Nejhorší nevěrník ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.19 09:26
@VimCoChci píše:
znovu opakuju, kalhoty nosim ja..a vzajemne si pomahame..jen ten sex je spis rychlej a tvrdej…a u nej si nejak na neznosti nepotrpim ani ja…to emocionalni naplneni mi spis chybi…v normalnich situacich…a neprijdu si jako že bych hral zenskou..naopak..nekdy jsem az moc velky egoista

Mužnost rovná se egoista?

Také jsem pro to, aby partneři fungovali pokud možno 50 na 50, ale podle toho, co jsi napsal mi přijde, že máš spíše více ženské energie než mužské.

https://youtu.be/cq81iGWhYMM

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2073
25.2.19 09:27
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 09:28
@Evulina píše:
Nesýčkuj..prolévám se kombuchou, to je prý elixír mládí a vitality :jazyk: :mrgreen:

To ano, ale ne navěky. Vše s rozumnou rozvahou. I tělo má své limity.

Jedna chtěla, abych byl v 60-ti vytální a sama se v 35-ti stresovala až až, a přitom o zdravém a vyváženém životním stylu jen slyšela či si četla na ženských webech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 09:29
@Russet píše:
Já pořád nějak nechápu, co bys té další psal. Jako: Máňo, přeju si seskok padákem, ale tu moji to v životě nenapadne…Dobré ranko. Jak ses vyhajala, já se vyhajal krásně a s manželkou jsme na sebe dvakrát vlítli… Dneska jsem se v práci nadřel a nikdo si toho nevšimnul…Zase mám rýmu, achjojo, to jsem ale chudáček…
:-D
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
25.2.19 09:31
@Russet píše:
Já pořád nějak nechápu, co bys té další psal. Jako: Máňo, přeju si seskok padákem, ale tu moji to v životě nenapadne…Dobré ranko. Jak ses vyhajala, já se vyhajal krásně a s manželkou jsme na sebe dvakrát vlítli… Dneska jsem se v práci nadřel a nikdo si toho nevšimnul…Zase mám rýmu, achjojo, to jsem ale chudáček…

Mohou probírat: oblíbené filmy, seriály, knihy, sny, teorie, myšlenky, pokecat vzájemně o svých známých a jejich situacích, vědě, novinách, politice, cestování, společných koníčcích, náboženství, filosofii, mohou se svěřit se svými životními cíli, věcmi co by chtěli ještě zažít, sdílet si zajímavosti, vtipy, vzájemně se hecovat a podporovat, mohou se jeden druhému vyplakávat na rameni, když půjde život zrovna šejdrem…

Když narazí na ukecanou, s širokým rozhledem a spoustou zájmů, probírat se dá leccos. I kdyby měli jen hrát hry typu slovní fotbal nebo na střídačku vyprávět příběhy a pohádky. Pokud je chuť kecat, vždy je o čem.

Příspěvek upraven 25.02.19 v 09:34

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
25.2.19 09:34
@VimCoChci píše:
@není možná o všem co doma nemužu…tzn..aby se me zaptala jak se mam a ja ji…aby se zeptala na me sny a prani.....prosimte…za mesic mam narozeniny…a moje zena obsolutne opet nebude tušit co si přeju…pač se vubec nepta…takže pokud nezapomene..jak ma zvykem…tak mi koupi stejne neco…co me poteši jen proto..ze si vzpomela…a(a ja jsem na darky hodne uchylnej) …ale dam ruce i jiný údy řeznikovy na špalek…pokud by se trefila..do jedinne veci z te hromady …co by jsem si v živote jeste pral :P

to máš tolik přání ,které ti může splnit manželka ?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19874
25.2.19 09:38
@Mart81 píše:
Mohou probírat: oblíbené filmy, seriály, knihy, sny, teorie, myšlenky, pokecat vzájemně o svých známých a jejich situacích, vědě, novinách, politice, cestování, společných koníčcích, náboženství, filosofii, mohou se svěřit se svými životními cíli, věcmi co by chtěli ještě zažít, sdílet si zajímavosti, vtipy, vzájemně se hecovat a podporovat, mohou se jeden druhému vyplakávat na rameni, když půjde život zrovna šejdrem…

Když narazí na ukecanou, s širokým rozhledem a spoustou zájmů, probírat se dá leccos. I kdyby měli jen hrát hry typu slovní fotbal nebo na střídačku vyprávět příběhy a pohádky. Pokud je chuť kecat, vždy je o čem.

A proč na tenhle typ pokecu nemůže mít kamaráda? Proč to musí být ženská?

Příspěvek upraven 25.02.19 v 09:39

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10256
25.2.19 09:39

@VimCoChci Hele, za mě asi tak - pokud jsi doma probíral, že ti chybí komunikace, vlídnost, a bylo to bez odevy, a pokud partnerce toleruješ kamarády, tak je v pořádku, pokud na bázi kamarádství provozuješ vztahy plné sympatií. Když to nepřekročí hranici, aby to zasahovalo do partnerství.
Já považuji za normální, že co se týká přátel mé partnerky, jsou pro ní lecčíms zajímavější, než já, nakonec, je to dobře i pro vztah, když je ženská prostě celkově spokojená, a zase ona mi neříká nic na to, že si občas jdu s nějakou kamarádkou na oběd, nebo na kafe, nebo si dikskutuju tady na emiminu, a že se někdy probírá lecos. Vždy jí to tedy říkám předem, protože to je fér, a myslím, že ona to dělá stejně vůči mně.
A zda existuje přátelství mezi mužem a ženou? Přátelství vždy musím mít založena na tom, že k tomu člověku mám nějaký hlubší vztah, tzn. buď je zajímavý, nebo mu důvěřuji, nebo je v něčem pro mě inspirací, atd., ale co se týká žen, idkyž se v hlavě mihnou různé myšlenky, tak celkově prostě to vnímám tak, že si nedovedu představit začít s některou z kamarádek chodit.
Takže… pokud o tom tvoje partnerka ví, pokud dostala dostatečnou šanci, tak já nevidím nic odsouzeníhodného na udržování přátelských až platonických vztahů s kamarádkami. Nakonec, třeba tě to ujistí v tom, že doma máš poklad, nebo ti to dá inspiraci, jak vztah dále vylepšit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 09:47
@Anonymní píše:
Je to tak. To je daň za emancipaci. ;) A k přátelství mezi mužem a ženou. Myslím si, že často u jednoho je tam podprahově něco víc, i když to nepřizná, aby o svého přítele nepřišel. I tady byla diskuse, jak si myslela, že jsou přátelé. Ale když něco popili, tak jí vyznal lásku. Z vlastní zkušenosti manžela, který měl zkraje také kamarádku i ze zkušeností okolí nevěřím na přátelství mezi mužem a ženou. Tomu člověku něco v manželství chybí a hledá jinde. Řeší to rezignací na vlastní manželství a to co potřebuje nachází u někoho jiného. Pak je jen otázkou času a krize, kdy bude toužit po tom druhém víc. Pokud se navíc takto sejdou dva v krizi, kterým je spolu dobře, tak budou chtít něco víc než jen slova.

Takže prvně udělat pořádek v sobě, pak doma a z toho vyjít.

Emanem cepované ženy jsou mor dnešní doby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
25.2.19 09:53

Kdepak máme pana ontara?Ten tu vyloženě chybí.
Maká,souloží,nemluví???Vyhodit z baráku!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5918
25.2.19 09:58
@robínek píše:

Tím si jistý nejsem. Osobně si na eMiminu užívám vztahové diskuze se ženami. Je to osvěžující změna, protože normálně mám spíš kamarády a v reálu jsem si s ženami moc nepovídal, aniž by nezačala rychle hrát roli sexuální přitažlivost. Takže pochopím, že někdo může cíleně hledat na pokec ženy nebo muže - je v tom rozdíl.

Jenže mi přijde, že zakladatel si dost nabíhá, protože sice píše, že si chce povídat, mít kamarádku, ale chybí mu něha, cit, podpora, duševní blízkost, zájem… A na to potřebuje ženu blíž, než je obyčejný kamarádský vztah. Nehledá jen rozšíření obzorů nebo zábavu.

Takže má slušnou šanci, že pokud najde kamarádku, která to bude splňovat, začne si ji idealizovat, projektovat do ní svou potřebu lásky na této úrovni, zamiluje se a jeho vztah půjde ještě víc do háje.

Ženy, nacházející se v podobné situaci jako zakladatel, zde podobný scénář popisují celkem často.

Příspěvek upraven 25.02.19 v 10:04

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
25.2.19 10:02
@Anna766 píše:
Kdepak máme pana ontara?Ten tu vyloženě chybí.
Maká,souloží,nemluví???Vyhodit z baráku!

Ontarovi , by se tahle asi líbila ..ten na kecy o plnění přání moc nebude , stačí když se smeká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 12:14
@robínek píše:

Protože: https://youtu.be/XZQZ0HuYVp4?t=57

Ovšem ne všichni. ;-)

Příspěvek upraven 25.02.19 v 12:20

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
148968
25.2.19 12:18
@Venetia píše:
Ontarovi , by se tahle asi líbila ..ten na kecy o plnění přání moc nebude , stačí když se smeká

Tomu se nelíbí žádná která se nesmeká přesně tak,jak si páníček přeje.Ten by nejradši každou naprogramoval,aby byla přesně taková,jakou si jí pán představuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106410
25.2.19 13:01
@Anna766 píše:
Tomu se nelíbí žádná která se nesmeká přesně tak,jak si páníček přeje.Ten by nejradši každou naprogramoval,aby byla přesně taková,jakou si jí pán představuje.

Musí si počkat , až budou robotky co jdou naprogramovat i na smekaní .To by mu mohlo přinést klid v duši .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí