Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
mončís
9.10.14 13:05

Taky tady to vídám. :( těch dětí je mé líto. Asi občas zapomínají, že to jsou jen,,děti" Když malá začne zlobit tak se jí snažím za bavit. Nějaký řvaní je ještě horší. To akorát malá ještě přidá!

• Citovat
  • Upravit
10905

Hele, nákupy a cesty můžou být v určitých obdobích dost stres - nevíš, kam se dítě vrhne, co zničí, koho umaže, koho bude otravovat, kdo ti vynadá, pomluví… tak je halt matka nervní a utrhne se. Je možné, že má to dítě 24/7, protože kdyby měla hlídání, tak jede/nakupuje sama.
Před koncem mateřské jsem mladou v obchodě taky furt jen komandovala.
Nezbývá než doufat, že doma v klidu to má děcko lepší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
511

Ahááá tak to máme asi doma pruderního otce, já jim prý dovolim vše a muži se pořád něco nelíbí…Ale dětičky si beztak vychovávám já dle svého :pankac: muž tráví hodně pracovně a tak jsem přes dětičky kápo já :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
cher
9.10.14 13:06
@lllucie píše:
To zas bude bitka-)
Proc anonymac…stydis se za svůj názor?
Me je tohle upřímně jedno, at si kazdej vychovává deti po svým a kdyz to nechci poslouchat, poodejdu, v buse si pustím hudbu do uši…například
Jeste vsuvka-ja zas nemuzu z takových tech super matek - milacku sem, lasecko tam, koupíme na večeři rybicku, vyber si zlatícko, ano jistě ze můžeš:-) by me toziz zajimalo, jestli s tim deckem takhle mluví 12 hodin denne, nebo je před lidmi si hrajou na dokonalý. Ja se bavím stejne mezi lidmi aji doma, kdyz me díte se@e dam to najevo, kdyz mam chut ho láskou sníst, tak take, ale v rámci normy. Nechovam se jak pako:-)

A proč z extrému do extrému, jiný model výchovy neznáš než bitka a okřikování nebo rozmazlování?

• Citovat
  • Upravit
125
@lllucie píše:
To zas bude bitka-)
Me je tohle upřímně jedno, at si kazdej vychovává deti po svým a kdyz to nechci poslouchat, poodejdu, v buse si pustím hudbu do uši…například
Jeste vsuvka-ja zas nemuzu z takových tech super matek - milacku sem, lasecko tam, koupíme na večeři rybicku, vyber si zlatícko, ano jistě ze můžeš:-) by me toziz zajimalo, jestli s tim deckem takhle mluví 12 hodin denne, nebo je před lidmi si hrajou na dokonalý. Ja se bavím stejne mezi lidmi aji doma, kdyz me díte se@e dam to najevo, kdyz mam chut ho láskou sníst, tak take, ale v rámci normy. Nechovam se jak pako:-)
:mrgreen: :mrgreen: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
lucenka
@Anonymní píše: Šli jsme tím menším supermarketem podobným směrem - od začátku do konce ;) - nejenže jsem je skoro celou cestu viděla, nebylo naopak moc možností, jak se jim vyhnout… V autobuse jsem seděla za matkou, na kluka jsem viděla napříč mezerou mezi sedadly. Tam taky nebylo moc možností, jak nevidět. Takže ano, opravdu nic nedělali.Zakl.

to jsi se v tom autobusu musela hodně nudit, když tě bavilo celoucestu tou ouzkou štěrbinkou sledovat cizí dítě :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
511
9.10.14 13:07

@Knihomyš taky pravda :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hr4sek22

To mi připomnělo jednu od nás. Nepříjemná už od pohledu, na děcka řve kvůli všemu a navíc deptá i manžela. Řve na něho před lidma jak na psa. Nechápu jak s takovou ženskou může být. Prý mu řekla, že s jeho xichtem by stejně žádnou lepší nenašel. Ale může to zkusit.. s tím, že už neuvidí děcka :roll:

• Citovat
  • Upravit
2445

A proč anonymně zakladatelko? :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10905

Jinak - nezbývá, než jít příkladem :) Když ty řvoucí matky uvidí, že vlídné slovo funguje daleko líp, třeba to taky zkusej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4622

To naše sousedka, řve na svou dvouletou dceru tak, až mě z toho mrazí. A druhá sousedka si zas nechá dceru skákat po hlavě. To si nevyberes. Akorát je to někdy na palicí, z obou stran řev.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8151
9.10.14 13:08
@Sona8056 píše:
Já tedy nevím, ale nevíte.. A upřímně, děti mám vychované, ale mají své dny, kdy se držím třeba týden - jen napomínám, zoufale vyhrožuji atd. Pak pohár přeteče a nastane jim vojna, aby se srovnaly. Ano, pro Ty, kdo neví, jak mi skákaly po hlavě, to přijde, že jsem zlá a děsná matka a že chudáčci nic nesmějí. Připomíná mi to tchýni, která mi říkala, jak aktivně přiskočila k nějaké mamince, že se jí dusí dítě a divila se, že jí maminka nepoděkovala, ale řekla jí, ať si hledí svého.. A nedivím se jí (i když tchýně měla pocit, že právě zachránila nebohý dětský život).

a nepotkala tvoje tchýně mě? :oops: :oops: :oops: já jsem totiž takový výstup s aktivní paní už zažila :oops: :oops: :oops: :oops:

Příspěvek upraven 09.10.14 v 13:10

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
205

Tak to já jsem zase byla šílená z toho, když tuhle do parku přijeli prarodiče, co hlídali vnuka (cca 10 měs.) sedícího v kočáře, který děsně plakal - oni si klidně sedli na lavičku ke stánku, golfky s nešťastným klučinou otočili na druhou stranu, aby je nerušil, dali si párek v rohlíku u stánku a hodinu debatovali o kečupu a hořčici, on plakal. Pak vstali, vyhodili ubrousek a šli. Za celou dobu jediné slovo k vnukovi, pochování, nabídnutí pití či hračky - totální ignorace!
Naštěstí jsem tohle divné chování jinde neviděla, každá máma hned bere dítě na ruku či konejší jak je zvyklá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
@lllucie píše:
To zas bude bitka-)

Ne, ale mám tu nick s dlouhou historií, takže nechci být identifikovatelná, jako konkrétní osoba (minimálně kdyby sem chodila ta nervní matka). Myslím, že je to pochopitelné.

Myslím, že existují i jiné možnosti, než být nesnesitelná a „chovat se jako pako“ (pro tebe synonymum slušného jednání?).

• Citovat
  • Upravit
11700
9.10.14 13:09

@cher
No já být v obchodě s děckem a nějaká nána mi radit co mám dělat, tak ano, asi jsem hodně arogantní. :cert: Já naopak nesnáším chování zakladatelky, myslet si, že vím, když vím akorát tak prd… Tak si myslím své, ale neventiluji, koho to zajímá? :think:
Zkrátka si myslím, že výchova je každého věc, to bych se třeba na druhého mohla obořit, že má zelené boty a že mě se ty boty nelíbí a kazí mi den, nebo že má špatné vyzvánění mobilu atd. atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí