Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych ani tak neresila to, co ti rika muz jako spis to, ze te to hloda az takovym zpusobem, ze zalozis dikuzi na internetu a sdilis svoji fotku, kde te muze kdokoli poznat. Spis bych si nasla terapeuta nez toto. Mas asi hodne velkej problem se sebevedomim a se sebeprijetim.
No jo, jenže ani kdyby tě tady pochválilo sto lidí, stejně to nepomůže. Ty jsi totiž nejistá sama v sobě. Kam až to zašlo, že se potřebuješ ukázat cizím lidem na eMiminu a být jimi „schválena“?
Máš naprosto skvostnou postavu. Zprvu jsem si myslela, že ses sem přišla pochlubit. Vymakané tělo Ti může každý závidět. Fakt nechápu ty komenty, že jsi moc hubená. Asi když se člověk dívá každý den v zrcadle na michelinku kolem pasu, tak mu ideální postava přijde vychrtlá ![]()
A mně se to moc nezdá. Přijde mi, že to řešíš o dost víc než on. Je to tvůj koníček, zakousla ses do toho, ale sama píšeš, že si hlídáš jídlo… A on tě měl rád takovou, jako jsi byla dřív… Ty ses změnila a jemu to nevyhovuje. To asi nedopadne dobře… Ty se nejspíš svého koníčka nevzdáš. Ztrácíte spolu čas…
@Anonymní píše:
Dnes jsem tu četla diskuzi, kde měla paní problém, ze je moc hubená a nějak mi došlo, že u nás doma asi není vše úplně ok …
Dlouho jsem měla nadváhu, pak jsem zhubla a také jsem vyměnila nezdravý styl za sport. Mám i spoustu medailí, daří se mi. Ale můj muž mi neustále říká, že mám přibrat, vozí McDonald, Burger King, já to samosebou nechci jíst, protože je mi po tom těžko. Marné, koupí to znova.… Mám postavu podle mě v pohodě … viz foto
Kouknu se občas na Instagram, koho má na sledování … strašně často takové ty holky, co se fotí úplně nahé, něco jako rádoby influencerky, co se snaží nalákat lidi na prsa a zadek … a já neustále poslouchám, co je na mém těle špatně, až z toho mám pocit, že nevím jak ven. Uz několikrát smazal, když jsem řekla, ze mi to není příjemné s komentáři na mé tělo, ale situace se opakuje dokola a dokola … A já se chci mít ráda
Za mě až moc hubená, bez pasu, bez prsou. Já bych přibrala, ale kvůli sobě, ne kvůli muži. Pokud ty sama jseš spokojená, je to v pořádku, ale podle zkušeností vim, že tohle he opravdu pro chlapy moc.
@Kockazvysocan píše:
Za mě až moc hubená, bez pasu, bez prsou. Já bych přibrala, ale kvůli sobě, ne kvůli muži. Pokud ty sama jseš spokojená, je to v pořádku, ale podle zkušeností vim, že tohle he opravdu pro chlapy moc.
Ale není
![]()
@Kockazvysocan píše:
Ano, pokud začal chodit se ženou a teď má doma etiopského vytrvalce, chápu, že může být poněkud rozladěn ![]()
@Kutil Tom píše:
Ale není![]()
![]()
No 100 lidí, 100 chutí, jako ve všem. Mluvím ze své zkušenosti ![]()
@Kockazvysocan píše:
No 100 lidí, 100 chutí, jako ve všem. Mluvím ze své zkušenosti
Tak jistě, pokud jsi oplácaná se zadkem, asi se na tebe nebudou lepit milovníci drobných a sportovních žen
.
@ontarova.stara píše:
Tak jistě, pokud jsi oplácaná se zadkem, asi se na tebe nebudou lepit milovníci drobných a sportovních žen.
Já se lepím na všechny ![]()
@ontarova.stara píše:
Tak jistě, pokud jsi oplácaná se zadkem, asi se na tebe nebudou lepit milovníci drobných a sportovních žen.
Ne, myslím to tak, co vidím mezi známými, kamarády
@Kockazvysocan píše:
No 100 lidí, 100 chutí, jako ve všem. Mluvím ze své zkušenosti
Každopádně pokud s takovou postavou půjde na seznamku, bude mít výrazně větší úspěch než ty tlusté, co jsou tam v přesile
![]()
@Kockazvysocan píše:
Ne, myslím to tak, co vidím mezi známými, kamarády
Jestli to neni spis tim, ze ve veku 40+ moc tech skutecne stihlych zen uz neni
Tezko muzou mit muzi stihle, kdyz stihlych 40+ bude maximalne 30%, mozna ani to ne.
A nemuze byt problem spis tvoje posedlost, ze uz treba nejis normální jidlo a porad se hlidas a mluvis o tom, jak to a to je skodlive? Ze to uz zasahuje do vaseho zivota a on to nechce sdilet? Pokud doma jite spolecne, tak ze ty varis nejaka ultra dietni zdrava jidla a on o to nema zajem?
@Kutil Tom píše:
Každopádně pokud s takovou postavou půjde na seznamku, bude mít výrazně větší úspěch než ty tlusté, co jsou tam v přesile![]()
To asi rozhodně a to platí i pro chlapy