Nejhorší nevěrník ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
31
25.2.19 01:13

@není možná o všem co doma nemužu…tzn..aby se me zaptala jak se mam a ja ji…aby se zeptala na me sny a prani.....prosimte…za mesic mam narozeniny…a moje zena obsolutne opet nebude tušit co si přeju…pač se vubec nepta…takže pokud nezapomene..jak ma zvykem…tak mi koupi stejne neco…co me poteši jen proto..ze si vzpomela…a(a ja jsem na darky hodne uchylnej) …ale dam ruce i jiný údy řeznikovy na špalek…pokud by se trefila..do jedinne veci z te hromady …co by jsem si v živote jeste pral :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
25.2.19 01:14
@není možná píše: Jasně madam. Ráčíte sbíječku nebo kombajn? A co 25 kg pytel cementu? Zvládáte? Bereme Vás. :-D

Všechno beru, hlavně stejný plat jako bych zrubala dvě tuny místo 200kg protože jsem stejně „silná“ aneb dnešní stupidní svět v kostce. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:16
@Evulina píše:
Aha tak to jo..no já to beru podle sebe..protože u nás jsme off často oba dva a nemáme náladu. Já - starost o domácnost, ze 3/4 o děti a o starého seniora na plenách. Muž zaměstání + 1/4 děti + hospodářství (zvířata, dřevo, pole atd.). Nabrali jsme si toho na dva lidi sakra hodně no, musíme to asi už přehodnotit. Jsme někdy pořádně vyfluslí. A já pak tady jako pako sedím v jednu v noci na e-miminu a čistím si hlavu, protože vím, že když půjdu spát, tak se ráno probudím a kolotoč začne zas nanovo :roll: 8)
Nás to baví, ale je toho moc a pak jsme taky občas nabručení..ale je fakt, že je to jen v řádu minut, ne hodin, natož dnů..
Tak promiň HERO :mavam: :lol:Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:06

Rodina je základ státu. Směle vpřed a ať jste i v 60-ti čilí jako rybičky, protože přibudou vnoučata. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.2.19 01:17
@Lexter píše:
Všechno beru, hlavně stejný plat jako bych zrubala dvě tuny místo 200kg protože jsem stejně „silná“ aneb dnešní stupidní svět v kostce. :roll:

Tohle tema mi sem vubec netahejte…nesnašim ho :D nechapu jedinny..proč se porad nekdo musi s nekym srovnavat…do řiti vždyt zadnej clovek na svete neni a nikdy nebude stejne jako nekdo jinej :D tak proč to ty lidi delaj :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:17
@Pajoslava píše:
To mas pravdu, ale tohodle se mi holt nepostestilo, proto jsem za sve pratele a vztahu k nim vdecna.
Manzel byl od zacatku okruh lasky, sexu, spolecneho zivota, ditete… Pratelstvi jako takove mezi nami nikdy nebylo

Hm…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.2.19 01:18
@není možná píše:
Jedna chtěla dokázat příteli, že se mu vyrovná a tak si udělala papíry na řízení kolejových vozidel za 90k. Druhá jezdí v SUV a nosí pánské kalhoty (dle zipu). Třetí sbírá VŠ tituly. Čtvrtá stojí u plotny, jako by to byl panel v raketoplánu. Jasan jsem mimo.

Tak takove neznam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:18
@VimCoChci píše:
@není možná o všem co doma nemužu…tzn..aby se me zaptala jak se mam a ja ji…aby se zeptala na me sny a prani.....prosimte…za mesic mam narozeniny…a moje zena obsolutne opet nebude tušit co si přeju…pač se vubec nepta…takže pokud nezapomene..jak ma zvykem…tak mi koupi stejne neco…co me poteši jen proto..ze si vzpomela…a(a ja jsem na darky hodne uchylnej) …ale dam ruce i jiný údy řeznikovy na špalek…pokud by se trefila..do jedinne veci z te hromady …co by jsem si v živote jeste pral :P

Je zajímavá ta nekompatibilita chladnost vs. skvělý sex…nějak mi to nejde pořád dohromady, že by šly tyhle dvě věci současně zkombinovat..To nemá ani po skvělém sexu rozněžnělou náladu a nepovídáte si chvíli?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:19
@Evulina píše:
Aha tak to jo..no já to beru podle sebe..protože u nás jsme off často oba dva a nemáme náladu. Já - starost o domácnost, ze 3/4 o děti a o starého seniora na plenách. Muž zaměstání + 1/4 děti + hospodářství (zvířata, dřevo, pole atd.). Nabrali jsme si toho na dva lidi sakra hodně no, musíme to asi už přehodnotit. Jsme někdy pořádně vyfluslí. A já pak tady jako pako sedím v jednu v noci na e-miminu a čistím si hlavu, protože vím, že když půjdu spát, tak se ráno probudím a kolotoč začne zas nanovo :roll: 8)
Nás to baví, ale je toho moc a pak jsme taky občas nabručení..ale je fakt, že je to jen v řádu minut, ne hodin, natož dnů..
Tak promiň HERO :mavam: :lol:Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:06
@Evulina píše: Čoveče to bych měla ten svůj plán na řidičák na traktor ještě přehodnotit :think: :P
No né, to není vtip, fakt si ho chci udělat..Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:14

No měla bys toho přehodnotit více, jestli si chceš užívat života i po padesátce či šedesátce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.2.19 01:19
@Russet píše:
Jestli ti není schopná říct ani dobré ráno, tak ji asi rodiče dost dobře nevychovali. To je přece normální :nevim:Když odcházím, dávám pusu já, ne že bych čekala pusu od zůstávajícího. Jestli se odtahuje a nechce to, tak bych ti nějak nevěřila ten božskej sex. Protože to by tohle nedělala a přivinutí by vítala.

Taky pravda…pusu mam slušně nadrzlou…po mamince :D :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
57
25.2.19 01:20
@není možná píše:
Hm…

Jojo, hmm… Ted uz vim, ze to byla chyba, ale nikdo jeste nevymyslel ten stroj casu :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
25.2.19 01:20
@VimCoChci píše:
Tohle tema mi sem vubec netahejte…nesnašim ho :D nechapu jedinny..proč se porad nekdo musi s nekym srovnavat…do řiti vždyt zadnej clovek na svete neni a nikdy nebude stejne jako nekdo jinej :D tak proč to ty lidi delaj :D

Mě se ptej… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:21
@není možná píše:
Rodina je základ státu. Směle vpřed a ať jste i v 60-ti čilí jako rybičky, protože přibudou vnoučata. ;-)

No…co vnoučata..lidi si tady ve vsi a hlavně v rodině zvykli, že se starám o cizího starého pána, tak až nastane chvíle, že bude nemohoucí tchán nebo tchýně, tak hádejte, na koho padne los? A já z těch pokakaných zadků nikdy nevyjdu..až do smrti.. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:23
@není možná píše:
No měla bys toho přehodnotit více, jestli si chceš užívat života i po padesátce či šedesátce.

Teď nerozumím (?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.2.19 01:23
@Evulina píše:
Je zajímavá ta nekompatibilita chladnost vs. skvělý sex…nějak mi to nejde pořád dohromady, že by šly tyhle dvě věci současně zkombinovat..To nemá ani po skvělém sexu rozněžnělou náladu a nepovídáte si chvíli?

ne a viš proč?..protože naš sex je taky…jak to řict .. :cert: satan vlezl na dablici.....zařvali tak že vzbudily nejen deti…ale i sousedy…skáká se po sobe asi hodinu…opakuje se minimalne dvakrat…a pak ja umiram unavou…odchazi se do sprchy…a jedeme dal…funguje se jako normalne… „co deti..odvedes je rano do skolky?“…jasne…a nechaš mi auto do prace?…okej" :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:27
@Evulina píše: Čoveče to bych měla ten svůj plán na řidičák na traktor ještě přehodnotit :think: :P
No né, to není vtip, fakt si ho chci udělat..Příspěvek upraven 25.02.19 v 01:14

A svářečák už máš? :-D

Takhle nějak?

https://youtu.be/JjjcBcp97zk?t=11

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení