Nejhorší nevěrník ?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
25.2.19 01:28
@VimCoChci píše:
@není možná o všem co doma nemužu…tzn..aby se me zaptala jak se mam a ja ji…aby se zeptala na me sny a prani.....prosimte…za mesic mam narozeniny…a moje zena obsolutne opet nebude tušit co si přeju…pač se vubec nepta…takže pokud nezapomene..jak ma zvykem…tak mi koupi stejne neco…co me poteši jen proto..ze si vzpomela…a(a ja jsem na darky hodne uchylnej) …ale dam ruce i jiný údy řeznikovy na špalek…pokud by se trefila..do jedinne veci z te hromady …co by jsem si v živote jeste pral :P

No, pěkně se nám to vybarvuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:29
@Lexter píše:
Všechno beru, hlavně stejný plat jako bych zrubala dvě tuny místo 200kg protože jsem stejně „silná“ aneb dnešní stupidní svět v kostce. :roll:

Jo, jo. A jak se jim líbí kalhoty a černá barva. :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:30
@VimCoChci píše:
Tohle tema mi sem vubec netahejte…nesnašim ho :D nechapu jedinny..proč se porad nekdo musi s nekym srovnavat…do řiti vždyt zadnej clovek na svete neni a nikdy nebude stejne jako nekdo jinej :D tak proč to ty lidi delaj :D

Bo je jim to vtloukáno do makovic. A prej ženy posledních tisíc let trpěly pod nadvládou mužů. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:32
@Pajoslava píše:
Jojo, hmm… Ted uz vim, ze to byla chyba, ale nikdo jeste nevymyslel ten stroj casu :pankac:

Jak jsem psal. 20let trpět a pak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:33
@není možná píše:
A svářečák už máš? :-D

Takhle nějak?

https://youtu.be/JjjcBcp97zk?t=11

Ne, to mě neláká..ale frkat si po poli na traktoru docela jo :mrgreen:
Je fakt, že na to pole ten řidičák ani mít nemusím, že ano.

Pro zakladatele - ošemetná věc. Nicméně pokud se partnerka změnila a předtím se chovala mile, tak by opravdu stálo zato vystopovat, co za tím vězí a to ti ale kamarádi ani kamarádky neprozradí, doma s váma nejsou. Co jí někdy v rámci předehry nabídnout masáž, co vás objednat do sauny, do wellnes atd..třeba by „roztála“..

Jdu spát vážení, jinak ze mě bude zítra mrtvola.

Přeji zakladateli, ať přijde na tajemství, jak zlomit kletbu své ledové královny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:33
@Evulina píše:
Teď nerozumím (?)

Jak naložit se svou životní energií.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:34
@VimCoChci píše:
ne a viš proč?..protože naš sex je taky…jak to řict .. :cert: satan vlezl na dablici.....zařvali tak že vzbudily nejen deti…ale i sousedy…skáká se po sobe asi hodinu…opakuje se minimalne dvakrat…a pak ja umiram unavou…odchazi se do sprchy…a jedeme dal…funguje se jako normalne… „co deti..odvedes je rano do skolky?“…jasne…a nechaš mi auto do prace?…okej" :zed:

Takže hraješ holku a ona chlapa. Okej. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:34
@není možná píše:
Bo je jim to vtloukáno do makovic. A prej ženy posledních tisíc let trpěly pod nadvládou mužů. :think:

Jojo..a přečti si Istanbulskou úmluvu (celou) a bude se ti chtít zvracet. A to říkám jako žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:36
@Evulina píše:
Jojo..a přečti si Istanbulskou úmluvu (celou) a bude se ti chtít zvracet. A to říkám jako žena.

S podobnými aktivitami jsem skončil. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:36
@není možná píše:
Jak naložit se svou životní energií.

Zatím jí mám..většinu času..protože v tom, co dělám, vidím velký smysl..
Nicméně je fakt, že někdy čeho je moc, toho je příliš..odrovnat se ale nenechám, to zas ne. Až bych cítila Chocholouška v zádech podezřele často, tak bych to samozřejmě ihned začla řešit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.2.19 01:37
@Evulina píše:
Zatím jí mám..většinu času..protože v tom, co dělám, vidím velký smysl..
Nicméně je fakt, že někdy čeho je moc, toho je příliš..odrovnat se ale nenechám, to zas ne. Až bych cítila Chocholouška v zádech podezřele často, tak bych to samozřejmě ihned začla řešit.

Počkáme pár let… :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:38
@není možná píše:
S podobnými aktivitami jsem skončil. ;)

Ty možná, ale naši „lidumilní“ zákonodárci bohužel ne :roll:
No nic, o tom tahle diskuse není.
Jdu už fakt spát..pa :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.2.19 01:39
@není možná píše:
Takže hraješ holku a ona chlapa. Okej. :palec:

znovu opakuju, kalhoty nosim ja..a vzajemne si pomahame..jen ten sex je spis rychlej a tvrdej…a u nej si nejak na neznosti nepotrpim ani ja…to emocionalni naplneni mi spis chybi…v normalnich situacich…a neprijdu si jako že bych hral zenskou..naopak..nekdy jsem az moc velky egoista

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18304
25.2.19 01:39
@není možná píše:
Počkáme pár let… :mrgreen:

Nesýčkuj..prolévám se kombuchou, to je prý elixír mládí a vitality :jazyk: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
25.2.19 02:15
@VimCoChci píše:
@není možná o všem co doma nemužu…tzn..aby se me zaptala jak se mam a ja ji…aby se zeptala na me sny a prani.....prosimte…za mesic mam narozeniny…a moje zena obsolutne opet nebude tušit co si přeju…pač se vubec nepta…takže pokud nezapomene..jak ma zvykem…tak mi koupi stejne neco…co me poteši jen proto..ze si vzpomela…a(a ja jsem na darky hodne uchylnej) …ale dam ruce i jiný údy řeznikovy na špalek…pokud by se trefila..do jedinne veci z te hromady …co by jsem si v živote jeste pral :P

Já pořád nějak nechápu, co bys té další psal. Jako: Máňo, přeju si seskok padákem, ale tu moji to v životě nenapadne…Dobré ranko. Jak ses vyhajala, já se vyhajal krásně a s manželkou jsme na sebe dvakrát vlítli… Dneska jsem se v práci nadřel a nikdo si toho nevšimnul…Zase mám rýmu, achjojo, to jsem ale chudáček…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí