Nepruďte ty děti furt, obtěžujete i okolí!

Napsat příspěvek
Velikost písma:
11700
11.10.14 14:39

@BohunkaP
Naprosto souhlasím… :palec:
Zde bylo odtajnění opravdu férové. Anonymita slouží v případech řešení citlivých témat a ne k tomu aby člověk někoho napadal, navíc téma logicky bylo hádku vyvolávající. Nechápu co čekala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12272
11.10.14 14:44

Zakladatelko, podle mě máš problém s vlastní potlačovanou agresivitou. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.10.14 14:59
@BohunkaP píše:
Já za sebe jsem za odtajnění zakladatelky ráda. Je mi srdečně jedno, co a kde tu kdy napsala - ale tohle není citlivé téma. Když už někdo skutečně má takovou potřebu anonymity, pak by ale měl velmi citlivě vážit slova. Házet vykřičníky v nadpisu, moralizovat o tom, kdo obtěžuje okolí a nazývat ty, jejichž chování se mi zrovna nelíbí, nesnesitelnými matkami… to umí anonymně každý trouba. Podepsat se pod to je horší.Že má tato uživatelka problém s tím, že by ji tu mohli poznat - no a co? Koho to zajímá? Toto přece není žádná krizová situace, v níž by potřebovala radu či pomoc, aniž by přitom byla odhalena… toto je kafrání o ničem. Téma, v němž nic nepotřebuje, nic vážného neřeší… téma, které ji nikdo nenutil zakládat… natož v něm používat vykřičníky a rozkazovací způsob.

Také souhlasím, nevím co je na tomto tématu tak citlivého. Netýká se to ani zdravotního stavu, vztahů, ani to není intimní téma. Je to prostě téma týkající se výchovy dítěte, kterých jsou tu stovky a daleko více kontroverznějších a bez anonymity. ;) Schovávat se v tomto případě za anonymitu je spíš srabáctví a kdyby zakladatelka byla neanonymní už od začátku, určitě by nebyla tak ostrá :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.10.14 15:44
@BohunkaP píše:
Já za sebe jsem za odtajnění zakladatelky ráda. Je mi srdečně jedno, co a kde tu kdy napsala - ale tohle není citlivé téma. Když už někdo skutečně má takovou potřebu anonymity, pak by ale měl velmi citlivě vážit slova. Házet vykřičníky v nadpisu, moralizovat o tom, kdo obtěžuje okolí a nazývat ty, jejichž chování se mi zrovna nelíbí, nesnesitelnými matkami… to umí anonymně každý trouba. Podepsat se pod to je horší.Že má tato uživatelka problém s tím, že by ji tu mohli poznat - no a co? Koho to zajímá? Toto přece není žádná krizová situace, v níž by potřebovala radu či pomoc, aniž by přitom byla odhalena… toto je kafrání o ničem. Téma, v němž nic nepotřebuje, nic vážného neřeší… téma, které ji nikdo nenutil zakládat… natož v něm používat vykřičníky a rozkazovací způsob.

souhlas :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
38135
11.10.14 15:49

@Knoflice vzdyt to tak je, at si kazdy vychovava sve deti jak uzna za vhodne, ja teda absolutne nevidim duvod, proc do neceho zasahovat, kdyz ona nesnesitelna matka svemu diteti nenadavala ani ho netloukla :nevim: kdyby ano, pak je v poradku neco udelat, ale jestli jen dle sveho uvazeni usmernovala vlastni dite, nevim, co je komu do toho

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.10.14 15:53

@Knoflice a co je na tom co píše tak citlivého? Za svůj názor se nestydí, ale píše anonymně? :roll: a že nechce, aby jí tu někdo z okolí poznal? Tak ať si dává pozor co píše, tak jako všichni ostatní :nevim: když chce kritizovat druhý lidi, tak ať se aspoň neschovává za anonymitu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.10.14 15:54
@BohunkaP píše:

Skvěle napsaný :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
11.10.14 16:11

