uz to nechces resit s ni… Vim jake to je a jak casem clovek pochopi, ze tudy uz to nepovede. Je mi to lito a radu nemam, sama si uz poradit neumim 😊 Kazdopadne narozdil od vetsiny nazoru, co jsem zde cetla, ja verim v pratelstvi mezi muzem a zenou, aniz by nekde v pozadi bylo neco jineho nez kamaradstvi. Sama takoveho kamarada mam a kdyz je mi smutno jdu si pro obejmuti, vlidne slovo atd k nemu. Zname se od detstvi, od mych asi 16 jsme spolu byli denne, vzajemne prozivali sve radosti a starosti, stravili spolu v jedne posteli X noci a nikdy nic! A to jsme spolu asi mesic chodili nez se z nas stali nejlepsi pratele, takze vim, ze to jde a muze to fungovat i bez sexu. Tak Ti preji, at takovou kamaradku najdes, moc to pomaha a je to k nezaplaceni.
To ti závidím, o takové kamarádce právě mluvím…A jak jsi psala roky, toho se samozřejmě bojím…ale už se nechci snažim tam…kde o to nikdo nestojí a jen to plodí hádky…nechce..nechce… a nemá smysl startovat psycho figle na partnerskou komunikaci..stejne jsou k nicemu…kdyz o to druhy nejevi zajem…a prave mit kamaradku ktera me podrzi jako zena…kdyz to budu potřebovat se mi zda vic fer…nez kvuli tomu bourat rodinu nebo zahejbat ![]()
@VimCoChci píše:
Komunikace je orezana na veci tykajici se fungovani rodiny. Ale Dobrou noc, jak jsi se vyspal, těšil si se na nás? chybela jsem ti, nechces si jen povidat? co by sis prál…a vsechno ostatni …tomu podobne…přitom ja se zajimam stale a opravdu me to zajima a opravdu ji posloucham…ona me ne…ale neprisel jsem resit nas zadrhel v komunikaci,…spis to zda je fer tyhle otazky a slova resit s cizi zenou
Takže máš doma průměrnýho chlapa…
Ne, není fér to řešit jinde. Je tady dost diskuzí na tohle téma, jak moc ženám vadí, když si chlap s někým dopisuje. Já to sice nechápu, ale je to tak.
Jó no, někdy si i my chceme jen tak povídat, dát si nohy přes nohy a podívat se na dobrý film. Probrat zážitky. Hodit do sebe sklenku něčeho ostřejšího a smát se jako idioti. Jít do kina na film který nikoho nezajímá a sypat na sebe popcorn.
@Janli píše:
Takže máš doma průměrnýho chlapa…Ne, není fér to řešit jinde. Je tady dost diskuzí na tohle téma, jak moc ženám vadí, když si chlap s někým dopisuje. Já to sice nechápu, ale je to tak.
Když ji to vadi, neměla me rok ignorovat…ted si píšu s tebou …a je na tom konkretne ted něco špatneh?..ne
takze doma nedostanu emocionalni naplneni..a jinam si pro nej taky nemuzu…i kdyz chci byt verny…tohle ti fer přijde?
@VimCoChci píše:
Když ji to vadi, neměla me rok ignorovat…ted si píšu s tebou …a je na tom konkretne ted něco špatneh?..netakze doma nedostanu emocionalni naplneni..a jinam si pro nej taky nemuzu…i kdyz chci byt verny…tohle ti fer přijde?
No..šla bych na to spíš formou komunikace takhle na anonymní diskusi a s více uživatelkami..Nevím, ale kdyby jsi si našel nějakou kámošku v reálu, byl s ní často a začal jsi si s ní skrze povídání dost dobře rozumět, hádej, jak by to mohlo skončit (?)
Ale i tak počítej s tím, že se to nemusí partnerce líbit to dopisování, kdyby na to přišla.. ![]()
@VimCoChci píše:
Komunikace je orezana na veci tykajici se fungovani rodiny. Ale Dobrou noc, jak jsi se vyspal, těšil si se na nás? chybela jsem ti, nechces si jen povidat? co by sis prál…a vsechno ostatni …tomu podobne…přitom ja se zajimam stale a opravdu me to zajima a opravdu ji posloucham…ona me ne…ale neprisel jsem resit nas zadrhel v komunikaci,…spis to zda je fer tyhle otazky a slova resit s cizi zenou
@Janli píše:
Takže máš doma průměrnýho chlapa…Ne, není fér to řešit jinde. Je tady dost diskuzí na tohle téma, jak moc ženám vadí, když si chlap s někým dopisuje. Já to sice nechápu, ale je to tak.
Ano, ale to jsou ženy, kdežto tohle bude asi babochlap.
@VimCoChci píše:
ach … co
Jak to napsala. Jak z přírůčky o splněném dívčím snu. ![]()
@VimCoChci píše:
Když ji to vadi, neměla me rok ignorovat…ted si píšu s tebou …a je na tom konkretne ted něco špatneh?..netakze doma nedostanu emocionalni naplneni..a jinam si pro nej taky nemuzu…i kdyz chci byt verny…tohle ti fer přijde?
Upřímně, já mít doma chlapa, co se ve všem pitvá tak jako ty, tak se ho už radši taky na nic neptám. Pokud to bylo dřív fajn a pak se u vás něco změnilo, začni přemýslet proč? Nemůžeš si za to tak trochu sám?
@Lexter píše:
Jó no, někdy si i my chceme jen tak povídat, dát si nohy přes nohy a podívat se na dobrý film. Probrat zážitky. Hodit do sebe sklenku něčeho ostřejšího a smát se jako idioti. Jít do kina na film který nikoho nezajímá a sypat na sebe popcorn.
My se smějem jako idioti denně a popcorn na nás hází děti
![]()
@Evulina píše:
My se smějem jako idioti denně a popcorn na nás hází děti![]()
@Evulina píše:
No..šla bych na to spíš formou komunikace takhle na anonymní diskusi a s více uživatelkami..Nevím, ale kdyby jsi si našel nějakou kámošku v reálu, byl s ní často a začal jsi si s ní skrze povídání dost dobře rozumět, hádej, jak by to mohlo skončit (?)Ale i tak počítej s tím, že se to nemusí partnerce líbit to dopisování, kdyby na to přišla..
no prave proto bych nechtel vic jak proste povidani..beru to tak ze cim dale bude…tim mene cokoliv hrozi
..me se taky ten rok nelibil ![]()