Porodnice Neratovice

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
195
28.3.16 22:23

@zelvarka
Presne tak, at okamuite přijedu, kort kdyz musíme stihnout jeste antibiotika…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19075
28.3.16 22:45

@Kerstynka souhlasím s @zelvarka, jak ráda bych strávila většinu porodu doma a do porodnice jela opravdu jen porodit :-D Možná i proto byl váš porod tak rychlý a bezproblémový, spousta porodů se v porodnici prostě zastaví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.3.16 10:03

Ahoj, rodila jsem tam 22.2. plánovaným císařem, tak kdyby některá něco chtěla ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
224
29.3.16 11:52

V Neratovicích jsem rodila poprvé před čtyrmi lety a bylo to skvělý. Proto jsem se tam teď chtěla vrátit. Porod začal o půlnoci, takže jsem se vysprchovala a po cestě z auta volala do Nera, že jedeme. Sestra mi do telefonu řekla, že ale nemají místo, ať k nim ani nejezdíme, že mě nepřijmou…Moc mě to mrzelo, ale holt je to dané tím, že je to malá porodnice :-( S jistotou se tam dá porodit asi jen plánovaný císař :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.3.16 11:53

@Barborkaa26 Ahoj, gratuluju k miminku a přeju hlavně hodně zdraví :kytka:.
Mě nejspíš čeká plánovaný císař v červnu, tak by mě zajímalo, jak je to s péčí o dítě po zákroku. Měla jsi mimčo hned u sebe? Pomáhaly sestřičky nebo jsi měla na pokoji první den partnera?? Nevíš, jak je to s nadstandardem, je jich dost nebo jsou plný a je těžký se na ně dostat? A za jak dlouho jsi byla propuštěna domu?

:kytka:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.3.16 12:10

@Ajma Nevím, jestli pomůžu, měli jsme to trochu komplikovaný, dítě přivezou na stálo cca 2-3 den, jak se cítíš ;) Jinak vozí na kojení, nadstandart byl věčně plný, ale byla jsem na dvojlůžáku a super ;) po císaří pouští 5. den domů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1205
29.3.16 12:26

@Barborkaa26 u mě komplikace budou možná taky. Hrozí mi císař (už druhý) kvůli vyššímu tlaku v těhotenství. V prvnim to bylo označeno za preeklampsii, tak uvidim, co teď. Nevim, jestli jsou na to Nerátky vůbec „stavěný“, když jsem po prvnim byla 5 dní na JIP a sráželi mi tlak dólu. Ani nevim, jestli mají nějakou JIPku :nevim:.
A po zákroku tě převezli hned na normální pokoj?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
29.3.16 17:24

@Ajma Ano, JIP tam vůbec nemají.. ani pro dospělé, ani dětskou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
17.4.16 21:26

Tak ja Neratovice neprubla. Porodila jsem na Apríla před tim jejich limitem 36+0,takže Bulovka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
23.4.16 16:26

@Barborkaa26 jááá bych měla prosím dotaz :)

Možná mě to v týdnu čeká, pokud do pondělí neporodím, dají mi termín.. Je nutné nástoupit den předem? Ráda bych až v den sekce.. Mám doma ještě jednoho kloučka..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
23.4.16 19:27

@Malvína86 to nevím, jestli to je nutné, taky jsem nastupovala den před a doma 17m dceru..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
872
23.4.16 20:20

@zelvarka a jak jsi byla na Bulovce spokojena? Zasahovali do porodu hodne nebo nechali volný prubeh!? Já se rozmyslím mezi těmito dvěma porodnicemi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2015
27.4.16 20:55
@epajda píše:
@zelvarka a jak jsi byla na Bulovce spokojena? Zasahovali do porodu hodne nebo nechali volný prubeh!? Já se rozmyslím mezi těmito dvěma porodnicemi…

Já byla dost odolná a odhodlána, ale zasahovat chtěli. pro přirozený porod Bulovku nedoporučuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1577
27.4.16 20:56

Zareaguje prosim nekdo, kdo tu rodil planovanym cs?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5499
28.4.16 07:45

@Malvína86 už to bylo výše… co potřebuješ vědět?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Seznam porodnic a jejich recenze na eMiminu

Kde přivedete na svět své miminko?

Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.

Poradna porodní asistence

Ikona - Vladimíra Toplaková

Bc. Vladimíra Toplaková