Nejsem pro svého muže dost dobrá

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4164
9.1.22 17:23

Vypadáš výborně - alespoň podle mého názoru.
X jiných lidí bude mít názor jiný. Včetně teda bohužel tvého partnera, evidentně preferuje jiný typ, nebo je žárlivý a myslí si, že jako tlustou by tě měl jistější. Když jste se seznámili, měla jsi pravděpodobně jinou postavu než teď, že?
Určitě se kvůli němu nevykrmuj, přece neobětuješ svoje zdraví kvůli něčímu vkusu. Pokud bude mít komentáře a narážky, také ho upozorni na nedostatky jeho postavy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4164
9.1.22 17:27
@Anonymní píše:
On mě měl radši prý dřív - teď jsem posedlá běháním prý (v reálu - jím vyváženou stravu, jdu si po práci zaběhat, nebo do posilky + týmový tréning, on sám má svůj koníček - auto, kterému věnuje ještě více času než já hodině běhu nebo tréningu …), když jsem dobíhala teď poslední závod do cíle první ve své kategorii a 4. celkově, prošvihl to, protože četl něco na telefonu … Přitom já mu s autem, když mohu rada pomáhám a zajímám se …

No, taky je možný, že se vaše cesty prostě rozdělují, to už je život… Ale řešení není, že se mu podřídíš a budeš se snažit vyhovět jeho nárokům a požadavkům.

Jo a mimochodem - větu „nejsem pro svého muže dost dobrá“ vymaž ze svého slovníku i ze své mysli.

Nepsala jsi sem už? že jsi začala sportovat a nepodporuje tě nejen partner, ale i rodina z toho má srandu a shazuje to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
9.1.22 17:28
@Anonymní píše:
On mě měl radši prý dřív - teď jsem posedlá běháním prý (v reálu - jím vyváženou stravu, jdu si po práci zaběhat, nebo do posilky + týmový tréning, on sám má svůj koníček - auto, kterému věnuje ještě více času než já hodině běhu nebo tréningu …), když jsem dobíhala teď poslední závod do cíle první ve své kategorii a 4. celkově, prošvihl to, protože četl něco na telefonu … Přitom já mu s autem, když mohu rada pomáhám a zajímám se …

Obavam se ze nejde o Tvou postavu, ne v prvni rade. Jde o to ze mu asi nevyhovuje Tvuj novy zivotni styl a stahuje Te zpatky k tomu svemu… tohle neni dobre pro vztah.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.1.22 17:29
@Karamba2020 píše:
No, taky je možný, že se vaše cesty prostě rozdělují, to už je život… Ale řešení není, že se mu podřídíš a budeš se snažit vyhovět jeho nárokům a požadavkům.

Jo a mimochodem - větu „nejsem pro svého muže dost dobrá“ vymaž ze svého slovníku i ze své mysli.

Nepsala jsi sem už? že jsi začala sportovat a nepodporuje tě nejen partner, ale i rodina z toho má srandu a shazuje to?

Měla bych, bohužel to tak cítím …
To asi ne, mám moc fajn rodiče, ti jsou rádi, jak ziju

• Citovat
  • Upravit
3598
9.1.22 17:30

Podle fotky můžu říct že postavu máš pěknou. Nebýt zadaný tak tě pozvu na kávu. :kytka:
A k tomu tvému exotovi.
Je to idiot když má doma tak pěknou ženskou a dělá ji tyto věci :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
9.1.22 17:31
@Anonymní píše:

Hm tak to možná spíš tak trochu žárlí, na to, že jsi zhubla (on má stále nadváhu) našla jsi si věc, která tě hodně baví a jsi v ní dobrá. Někteří tohle prostě nepřenesou přes své ego a tak si to aspoň kompenzují tím, že tě sem tam urazí, aby jsi si nemyslela.. :roll: dělej dal, co tě baví a díky čemu jsi zdravá a pěkná ženská. Pokud by se to stupňovalo, tak tenhle za to opravdu nestojí. Akorát ti bude naschvál házet klacky pod nohy, abys náhodou nebyla „úspěšnější“ než on. Od takového pak honem pryč.

Příspěvek upraven 09.01.22 v 17:32

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
9.1.22 17:31
@JiříkMazlík píše:
Podle fotky můžu říct že postavu máš pěknou. Nebýt zadaný tak tě pozvu na kávu. :kytka:
A k tomu tvému exotovi.
Je to idiot když má doma tak pěknou ženskou a dělá ji tyto věci :pocitac:

Asi je to idiot ktery si neveri, boji se ze o ni prijde, a taky ze jo, kdyz dela toto :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9.1.22 17:32

Tvůj vztah mi nepřijde ani normální, ani zdravý. Ještě předtím než jsi napsala, že má přítel nadváhu, jsem chtěla napsat „nechej mě hádat - tvůj přítel má nadváhu a nepřeje si to nijak řešit, a chce po tobě, abys jeho lamí přístup validovala svou vlastní obezitou a neochotou to jakkoliv řešit“. Ten hlavní problém je zde tedy tvůj přítel, který si na tobě léčí svůj komplex méněcennosti a věř mi, že ho má. Jsi super ženská, sportuješ, dobrá figura a milující natolik, že si své sebevědomí necháváš systematicky a dobrovolně ničit ve jménu lásky. Nebyla bych s takovou toxickou osobou. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24954
9.1.22 17:33

No - to je těžké
pokud si tě našel oplácanou a líbí se mu holky krev a mlíko, tak ho chápu.
Za mě vypadáš skvěle :palec: ale mému muži se tohle také nelíbí, takhle štíhlá jsem nikdy nebyla ani nebudu a takovou si mne bral…
určitě bych kvůli němu záměrně na tvém místě nepřibírala, ale dokážu ho pochopit.
Dobrá rozhodně jsi, vypadáš za mne super, ale možná, že jdete každý svou cestou..on cestou fast-foodů a ty cestou sportu.. A to se fakt neslučuje.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
9.1.22 17:39

Řekla bych, že potíž je v jeho nízkém sebevědomí a žárlivosti. Když jsi měla nějaký špíček (nějaké drama to asi podle fotky nebylo nikdy, bych tipla), bylo to pro něj OK, a teď jsi se vyběhala do opravdu hezké sportovní postavy, jsi ještě atraktivnější, a on naprosto znejistěl. Proto neustálá snaha shodit tvé sebevědomí, protože sám ho moc nemá… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3598
9.1.22 17:43

@Helca83 ono je lepší někdy ten ústní otvor neotvírat :mrgreen:

To neznamená že když jsem špekáček tak musí být takový i ten druhý.
A proč jsem tak tlustý no protože mi chutná :mrgreen:
Ale přenášet to na partnerku které se podařilo zhubnout mi přijde ubohé :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29699
9.1.22 17:44

Jak už tady někdo psal, změnila si se a on zůstal pořád stejný. Už ho třeba takto nepřitahuješ. Možná pořád řešíš jen jídlo (aby si si udržela váhu) a závody a jemu to vadí. Každý jdete jiným směrem a nebude to společně fungovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
312
9.1.22 17:48

Podle mě máte krásnou postavu, úplně Vám závidím.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5006
9.1.22 17:48

@JiříkMazlík presne tak

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3811
9.1.22 17:50
@Katydr píše:
To je těžké, pro každého je hezké něco jiného. Můžeš být super modelka, ale když muž preferuje oplácanější selky se zadkem a prsama, nezavděčíš se. Objektivně jsi hezká, ale u mého přítele bys taky nepochodila.Příspěvek upraven 09.01.22 v 17:13

Pokud tě muž poznal jako silnější, a tak ses mu líbila, tak je celkem logické, když jsi hodně zhubla, že se mu již tak nelíbíš. Sice to většinou bývá obráceně, že si muž najde štíhlou, která ale po dětech dost přibere, a pak se mu také přestane líbit. No, je fakt, že jsi dost hubená. A ony se ty hubené chlapům většinou také nelíbí. On je rozdíl být štíhlá a být hubená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí