Nemám pravou kamarádku - jak to máte vy

Napsat příspěvek
Velikost písma:
18151
1.9.18 18:35
@jindra.kytka píše: Škoda, ze tu není smajlík údivu. Co je na tom jizliveho? Nezavidim. Tady už člověk nemůže nic napsat, aby nebyl napadan :nevim: Tvoje reakce je opravdu zvláštní.

Tak jestli to nebylo jízlivé, tak se omlovám. Já zas mám pocit že tady se neodpouští, když se někdo má v něčem dobře. Napsala jsem, že já s kamarádstvímm problém nemám a ty hned odhaduješ, že jsem pravděpodobně z Prahy, bezdětná, asi i bez manžela a kamarádky mám jen proto, že je u sebe nechávám přespávat. Promiň, ale co je toto za reakci???
Nicméně pokd jsem to blbě pochopila, tak beru zpět.
Opravdu ze srdce přeju tobě i všem tady ve skupině spoustu přátel, protože podle mě bez toho se žít nedá. Někdy stačí i jeden, ale opravdový. Měj se :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3059
2.9.18 18:12
@bigl píše:
Tak jestli to nebylo jízlivé, tak se omlovám. Já zas mám pocit že tady se neodpouští, když se někdo má v něčem dobře. Napsala jsem, že já s kamarádstvímm problém nemám a ty hned odhaduješ, že jsem pravděpodobně z Prahy, bezdětná, asi i bez manžela a kamarádky mám jen proto, že je u sebe nechávám přespávat. Promiň, ale co je toto za reakci???
Nicméně pokd jsem to blbě pochopila, tak beru zpět.
Opravdu ze srdce přeju tobě i všem tady ve skupině spoustu přátel, protože podle mě bez toho se žít nedá. Někdy stačí i jeden, ale opravdový. Měj se :kytka:

Já ti naopak polichotila,ze budeš ta fajn kamarádka o kterou druzi stoji. Je docela zajimave, ze te to vytocilo. Vůbec jsem neměla nějaké emoce závisti a nastvani, ze se druha ma dobře. Já to ani tak neberu, ze by se druha mela mít lip, ze ma ty kamarádky. Já si timto už prošla, načerpala jsem zkusenosti, které jsem zde popisovala. A právě jsem to chtěla jen neemočně porovnat s mými zkusenostmi a proto jsem se zajímala, zda mas neco o co druzi stoji. To je vše.

Me to spis zase přišlo, jak jsi psala, ze nemáš problém, ze se chlubis a podsouvas nám, ze my problém máme a heč, já jsem na tom lip :mrgreen:
Ale nechala jsem to plavat a ještě ti upřímně polichotila. Nějak jsem vycítila, ze všeobecně úplně v pohodě nebudeš ( a tou reakci jsi mi to potvrdila) a tím polichocenim jsem ti chtěla udělat radost.

Jinak ja toto téma kamaradky jsou nebo nejsou v mem zivote jako problém necitim, dali jsme se hodně dohromady se širší rodinou, se sestřenicemi a tetami a docela dost se schazime, máme se radi a je nám spolu fajn.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.10.18 11:37

Tak se holky musím k vám přidat. Kamarádka taková ta opravdu fajn mi moc chybí. Kdyby se tu našla nějaká opuštěná jako já z Prahy budu ráda,když si budeme moci napsat. Přesně jak píše zakladatelka ,když člověk někomu nenapíše tak se prostě nic neděje a já věřím,že se někde najde holka jako já :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
9.10.18 08:27

asi fakt nenajdu :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
9.10.18 17:20

Mam to stejne. I v Ostrave dosly nebo se otaci zady, jelikoz jim asi vadi, ze jsem na voziku. Vzdy to vydrzi chvili. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
10.10.18 12:50

tak to je mi moc líto:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
22.10.18 21:41

Kámoška Brno

Holky ahojte, je mi 38 a v Brně bydlíme 5 let, ale nemám tu žádné kamarádky. V práci jsou super kolegyně, ale kámoška na pokec žádná.
Mám doma dvě děti 11 a 17, no a jednoho chlapa :)
Najde se někdo z Brna a okolí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
1.11.18 21:39

No ja pravou kamarádku taky nemám. Taky si myslím, že nejsem vůbec špatný člověk, ba naopak, vždycky jsem tu byla pro každého, jako vrba i jako pripadna pomoc, organizovala jsem akce…ale bohužel mi to skoro nikdy není nějak oplaceno. Nedávno se dvě me kamarádky vdávaly a já o tom ani nevěděla. U te jedné mě to mrzí víc, pozvala tam totiž jinou naši kamarádku, kterou zná přese mě, me zná nejdele a ani se neobtezovala mi to říct. Ta druha, ac ji znám taky dlouho, je jen spis takova „lepší znama“, tak jen houšť…
Myslela jsem leta, že mám tzv. nejlepší kamarádku, poznaly jsme se na VS, já ji přivedla do party, jezdily jsme spolu na dovolene a porad byly jak jedno tělo a duše …najednou před cca rokem a půl se mnou znicehonic přestala komunikovat, neodpovidala na zprávy a nebrala telefon. Na Facebooku jsem viděla, jak si posila pusinky a uziva se svými jinými blízkými kamaradkami…nacez jsem se na to nemohla už divat a odebrala si ji z přátel. Na me pokusy se dozvědět, co jsem ji udělala (nejsem si ničeho vědoma!!!!) nikdy nereagovala. Porad mě to mrzí a boli. Od te chvile jsem nějak přestala na ženské přátelství věřit, a zameruji se raději na přítele a rodinu. Je fajn chodit s někým na kafíčko, ale když si vezmu kolik jsem třeba do ni „investovala“ a co z toho je, je mi smutno.
Nějak mi přijde, že se dnes každý stara jen o sebe a takové to přátelství jak z trampských písniček snad už ani není. Většina lidí se s vámi baví jen dokud z vás něco mají. Mam sice nějaké holky, co me mají rady ale jako na potvoru bydli všechny daleko. Takže ano…Mam „obyc“ kamarádky na kafíčko a dobré známe. „Nejlepsí“ kamarádku už nechci ani to nehledám. Nějak se mi změnily priority, starám se o vlastni život, kariéru a rodinný život. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
175
13.11.18 13:45
@taralevoe píše:
No ja pravou kamarádku taky nemám. Taky si myslím, že nejsem vůbec špatný člověk, ba naopak, vždycky jsem tu byla pro každého, jako vrba i jako pripadna pomoc, organizovala jsem akce…ale bohužel mi to skoro nikdy není nějak oplaceno. Nedávno se dvě me kamarádky vdávaly a já o tom ani nevěděla. U te jedné mě to mrzí víc, pozvala tam totiž jinou naši kamarádku, kterou zná přese mě, me zná nejdele a ani se neobtezovala mi to říct. Ta druha, ac ji znám taky dlouho, je jen spis takova „lepší znama“, tak jen houšť…
Myslela jsem leta, že mám tzv. nejlepší kamarádku, poznaly jsme se na VS, já ji přivedla do party, jezdily jsme spolu na dovolene a porad byly jak jedno tělo a duše …najednou před cca rokem a půl se mnou znicehonic přestala komunikovat, neodpovidala na zprávy a nebrala telefon. Na Facebooku jsem viděla, jak si posila pusinky a uziva se svými jinými blízkými kamaradkami…nacez jsem se na to nemohla už divat a odebrala si ji z přátel. Na me pokusy se dozvědět, co jsem ji udělala (nejsem si ničeho vědoma!!!!) nikdy nereagovala. Porad mě to mrzí a boli. Od te chvile jsem nějak přestala na ženské přátelství věřit, a zameruji se raději na přítele a rodinu. Je fajn chodit s někým na kafíčko, ale když si vezmu kolik jsem třeba do ni „investovala“ a co z toho je, je mi smutno.
Nějak mi přijde, že se dnes každý stara jen o sebe a takové to přátelství jak z trampských písniček snad už ani není. Většina lidí se s vámi baví jen dokud z vás něco mají. Mam sice nějaké holky, co me mají rady ale jako na potvoru bydli všechny daleko. Takže ano…Mam „obyc“ kamarádky na kafíčko a dobré známe. „Nejlepsí“ kamarádku už nechci ani to nehledám. Nějak se mi změnily priority, starám se o vlastni život, kariéru a rodinný život. :srdce:
ahojik a odkud jsi? Sme na tom podobne. :(
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
365
21.11.18 21:12
@werika píše:
ahojik a odkud jsi? Sme na tom podobne. :(

@werika - západní Čechy, ale občas jezdím do Prahy. A na jaře se nejspíš budu stěhovat za přítelem do Libereckého kraje. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Aktuálně na Instagramu

Umožňuje to nová legislativa. Zjistěte podrobnosti.

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová