Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
4658
10.10.14 12:27

@IvetJas ne nestalo, asi nejsem strašně milá hodná maminka :mrgreen: většinou chválí dceru, protože ta se dokáže zabavit sama :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 12:27

@shellmyska JJ, úřady, informace nebo třeba i milé prodavačky, poděkuju, popřeji příjemný zbytek směny, prostě cokoliv, co udělá aspoň trošku radost na oplátku jim. Včera jsem takto byla na měkko z doktora, protože mě kvůli mému stavu vezme hned první den, kdy bude ordinovat po svých oficiálních ordinačních hodinách, do kterých jsem se nevešla, aby mě mohl začít léčit co nejdřív a já si v klidu mohla těhotnit. To jsou takové ty okamžiky, co fakt potěší a člověk cítí, že chce něco říct, že je fakt rád za tak ochotné lidi.

• Citovat
  • Upravit
shellmyska
10.10.14 12:30

@IvetJas ono je velmi prijemne, kdyz clovek vidi, ze lidi k sobe umi byt mili a laskavi a umi delat veci i ochotne a nadramec svych povinnosti. :palec: tak hlavne at je dobre :kytka:

• Citovat
  • Upravit
30556
10.10.14 12:31
@dendule4 píše:
@IvetJas ne nestalo, asi nejsem strašně milá hodná maminka :mrgreen: většinou chválí dceru, protože ta se dokáže zabavit sama :mrgreen:

u nás taky chválí hlavně syna, protože je to kašpar a většinou baví svými řečmi široké okolí a já rudá zalejzám do děr :mrgreen:
mě většinou lidi říkají, že by na takového poděsa neměli nervy a tuhle mě jedna babička povídala, že měla to samé a drží mi palce abych se nezbláznila, to strašně potěšilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
10.10.14 12:34

@catherine100 tak to jsme na tom stejně! ale úplně :mrgreen:! Holka je samostatná(na svůj věk až moc :-D) šikovná, ale ta prořízlá pusa mi taky připravila již několik trapasů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 12:35
@dendule4 píše:
@IvetJas ne nestalo, asi nejsem strašně milá hodná maminka :mrgreen: většinou chválí dceru, protože ta se dokáže zabavit sama :mrgreen:
:mrgreen: no mě taky chválívali syna, ale spíš dřív. On totiž ve dvou letech je vysoký jak tří - čtyřleté dítě, takže na nás už začínají spíš lid koukat divně občas :think: a pak když se v rámci řeči dozví, kolik mu je, tak řeknou jen takové áhá, tak proto…
  • Citovat
  • Upravit
IvetJas
10.10.14 12:36

@shellmyska jj, díky.

• Citovat
  • Upravit
4400
10.10.14 12:36
@ospalámyš píše:
@kvaček já myslim, že matky typu o kterých mluví zakladatelka si hlavu z toho, že je někdo bude soudit asi moc nedělají. A tím nemyslím matku, která toho prostě má najednou moc a vybuchne.
Ale matky, které na děti furt řvou, neustále peskujou, jsou sprosté a přijde jim to normální. Kdyby si dělaly hlavu z okolí, tak by se tak chovat asi moc nemohly. Tyhle typy jsou spíš sebou tak jisté, že je něco takového moc nenapadne. :nevim:

Já se třeba snažím nesoudit na první pohled, je mi to protivné, když někdo vidí jednu scénku a hned má jasno, to je pak takové ehm slepičí chování. To jsou podobné matky co tady na diskuzích zvrací u toho, že třeba nějaké dítě má plínky ve 3 letech, někdo ve 2,5 letech ještě kojí nebo někdo se opováží nakojit na veřejnosti, to není jen o výchově - prostě soudí a soudí aniž ví podrobnosti, ať se každý chytne za nos sám ;)

Ale kdybych tu matku ze supermarketu zahlédla, tak asi taky zakroutím očima, budu z ní mít osypky, ale tak řeknu si, třeba má špatný den. I když já v takovýchto případech spíš pochybuji, že to je jen špatným dnem.

Prostě jsou rodiče, kteří děcka peskujou, jsou na ně zbytečně tvrdí, nebo je moc mydlí a nemusí to být tím, že mají náročné dítě, třeba si myslí, že taková výchova je nejlepší.
Tak proč to nepřiznat, že to i tak v tomhle případě být může. Jen říkat, že každý má právo an svou výchovu, to je sice pravda, ale tolerance není, že mi to tak přijde v pořádku :nevim:

Mně se taková výchova nelíbí, kldině to řeknu na plnou hubu, každej má nějaký názor. :)
:palec: vetsinou lze rozeznat matku „vecne nacurenou furii“ a mamu, ktere jenom ujely nervy, nema svuj den.Ja fyz. netrestam, ale dneska jsem videla maminku,jak.dite placla po zadecku, byla vztekla, ve stresu, ale prece jen bylo na prvni pohled a ze situace a jejiho chovani znat, ze je to hodna maminka, ktera je ve stresove situaci. Navic je to kolikrat poznat i na detech a jejich reakcich, chovani.
Znam jednu matku furii a na te se to da poznat behem chvilky, projevuje se to mmj. i tim, ze je na dite nekdy pred lidma az neprirozene mila a za chvilku uz jeci nes*er a celkove lenosti a nezajmem o pocity ditete.
Nechapu proc tady pisete, ze nazor zakl.neni objektivni, kdyz objektivni nemusi byt zadny nazor zde ba emiminu a diakuse by tak nohli byt zbytecne.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 12:42
@dendule4 píše:
@catherine100 tak to jsme na tom stejně! ale úplně :mrgreen:! Holka je samostatná(na svůj věk až moc :-D) šikovná, ale ta prořízlá pusa mi taky připravila již několik trapasů :mrgreen:

Joo, holky, tak tohle já jsem prý přesně dělala mámě, prý tolikrát se mnou jela MHDčkem rudá až na zadku z těch mých hlášek. Tak nějak čekám, kdy mi to synek vrátí, už začíná docela vtipkovat…

• Citovat
  • Upravit
4400
10.10.14 12:44
@IvetJas píše:
@shellmyska JJ, úřady, informace nebo třeba i milé prodavačky, poděkuju, popřeji příjemný zbytek směny, prostě cokoliv, co udělá aspoň trošku radost na oplátku jim. Včera jsem takto byla na měkko z doktora, protože mě kvůli mému stavu vezme hned první den, kdy bude ordinovat po svých oficiálních ordinačních hodinách, do kterých jsem se nevešla, aby mě mohl začít léčit co nejdřív a já si v klidu mohla těhotnit. To jsou takové ty okamžiky, co fakt potěší a člověk cítí, že chce něco říct, že je fakt rád za tak ochotné lidi.
:palec: presne
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
10.10.14 12:58
@IvetJas píše:
Joo, holky, tak tohle já jsem prý přesně dělala mámě, prý tolikrát se mnou jela MHDčkem rudá až na zadku z těch mých hlášek. Tak nějak čekám, kdy mi to synek vrátí, už začíná docela vtipkovat…

to on vrátí :-D u nás je problém, že té mé je 22měsíců a opravdu mluví dobře, takže když se postaví k chladáku a na prodavačku zahlásí: dej pálek plosím.. :mrgreen: tak jde hodně lidí do kolen :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
IvetJas
10.10.14 13:01
@dendule4 píše:
to on vrátí :-D u nás je problém, že té mé je 22měsíců a opravdu mluví dobře, takže když se postaví k chladáku a na prodavačku zahlásí: dej pálek plosím.. :mrgreen: tak jde hodně lidí do kolen :mrgreen: :mrgreen:
:mrgreen: :mrgreen: Joo, tak to věřím, že to bude brzo. Dneska nechtěl k obědu těstoviny od včera, tak šel, otevřel mražák, vytáhl pytlík se zmrzlou zeleninou a řekl: „Hásek“. No tak jsem mu podusila hrášek, aspoň to snědl všechno. Nebo pár týdnů zpět mu říkám:" Už bys měl spinkat." On se otočí na bok a začne předstírat hlasité chrápání a u toho se chechtat :lol: 8o
  • Citovat
  • Upravit
8151
10.10.14 13:02
@dendule4 píše:
to on vrátí :-D u nás je problém, že té mé je 22měsíců a opravdu mluví dobře, takže když se postaví k chladáku a na prodavačku zahlásí: dej pálek plosím.. :mrgreen: tak jde hodně lidí do kolen :mrgreen: :mrgreen:

a počkej až začne chodit do školky, jednou před Vánoci jsem šla koupit rum do vaječňáku a když jsem u kasy řekla ještě jeden malý rum tak moje dítě zpustilo hysterický řev na celý obchod, maminko prosím nekupuj to je to jedovatý všichni umřeme. Měli ten den nějaký preventivní program :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
10.10.14 13:02
@IvetJas píše:
Holky a ještě jedno takové malé OT. Stalo se vám naopak, že vás někdo cizí na veřejnosti naopak pochválil? Mě to obvykle dělají starší paní na takových těch krizových místech jako fronta na poště, MHD, protože jak se malej začne nudit, tak mu popisuju všechno okolo jak divá včetně letáčků, říkáme si říkanky a pak za mnou někdo přijde a hlásá mi, že jsem taková strašně hodná milá maminka, no potěší to, ale vždycky na to koukám, protože nějak nejsem zvyklá, že by člověka chválili cizí lidi na ulici nebo tak… jakože mě osobně by to nenapadlo jiné mamince říct.

Ne, chvali mi deti.Ty znalejsi rikaji, ze jsou to zivlove :lol: Me nechvali, nekdy na me koukaji divne kdyz mluvim s dvouletym nebo si s nim zpivam :lol: Ale nepochvali, buh vi co si vlastne mysli :mrgreen: Radsi nevedet :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4658
10.10.14 13:06
@anickadomnik píše:
a počkej až začne chodit do školky, jednou před Vánoci jsem šla koupit rum do vaječňáku a když jsem u kasy řekla ještě jeden malý rum tak moje dítě zpustilo hysterický řev na celý obchod, maminko prosím nekupuj to je to jedovatý všichni umřeme. Měli ten den nějaký preventivní program :zed: :zed: :zed:

hele školky se bojím už ted, jak jí znám budu věčně na koberečku :-D…noo vidíš jak máš uvědomelé dítě, tak to proboha příště nekupuj :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí