Někdy opravdu lituju toho, koho jsem si našla

Napsat příspěvek
Velikost písma:
33916
17.8.12 23:33
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím?? :,(

nebudu tě odsuzovat..je to Tvá věc ;) Pokud Ti ty facky za to stojí tak aleluja. Ptáš se co s tím??? Zajdi si k odborníkovi..tohle není normální :jazyk: :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.8.12 23:39

Jo a názorný příklad, známou začal její chlap mlátit, jejich 7letý syn z toho má trauma zřejmě, když umlátil kamenem asi 5 slepic… Takový vliv to má na děti

• Citovat
  • Upravit
2506
17.8.12 23:40

@nikol.ondrášovka mazec. je to síla jak moc děti ovlivňuje co se děje v jejich dětsví, člověk si to ani neuvědomuje..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.8.12 23:47

@Hesovi no jo bohužel, chodí teď k psychologovi, až bude starší nebude mlátit „jen“ slepice ale i děti atd atd, a bude to druhej táta :? je to smutné

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
17.8.12 23:49

8o 8o 8o Tak to je síla, na mě vzít ten můj tyč od vysavače tak ji má zaraženou v pr.deli,jako nezlobte se na mě ale to jste opravdu tak hloupé? Copak jde takový člověk milovat? Můj táta hodně pil a mlátil mámu, celý život jsem se na to dívala, mlátil i nas děti a opravdu to není nic hezkého nesu si to do dnes nikdy bych takovou budoucnost dítěti nedla. V 18 letech sem se sebrala a utekla z baráku jako všichni sourozenci

• Citovat
  • Upravit
2182
17.8.12 23:50

To je jediny, co me napada, vyhledat odbornou pomoc…umim si predstavit, ze tohle je situace, kdy clovek ztraci soudnost a zdravy rozum a sam nevi, co je dobre s co zle..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506

@nikol.ondrášovka no jako můj syn dneška šlápnul nějakému chlapečkovi na hlavu a kousnul ho! Ale ne, že by to někdy viděl unás, ale prostě někdy děti takové jsou.. taky ho hodně dětí ždu chá a tak. Oni si hráli na trampolíně, tak kdo ví jak to bylo, ale vysvětluj pak těm druhým rodičům, že je to hodný chlapeček, akorád mu někdy šibne.. co ho asi k tomu vede??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1854
@Anonymní píše:
@denisa 76 srdci holt člověk neporučí…a zažívám s ním i hezký chvíle, umí být i milej, a ohledně peněz mě taky nešikanuje…a za 3 roky co jsme spolu měl takový záchvat asi 8-10krát…zabitím v největším vzteku vyhrožuje, ale nemyslí to tak…zatím jsem měla vždy max. pár modřin a podlitin..já vím, že mě odsoudíte, ale já ho prostě miluju, tak co s tím?? :,(

Delas si prdel, vid ze jo :lol: :lol: Jenom par modrin a podlitin, to je prd, vis, jak se to rika, nez se vdas, tak se ti to zahoji… :lol:
Ne jako jestli tohle fakt myslis vazne, tak potrebujes minimalne pomoc psychiatra… idealne sver deti na cas babicce a nech se zavrit do blazince, oni ti tam mozna vysvetli, ze normalni zivot se obejde bez modrin i podlitin, bez facek a bez urazek…
Jako na me by chlap taky sahnul jen jednou jedinkrat v zivote… Umim si predstavit, ze by to strasne bolelo hlavne na dusi, hlavne ta predstava, ze ho miluju, a musim od nej odejit. Ani MUSIM, protoze jak by me chlap uhodil jednou, vim, ze by to nebylo naposledy, urcite by to jeste nekdy opakoval. Byl by to konec vztahu. A i pres tu velikou lasku, kterou bych treba citila, bych musela jit. Ale vim, ze by to bylo nejlepsi pro deti. A ty jsou a budou VZDYCKY to nejdulezitejsi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nikol.ondrášovka
17.8.12 23:53

@Hesovi nikdy bohužel nemůžeš vědět kde něco takového náhodou viděl, na hřišti, ve školce, v televizi mezi pohádkama… :nevim: to je ten dnešní svět, ale tak určitě to byla nehoda, a na názory ostatních je nejlepší se neohlížet, mě by občas zajímalo co si sousedi myslí když se od nás ozývá hysterický řev, když malému třeba nechci dát mobil :lol: ale to sem nepatří

• Citovat
  • Upravit
2506
17.8.12 23:55

@nikol.ondrášovka já vím no.. jen mi to tak vyplynulo, kdyžtak se stav https://www.emimino.cz/…te-d-119488/
můžem to pořešit :palec: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.8.12 00:03

Tak já taky nejsem svatá…a s tou tyčí jsem to vyprovokovala…4 dny po porodu, musela jsem přikrmovat, protože kojení nešlo, a on vzteky mrsknul krabicí sunaru přes pokoj a rozsypal…ve mě se všechno vzedmulo, a já mu vlepila facku…a pak následovalo to s tou tyčí…do tý doby bylo všecko ideální…a jinak, prát se s ním, to bybylo ještě horší, by se ještě víc naštval, a dopadlo by to hůř :,( ale jinak holky, máte pravdu…zatím s ním zůstanu, i přes ty sprostý nadávky, třeba bude líp, když už skoro půl roku záchval nebyl…ale ještě jednou na mě sáhne, tak fakt odejdu, děti moje milovaný si tohle nezaslouží :hug: starší pak u mě vždycky pláče a tiskne se ke mě :,(

• Citovat
  • Upravit
2506
18.8.12 00:06
@Anonymní píše:
Tak já taky nejsem svatá…a s tou tyčí jsem to vyprovokovala…4 dny po porodu, musela jsem přikrmovat, protože kojení nešlo, a on vzteky mrsknul krabicí sunaru přes pokoj a rozsypal…ve mě se všechno vzedmulo, a já mu vlepila facku…a pak následovalo to s tou tyčí…do tý doby bylo všecko ideální…a jinak, prát se s ním, to bybylo ještě horší, by se ještě víc naštval, a dopadlo by to hůř :,( ale jinak holky, máte pravdu…zatím s ním zůstanu, i přes ty sprostý nadávky, třeba bude líp, když už skoro půl roku záchval nebyl…ale ještě jednou na mě sáhne, tak fakt odejdu, děti moje milovaný si tohle nezaslouží :hug: starší pak u mě vždycky pláče a tiskne se ke mě :,(

pokud minimálně nevyhledá odbornou pomoc, můžu tě ujistit, že se to stane pravděpodobně znovu. A nevím jestli to potom nebude jenom stráta času to čekání. A pokud to vážně výjde, nevím jestli bych s tím mohla už dál žít, že byl někdy tohoto schopný. Ale pokud to výjde a ty se s tím nějak vyrovnáš, tak hodně štěstí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
nepřihl.beruska
18.8.12 00:11
@Anonymní píše:
Tak já taky nejsem svatá…a s tou tyčí jsem to vyprovokovala…4 dny po porodu, musela jsem přikrmovat, protože kojení nešlo, a on vzteky mrsknul krabicí sunaru přes pokoj a rozsypal…ve mě se všechno vzedmulo, a já mu vlepila facku…a pak následovalo to s tou tyčí…do tý doby bylo všecko ideální…a jinak, prát se s ním, to bybylo ještě horší, by se ještě víc naštval, a dopadlo by to hůř :,( ale jinak holky, máte pravdu…zatím s ním zůstanu, i přes ty sprostý nadávky, třeba bude líp, když už skoro půl roku záchval nebyl…ale ještě jednou na mě sáhne, tak fakt odejdu, děti moje milovaný si tohle nezaslouží :hug: starší pak u mě vždycky pláče a tiskne se ke mě :,(

TYPICKE OMLOUVANI NASILNIKA…ZUSTAN…treba tebe nebo dite driv zabije a nebudes uz muset resit vubec nic…jsi nezodpovedna matka pokud dovolis, aby v tomto prostredi vyrustalo dite…mam bohuzel vlastni zkusenost.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
18.8.12 00:23

Já ho neomlouvám, jen říkám, že jsem v tu chvíli s tělesným násilím začala já..neříkám, že měl právo mě za to zmlátit…já vím, že jsem nezodpovědná blbka, ale bohužel(bohudík) taky životní optimistka, a pořád říkám, že jsou na tom lidi mnohem hůř…ani nemluvím o problémech v africe, například zakladatelka této diskuze, když ttu partner ještě navíc obírá o peníze…s tím problém nemám…jsem jela vloni k moři s mamkou, jeho moře neláká, tak mi na to ještě 3000 přispěl, a ani slovo výčitek, že si užívám za peníze, které patřily rodině - RP. a moji brigádu - roznos letáků, ten týden dělal za mě, stejně větší část druhýho těhu, a peníze mi nechal…já vím, furt na něm hledám to dobrý.. jsem blbka, nebo jen optimistka? asi blbka co :(

• Citovat
  • Upravit
2506
18.8.12 00:31
@Anonymní píše:
Já ho neomlouvám, jen říkám, že jsem v tu chvíli s tělesným násilím začala já..neříkám, že měl právo mě za to zmlátit…já vím, že jsem nezodpovědná blbka, ale bohužel(bohudík) taky životní optimistka, a pořád říkám, že jsou na tom lidi mnohem hůř…ani nemluvím o problémech v africe, například zakladatelka této diskuze, když ttu partner ještě navíc obírá o peníze…s tím problém nemám…jsem jela vloni k moři s mamkou, jeho moře neláká, tak mi na to ještě 3000 přispěl, a ani slovo výčitek, že si užívám za peníze, které patřily rodině - RP. a moji brigádu - roznos letáků, ten týden dělal za mě, stejně větší část druhýho těhu, a peníze mi nechal…já vím, furt na něm hledám to dobrý.. jsem blbka, nebo jen optimistka? asi blbka co :(

těžko říct, něco na něm bude možná dobrého, ale nic ti nevynahradí to ubližování! NIC!! ať udělá cokoliv skvělého nebo průměrného.. pořád to bude násilník! a pokdud vím, tak přítel který by tě měl opravdu rád a záleželo mu na tobě, tak by takové věci dělal taky. a hlavně by ti ubylo psychické bolesti, vlastně i fyzické!! a to, že ti neřekl ani slovo, je přece normální ne??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí