Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat
@free333 píše:
Přečti si to po sobě znovu…
vím, co jsem napsala a jak to bylo myšleno… Hele, fakt to nemá smysl, už k tomu nemám co říct ![]()
@pe-terka píše:
vím, co jsem napsala a jak to bylo myšleno… Hele, fakt to nemá smysl, už k tomu nemám co říct
Myslím, že jsi toho už řekla dost, souhlasím…
@Anonymní píše:
Lidí na ulici je mi líto, ale kdybych zjistila, cos udělala, asi by mě lítost rychle opustila a šla dál. Náš stát má velmi rozvinutou sociální síť, která se dá využít, takže vše, co tvrdíš, je jen výmluva. Proč nepožádáš o tréninkový byt s dítětem v kojeňáku? Proč nezažádáš o azylák? Proč nepožádáš o sociální dávky? Proč nekontaktuješ serwer pro matky samoživitelky?
Proč píšeš anonymně? @admin
Příspěvek upraven 09.07.20 v 21:54
Zakladatelko, i když je mi z toho strašně smutno, držím Ti palce, ať to aspoň pro Tebe dopadne nejlépe, jak to jde. Můžu se jen čistě ze zvědavosti zeptat, kolik je ti let? Nechceš-li odpovídat, pochopím.
@free333 píše:
Myslím, že jsi toho už řekla dost, souhlasím…
v tom případě nechápu, proč mě neustále kontaktuješ a vynucuješ si dialog. Já o něj s tebou opravdu nestojím. A tobě to ne a ne dojít. Opravdu si o mě mysli co chceš, já si s tím poradím ![]()
Příspěvek upraven 09.07.20 v 21:55
Ufff… Čekala jsem zánět, tohle rozuzlení nadpisu mě nenapadlo. Chudák tvoreček, nechápu jak to mohl přežít.
@pe-terka píše:
v tom případě nechápu, proč mě neustále kontaktuješ a vynucuješ si dialog. Já o něj s tebou opravdu nestojím. A tobě to ne a ne dojít. Opravdu si o mě mysli co chceš, já si s tím poradímPříspěvek upraven 09.07.20 v 21:55
Píšeš už poněkolikáté, že si mám myslet, co chci, nezdá se Ti, že už trapně plevelíš a diskuse není o Tobě? ![]()
Všímáš si, že mě zminuješ, že? ![]()
@free333 píše:
Máš pravdu, že se ted víc jistí, s těma podpisama atd.Pamatuju, že byl případ, že paní se soudila, že se jí narodilo po int. jedno z dvojčat, ale jak to dopadlo, nevím, ale je to už strašně dávno…
To se stalo před pár lety v Jihlavě. Jestli si dobře pamatuji, nějaké peníze vysoudila. ![]()
@Anonymní píše:
Lidí na ulici je mi líto, ale kdybych zjistila, cos udělala, asi by mě lítost rychle opustila a šla dál. Náš stát má velmi rozvinutou sociální síť, která se dá využít, takže vše, co tvrdíš, je jen výmluva. Proč nepožádáš o tréninkový byt s dítětem v kojeňáku? Proč nezažádáš o azylák? Proč nepožádáš o sociální dávky? Proč nekontaktuješ serwer pro matky samoživitelky?
Proč se bojíš radit a vyjadřovat svůj názor pod svým nickem? ![]()
@Anonymní píše:
Je mi z toho také na blití.
@admin proč anonymní???
@Anonymní píše:
@admin
Proč anonymní???
Nechci se vyjadřovat k zakladatelce, je mi jí líto, její situaci jí nezávidím. Souhlasím s radou, zajít tam hned ráno s papírama od doktora, vezmou tě hned.
Zrovna u tvých příspěvků @Nora4 se nestačím divit, když si to spojím s tvojí dnešní diskuzí, kde má otec-honibrk před svojí malou dcerou právo ji vídat a tady bojuješ za nenarozený dítě, radši se starej o svoji sestru a už živou neteř ![]()
Příspěvek upraven 09.07.20 v 22:08
Jak nemam rada trolly. Tak ted doufam, ze je to cele vymysl trolla a to bezne proti potratum nejsem.
Téma je zamknuté a nelze do něj již dále přispívat