Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Evulina píše:
Není náhodou unavená z běhání kolem dětí?
No dovol?…ja jsem super HERO..... po celou dobu materske i rodicovske mela tri dny v tydnu…jenom pro sebe…odjela kam chtela..a ja se staral…a ani dnes jsem neprestal…nejsem táta co deti jen odstříkne.....naopak ji pomáhám…kdyz mam deti…je barák jak vyleštěnej jak Veteran v muzeu…kuchyn obyvak..koupelna vse…uklizeno..o deti postarano…vyprano poveseno..nadobi hotovo…vysato…tak jak to ma byt takže určite neni ta matka…co je v depkach z neskutečnych kolobehu ![]()
@není možná píše: Ženy holt zmužněly a muži žženštili.
To je ta dnešní rovnoprávnost ![]()
@není možná píše: Ženy holt zmužněly a muži žženštili.
Jsi mimo
@VimCoChci píše:
No dovol?…ja jsem super HERO..... po celou dobu materske i rodicovske mela tri dny v tydnu…jenom pro sebe…odjela kam chtela..a ja se staral…a ani dnes jsem neprestal…nejsem táta co deti jen odstříkne.....naopak ji pomáhám…kdyz mam deti…je barák jak vyleštěnej jak Veteran v muzeu…kuchyn obyvak..koupelna vse…uklizeno..o deti postarano…vyprano poveseno..nadobi hotovo…vysato…tak jak to ma byt takže určite neni ta matka…co je v depkach z neskutečnych kolobehu
A neděláš toho tak náhodou až moc? Má tě nějak jistého a omotaného. Chápu, děti… ale i tak. Co takhle trochu méně HERO a více SOBEC?
Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:02
@Pajoslava píše:
Jako ja?
Tady nejde o zadny divci sen, jen jsem popsala situaci, ze lze mit pratelstvi mezi muzem a zenou, coz ale ocividne mnoho lidi nechape a tvrdi, ze to nejde. Popravde je mi to fuk, at si kazdy kamosi s kym chce, treba si pokeca dobre se svou palmou, ale je mi i lito, ze to ostatni nezaziji a nevi co je to opravdove pratelstvi. Kazdy mame neco
Opravdové přátelství by apriori mělo být ve vztahu s partnerem, který umí, ví, zná a chápe, že hraje více rolí (tátu, milence, partnera, kamaráda). ![]()
@Evulina píše:
Sodoma gomora
No mě ještě tak napadlo..jsou ženský, kterým když něco vadí na muži, tak nedokážou o tom mluvit, ale stáhnou se..což je samozřejmě jejich mínus, protože pak muž může hledat útěchu jinde, ať už sexuální nebo emocionální a neví ani, která bije a že vůbec jeho ženě na něm něco vadí, páč ta mlčí, chlap se často sám nedovtípí, ale žena si myslí, že se dovtípit díky jejímu mlčení má..
Je ti něco? Ne. Fakt ti nic není? Ne! Fakt? NE!!!
Takto nějak? ![]()
@VimCoChci píše:
No dovol?…ja jsem super HERO..... po celou dobu materske i rodicovske mela tri dny v tydnu…jenom pro sebe…odjela kam chtela..a ja se staral…a ani dnes jsem neprestal…nejsem táta co deti jen odstříkne.....naopak ji pomáhám…kdyz mam deti…je barák jak vyleštěnej jak Veteran v muzeu…kuchyn obyvak..koupelna vse…uklizeno..o deti postarano…vyprano poveseno..nadobi hotovo…vysato…tak jak to ma byt takže určite neni ta matka…co je v depkach z neskutečnych kolobehu
Aha tak to jo..no já to beru podle sebe..protože u nás jsme off často oba dva a nemáme náladu. Já - starost o domácnost, ze 3/4 o děti a o starého seniora na plenách. Muž zaměstání + 1/4 děti + hospodářství (zvířata, dřevo, pole atd.). Nabrali jsme si toho na dva lidi sakra hodně no, musíme to asi už přehodnotit. Jsme někdy pořádně vyfluslí. A já pak tady jako pako sedím v jednu v noci na e-miminu a čistím si hlavu, protože vím, že když půjdu spát, tak se ráno probudím a kolotoč začne zas nanovo
![]()
Nás to baví, ale je toho moc a pak jsme taky občas nabručení..ale je fakt, že je to jen v řádu minut, ne hodin, natož dnů..
Tak promiň HERO
![]()
Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:06
@není možná píše:
Opravdové přátelství by apriori mělo být ve vztahu s partnerem, který umí, ví, zná a chápe, že hraje více rolí (tátu, milence, partnera, kamaráda).
To mas pravdu, ale tohodle se mi holt nepostestilo, proto jsem za sve pratele a vztahu k nim vdecna.
Manzel byl od zacatku okruh lasky, sexu, spolecneho zivota, ditete… Pratelstvi jako takove mezi nami nikdy nebylo
@VimCoChci píše:
Hej, HERO a očem by sis chtěl s tou kámoškou ještě pokecat? ![]()
@Lexter píše:
A neděláš toho tak náhodou až moc? Má tě nějak jistého a omotaného. Chápu, děti… ale i tak. Co takhle trochu méně HERO a více SOBEC?Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:02
Jo to mi nejlepsi kamarad taky řika…že bych se mel naučit řikat vic ne amyslet jen na sebe…na tom se už pracuje..sice je to pro celou rodinu včetne ostatnich pokoleni trochu nova nepochopitelna zmena
ale funguje to…mam vic cas na sebe
ale s tim ona souhlasi …sama mi to rika…;)
@není možná píše:
Je ti něco? Ne. Fakt ti nic není? Ne! Fakt? NE!!!Takto nějak?
Ano ano..To poslední vykřiknuté NE pak má nejvyšší vypovídající hodnotu a síla výkřiku je přímo úměrná síle naprdnutosti ženy ![]()
@Pajoslava píše:
Jsi mimo
Jedna chtěla dokázat příteli, že se mu vyrovná a tak si udělala papíry na řízení kolejových vozidel za 90k. Druhá jezdí v SUV a nosí pánské kalhoty (dle zipu). Třetí sbírá VŠ tituly. Čtvrtá stojí u plotny, jako by to byl panel v raketoplánu. Jasan jsem mimo.
@Evulina píše:
To je ta dnešní rovnoprávnost
Jasně madam. Ráčíte sbíječku nebo kombajn? A co 25 kg pytel cementu? Zvládáte? Bereme Vás. ![]()
@není možná píše:Čoveče to bych měla ten svůj plán na řidičák na traktor ještě přehodnotit
Jedna chtěla dokázat příteli, že se mu vyrovná a tak si udělala papíry na řízení kolejových vozidel za 90k. Druhá jezdí v SUV a nosí pánské kalhoty (dle zipu). Třetí sbírá VŠ tituly. Čtvrtá stojí u plotny, jako by to byl panel v raketoplánu. Jasan jsem mimo.
Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:14
@není možná o všem co doma nemužu…tzn..aby se me zaptala jak se mam a ja ji…aby se zeptala na me sny a prani.....prosimte…za mesic mam narozeniny…a moje zena obsolutne opet nebude tušit co si přeju…pač se vubec nepta…takže pokud nezapomene..jak ma zvykem…tak mi koupi stejne neco…co me poteši jen proto..ze si vzpomela…a(a ja jsem na darky hodne uchylnej) …ale dam ruce i jiný údy řeznikovy na špalek…pokud by se trefila..do jedinne veci z te hromady …co by jsem si v živote jeste pral ![]()