Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Krumpolina píše:Fireangel píše:Mňáááám, tak to se taky těšim… my máme termín příští týden.
Ahoj holky, v Neratovicích v nemocnici pracuji jako nutriční terapeutka, a za mě - rozhodně můžu porodnici jen a jen doporučit(neberte to jako osobní propagaci
)
Ne, vážně, nastoupila jsem loni v srpnu těsně po škole, vyjukaná, ještě s 2,5r holčičkou (jsem půlúvazkář) a protože nejsem otrkaný zdravotník, docela jsem se bála přijetí, a kolektiv je opravdu úžasný
ad jídlo, trochu jsem to tam překopala, takže teď si budete mlaskatKterá budete chtít edukaci o výživě při kojení, vyžádejte si mě, naklušu
![]()
TerkaMožná bych se i ráda poradila, co jo a co spíš ne při kojení a co podporuje tvorbu kvalitního mléka…
![]()
Pořešíme
Jsem tam pondělí, úterý, středa, stačí se zmínit sestřičkám, zavolají, přijdu ![]()
Tak, hlásím, že je Majdalenka již na světě. Narodila se 23.2.2012…
Až budu rodit příště (plánujeme ještě jedno mimi), tak jedině v porodnici Neratovice. Díky neobyčejně milému personálu na porodním i novorozeneckém odd., se pro nás stal porod i pobyt v porodnici krásným zážitkem. Obrovské poděkování patří zejména porodní asistentce Miládce i paní doktorce (jméno si přesně nevybavuji, nemůžu ho nyní ani najít, stránky Almedy nefungují), které nás provázely porodem. Prostě a jednoduše… člověk se tu cítí člověkem… ![]()
Pro Fireangel: v porodnici jsem byla od čtvrtka do neděle, tak jsem Vás nestihla, tak jestli můžu, kdyžtak bych Vám písla tady zprávu tady na emiminu. OK?
Krumpolina píše:
Tak, hlásím, že je Majdalenka již na světě. Narodila se 23.2.2012…Až budu rodit příště (plánujeme ještě jedno mimi), tak jedině v porodnici Neratovice. Díky neobyčejně milému personálu na porodním i novorozeneckém odd., se pro nás stal porod i pobyt v porodnici krásným zážitkem. Obrovské poděkování patří zejména porodní asistentce Miládce i paní doktorce (jméno si přesně nevybavuji, nemůžu ho nyní ani najít, stránky Almedy nefungují), které nás provázely porodem. Prostě a jednoduše… člověk se tu cítí člověkem…
Pro Fireangel: v porodnici jsem byla od čtvrtka do neděle, tak jsem Vás nestihla, tak jestli můžu, kdyžtak bych Vám písla tady zprávu tady na emiminu. OK?
Jasně
![]()
jééé tak to je milé poděkování..to jsem ráda, hned jsem klidnější a moc se už těším na červen. prozradíš mi prosím Tě, co všechno jsi měla v nadstandartu ? jestli nechceš, tak to plně chápu
a gratuluji ![]()
Krumpolina píše:
Tak, hlásím, že je Majdalenka již na světě. Narodila se 23.2.2012…Až budu rodit příště (plánujeme ještě jedno mimi), tak jedině v porodnici Neratovice. Díky neobyčejně milému personálu na porodním i novorozeneckém odd., se pro nás stal porod i pobyt v porodnici krásným zážitkem. Obrovské poděkování patří zejména porodní asistentce Miládce i paní doktorce (jméno si přesně nevybavuji, nemůžu ho nyní ani najít, stránky Almedy nefungují), které nás provázely porodem. Prostě a jednoduše… člověk se tu cítí člověkem…
Tak to veliká gratulace k miminku
mě to čeká až v červnu ![]()
holky a je to tam vše slyšet? myslim tim, když ležíte na pokoji a chcete odpočívat..ten porodní sál je hned naproti pokojům že?
já měla pokoj naproti sálům, párkrát jsem něco zaslechla, ale po porodu jsem to nevnímala ![]()
Já jsem rodila v Nera před 2 měsíci, měli omezený provoz kvůli rekonstrukci, ale i tak jsem byla spokojena. Prvni den jsem byla na 4-lůžáku, potom na nadstandartu, který jsem si nemohla vynachválit. Je to malinke oddělení, takže pokud někdo opravdu při porodu křičí, tak je to slyšet téměř všude, ale ono se toho stejně moc nenaspí. U mě naprosto respektovali přání u porodu, měla jsem tam třeba napsáno, že bych chtěla přítmí, tak hned zhasli apod. Vsichni moc příjemní, takže pokud bude druhé mimčo, tak zas do Nera. Mohu jen doporučit, i když pravda, já měla porod strašně rychlý a bez komplikací.
Ahojky, moc děkujeme za gratulace
Dneska už je Majdalence 14 dní, to to letí!!!
Pro Lenkaamimi: nevím, zda to byla otázka na mě s tím nadst. pokojem? Já byla na 4 lůžkovým, ale nakonec jsme tam byly dvě maminy, takže to bylo mooooc fajn. ![]()
Dočetla jsem se, že před Vánoci tam proběhla jakási rekonstrukce? nevíte někdo, jestli tento rok plánují další úpravy nebo zavření oddělení z jiných důvodů (malování apod)? Díky:)
@rosslyn píše:
Dočetla jsem se, že před Vánoci tam proběhla jakási rekonstrukce? nevíte někdo, jestli tento rok plánují další úpravy nebo zavření oddělení z jiných důvodů (malování apod)? Díky:)
GYNPORu se už rekonstrukce netýká, v současnosti se rekonstruuje o patro níž, kde se dělá nový DIOP
Takže na GYN budete mít klídek ![]()
@Baslerinda tak moc děkuju, teď už jenom budu doufat, že vydržím do toho 36tt a že bude volno ![]()
Ahoj holky! Dneska jsem se byla podívat v Neratovicích a rovnou se tam objednala na monitor na 36tt k paní primářce. Jaké s ní máte zkušenosti?
A ještě jedna otázka. Jaká je asi tak šance, že mi řeknou, že tam mají plno a že mám jet nakonec rodit jinam? Stalo se to někomu? Říkala PA, že si máme před odjezdem z domova zavolat, esli mají místo…což mě trochu rozhodilo ![]()
Díky a hezký večer
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.