Takže vlastně nakonec to odprdla chudák autorka. Je to její rozhodnutí, jestli chce zůstat v anonymitě, jen sděllila, co chtěla a vy tu na ni házíte bůh ví co. Ta možnost anonymity tu je, tak proč ji nevyužít? Když někdo chce? Já taky nemám ráda takovéhle matky, co prudí děti zbytečně. Taky jsem byla s malým v nemocnici v čekárně a s ním si tam hrál asi pětiletý kluk a ta máma ho furt napomínala, říkala s čím si má hrát, s čím ne, otravná jako trn v ---. Přišlo mi, že si přijde hrozně důležitá. Jen jsem ji řekla „vždyt je hodnej“ a už začala vyprávět historky jak hodnej být neumí a kdesi cosi, jakoby něčemu chtěla předcházet, tím buzerováním. Tatínek tam seděl jako oukropek. :D Bylo to nepříjemný jak mě, tak zbytku čekárny. Takže věřím, že pisatelka si nevymýšlí. Někdy člověk je přetaženej, to jo, ale všechno má svý meze.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5826
11.10.14 16:19
@Lenka 5dětí píše:
Takže vlastně nakonec to odprdla chudák autorka. Je to její rozhodnutí, jestli chce zůstat v anonymitě, jen sděllila, co chtěla a vy tu na ni házíte bůh ví co. Ta možnost anonymity tu je, tak proč ji nevyužít? Když někdo chce? Já taky nemám ráda takovéhle matky, co prudí děti zbytečně. Taky jsem byla s malým v nemocnici v čekárně a s ním si tam hrál asi pětiletý kluk a ta máma ho furt napomínala, říkala s čím si má hrát, s čím ne, otravná jako trn v ---. Přišlo mi, že si přijde hrozně důležitá. Jen jsem ji řekla „vždyt je hodnej“ a už začala vyprávět historky jak hodnej být neumí a kdesi cosi, jakoby něčemu chtěla předcházet, tím buzerováním. Tatínek tam seděl jako oukropek. :D Bylo to nepříjemný jak mě, tak zbytku čekárny. Takže věřím, že pisatelka si nevymýšlí. Někdy člověk je přetaženej, to jo, ale všechno má svý meze.

Ale ta anonymita má přísná pravidla, takže se nemůže využívat, když někdo chce ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
11.10.14 16:23

Aha tak to já nevím, já jí nikdy nepoužívala. Já myslela, že to je možnost volby. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22093
11.10.14 16:26
@Lenka 5dětí píše:
Takže vlastně nakonec to odprdla chudák autorka. Je to její rozhodnutí, jestli chce zůstat v anonymitě, jen sděllila, co chtěla a vy tu na ni házíte bůh ví co. Ta možnost anonymity tu je, tak proč ji nevyužít? Když někdo chce?

Možnost anonymity tady je - ale pro jasně stanovené účely… tj. konkrétně „u intimních témat nebo u příspěvků, u kterých je důležité zachovat anonymitu (posuzuje admin). Anonymní příspívání je zakázáno využívat pro kontroverzní diskuse nebo k napadání ostatních.

Že někdo CHCE… no promiň, kde to jsme?

Pokud mám na někoho nebo něco negativní názor, vždycky musím zvážit, jestli ho skutečně chci vyslovit… a když se tak zásadně bojím, že mě někdo pozná, co se dá dělat, holt si ten názor prostě budu muset nechat pro sebe. Zvlášť, když se mě na něj nikdo neptá a jeho veřejné hlásání je čistě moje vlastní iniciativa.

Krom toho… zrovna v tomto tématu stačilo málo. Stačilo si odpustit vykřičníky, rozkazovací způsob, moralizování a žvásty o nesnesitelných matkách. Jinak řečeno, stačilo zkultivovat projev… a pravděpodobně by jí anonymita zůstala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3451
11.10.14 16:26
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2715
11.10.14 16:38

@BohunkaP tý bláho, vy to tu ale nějak prožíváte, nic ve zlém, já si chodím na emimino jen podrbat, tak se omlouvám za svou neznalost, a lenost číst nějaký pravidla. Čtu je až když to sama potřebuju :mrgreen:. Tak se omlouvám. Já anonymitu nepoužívám, jenom tady tak brouzdám těma diskuzema a napíšu názor co si myslím. Toť vsjo :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4400
11.10.14 17:45
@jane-e píše:
@Knoflice vzdyt to tak je, at si kazdy vychovava sve deti jak uzna za vhodne, ja teda absolutne nevidim duvod, proc do neceho zasahovat, kdyz ona nesnesitelna matka svemu diteti nenadavala ani ho netloukla :nevim: kdyby ano, pak je v poradku neco udelat, ale jestli jen dle sveho uvazeni usmernovala vlastni dite, nevim, co je komu do toho

Zasahovat ne, podiskutovat o názorech na takovou výchovu-proč ne? Mě to třeba pomohlo v tom, že si na své emoce bude dávat ještě větší pozor-ne kvůli lidem okolo, kdo nedělá nic špatného, nemá se za co stydět-ale kvůli mým dětem. Člověk si prostřednictvím tohoto tématu mohl uvědomit, že někdy mu taky zcela zbytečně ujedou nervy a že na děti to má vliv a berou to za vzor chování.
To, že některé si to sice uvědomily, ale místo uznání, že má zakladatelka v něčem pravdu, začaly útočit podle mě svědčí jen o tom, že píchla do vosího hnízda.

Anonymita-odtajnění podle mě nebylo nutné. Ale podle pravidel tohle citlivé téma není a tak jí někdo nahlásil. Zakladatelka se nemá za co stydět a určitě jí podle toho nikdo nevypátrá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14637
11.10.14 18:22

@BohunkaP Takže když teď víš, že je to Lomikára, tak ji budeš šikanovat v ostatních tématech, co tu příště budou? Nebo proč tak strašně ráda víš, že je to konkrétně ona? Naživo ji asi neznáš, tak co s tou informací budeš dělat? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí