Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Josefuna píše:
Jestli to neni spis tim, ze ve veku 40+ moc tech skutecne stihlych zen uz neniTezko muzou mit muzi stihle, kdyz stihlych 40+ bude maximalne 30%, mozna ani to ne.
Mě prostě přijde hubená až moc, myslím, že 5 kg+ by jí neuškodilo. Ale důležité je že spokojená ona. Ale pikud se nelíbí svému muži, jak to asi dopadne? Musí najít kompromis.
@Anonymní píše:
Nn, naopak sním skoro vše.jen teda fastfoody typu Mekáč apod nemusím …ale jinak jídlo úplně normálně. Dokonce nám dělám snídaně jako švédské stoly
A doma zastanu 80% všeho …
Další důvod najít si jiného
![]()
@Anonymní píše:
Nn, naopak sním skoro vše.jen teda fastfoody typu Mekáč apod nemusím …ale jinak jídlo úplně normálně. Dokonce nám dělám snídaně jako švédské stoly
Tak fastfoody jsou zlo, taky je nevyhledávám a když je nejhůř, tak salát s grilovaným kuřecím
@Anonymní píše:
Tak nevim, co je to za chlapa a proc se snazi Te ponizovat a vyvolavat pochybnosti. To je uplne jedno, jestli kvuli postave, mohlo by to byt i kvuli necemu jinemu. Kvuli vzhledu, a jeste takhle neopravnene, je to od nej hloupy. Jinak se chova normalne? Treba ma i jine mouchy, ktere ted nevidis. Asi to nebude clovek do nepohody, spis povrchni a i trochu hloupy?
@Kockazvysocan píše:
Mě prostě přijde hubená až moc, myslím, že 5 kg+ by jí neuškodilo. Ale důležité je že spokojená ona. Ale pikud se nelíbí svému muži, jak to asi dopadne? Musí najít kompromis.
Ona neni hubena az moc, kdyz se podíváš na telesnou konstituci, nema takove ty vyhuble stihle paze, kde je videt loketni kost nebo takove nohy. Spis ma uz tu fitness postavu, kde chybi pas a zadek a prsa. Ale vyhublost tam nevidim.
@Josefuna píše:
Ona neni hubena az moc, kdyz se podíváš na telesnou konstituci, nema takove ty vyhuble stihle paze, kde je videt loketni kost nebo takove nohy. Spis ma uz tu fitness postavu, kde chybi pas a zadek a prsa. Ale vyhublost tam nevidim.
Tech rukou jsem si všimla taky. Mě se prostě nelíbí, že nemá pas, prsa a zadek asi taky ne. Typická postava běžkyň, i kdyby to nenapsala, poznala bych to. Já preferuji ženské křivky.
@Kockazvysocan píše:
Tech rukou jsem si všimla taky. Mě se prostě nelíbí, že nemá pas, prsa a zadek asi taky ne. Typická postava běžkyň, i kdyby to nenapsala, poznala bych to. Já preferuji ženské křivky.
Zadek a pas nelze moc posoudit, kdyz sedi. Nekdo ma takovy typ postavy sam od sebe. Pokud pribere, neni zaruceno, ze na prsach a ze se ji vytvori pas. Ale i tak je to mimo tema, protoze ten jeji nema co blbe kecat.
Tvůj úspěch je útok na jeho ego a pohodlnost. Tím, že Tě sráží, řeší svou vlastní nejistotu, jestli úspěšná sportovkyně bude chtít ještě být s oplacanym pecivalem. Může to fungovat, ale z mojí zkušenosti spíš v případech, kdy se ti dva už takhle našli…
Já zažila něco podobného, ale já teda ex i prudila, protože ve 30 mel už velkou nadváhu a s ní související zdravotní potíže. U nás to skončilo tím, že si našel jinou, co mu s láskou peče buchty a nosí mu sklenici a prášky na tlak až na gauč
no a já mám aktivního chlapa ![]()
@Josefuna píše:
Zadek a pas nelze moc posoudit, kdyz sedi. Nekdo ma takovy typ postavy sam od sebe. Pokud pribere, neni zaruceno, ze na prsach a ze se ji vytvori pas. Ale i tak je to mimo tema, protoze ten jeji nema co blbe kecat.
No tak líbit by se mu měla chtít, obzvlášť, když byla silná a líbila se mu. Na druhou stranu já bych se kvůli chlapovi taky na 100kg nevyžrala, ale pokud silná byla
. No mají doma co probírat
@Kockazvysocan píše:
No tak líbit by se mu měla chtít, obzvlášť, když byla silná a líbila se mu. Na druhou stranu já bych se kvůli chlapovi taky na 100kg nevyžrala, ale pokud silná byla. No mají doma co probírat
Proc by se mu mela chtit libit? To se musi prizpusobovat jeho vkusu? Ja beru partnera jako celek, a pokud nejde o extremy, tak nebudu takhle nesmyslne hodnotit neci postavu. Zvlaste, kdyz s urcitymi parametry nic neudelas. Pokud on mysli, ze si muze vybirat a najde pro sebe vhodnejsi, tak bude lepsi, kdyz se rozejdou, nez kdyz si ji bude chtit upravovat dle sveho.
@Josefuna píše:
Proc by se mu mela chtit libit? To se musi prizpusobovat jeho vkusu? Ja beru partnera jako celek, a pokud nejde o extremy, tak nebudu takhle nesmyslne hodnotit neci postavu. Zvlaste, kdyz s urcitymi parametry nic neudelas. Pokud on mysli, ze si muze vybirat a najde pro sebe vhodnejsi, tak bude lepsi, kdyz se rozejdou, nez kdyz si ji bude chtit upravovat dle sveho.
Aha, tak já myslela, že krom sobě se chceme líbit i chlapům, minimálně tomu svému ![]()
Muž má nízké sebevědomí a kompenzuje si to tím, že Tě sráží.
Návštěva v manželské poradně, pokud nepomůže odchod od manžela.
@Anonymní píše:
Dnes jsem tu četla diskuzi, kde měla paní problém, ze je moc hubená a nějak mi došlo, že u nás doma asi není vše úplně ok …
Dlouho jsem měla nadváhu, pak jsem zhubla a také jsem vyměnila nezdravý styl za sport. Mám i spoustu medailí, daří se mi. Ale můj muž mi neustále říká, že mám přibrat, vozí McDonald, Burger King, já to samosebou nechci jíst, protože je mi po tom těžko. Marné, koupí to znova.… Mám postavu podle mě v pohodě … viz foto
Kouknu se občas na Instagram, koho má na sledování … strašně často takové ty holky, co se fotí úplně nahé, něco jako rádoby influencerky, co se snaží nalákat lidi na prsa a zadek … a já neustále poslouchám, co je na mém těle špatně, až z toho mám pocit, že nevím jak ven. Uz několikrát smazal, když jsem řekla, ze mi to není příjemné s komentáři na mé tělo, ale situace se opakuje dokola a dokola … A já se chci mít ráda
Vypadáš skvěle, ale co tě to tankuje na tom žít s chlapem, který tě ponižuje? Asi má nízké sebevědomí a bojí se, že mu pláchneš za jiným, tak tě chce vyžrat ![]()
Poslední věta „a já se chci mít ráda“ vůbec nezáleží na názorech okolí, ale čistě na Vás ![]()
Nn, naopak sním skoro vše.
jen teda fastfoody typu Mekáč apod nemusím …ale jinak jídlo úplně normálně. Dokonce nám dělám snídaně jako švédské stoly