Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Já u paní primářky byla dvakrát na kontrole po monitoru a byla fajn. Vše vysvětlila, co mi nebylo jasné, radši mě poslala ještě na kontrolní monitor, aby měla jistotu, že mimčo opravdu jen spí. Nakonec jsem ji měla i u příjmu v porodnici a u porodu. Při příjmu se hned ptala na porodní plán, ale sama říkala, že pokud ho někdo nemá, tak stejně postupují tak, aby byl porod nejpřirozenější. Takže za mě spokojenost!! ![]()
Trumbeli, děkuju za odpověď. To jsem moc ráda!
Teď jen, aby mi pak neřekli, že je plno ![]()
Tak, všude ti můžou říct, že mají plno
To se nedá dopředu nijak ovlivnit
Já třeba nastoupila s tím, že ráno budou vyvolávat a nebylo tam moc maminek a pak se začlo rodit ostošest
Paní primářku jsme chytla v poradně asi dvakrát a můj dojem je, že je to profík, ale působí jako studený čumák
Ono v té poradně máš skoro pokaždé někoho jiného, rozhodující bych viděla, koho chytneš u porodu.
Ahojky,já jsem rodila v Neratovicích v roce 2007 a 2009 a byla jsem max.spokojená,jeli jsme z Prahy 4 a v pohodě
Teď mám termín v září a chystám se do Neratovic zase ![]()
Holky, máte někdo aktualní zkušenost z této porodnice? Vybírám si zrovna porodnici a Neratovice zatím vyhrávají, protože v době, kdy budu 14+0 budu mimo Prahu, čili prošvihnu registrace. A bydlím na P8 tak to ani nemám daleko.
7.5. jdu na kontrolu k doktorovi,co mě tam 2× rodil.Sice už tam není,je teď v Brandýse,ale zkusím od něj něco zjistit
@blanche44 super, dík předem, i když už jsem skoro rozhodnutá, že pojedu do Neratovic, hlavně kvůli tomu, že to tam bude menší a snad přátelštější prostředí než třeba v Podolí. Kámoška teď v Podolí rodila a říkala, že to je skoro jako továrna
že málem ani neměla, kde rodit, protože jich tam bylo moc. Naštěstí ji už neposlali jinam a zvládla to tam, ale říkala že oddělení šestinedělí je dost zastaralé a WC a sprchy na chodbě pro všechny.
@blanche44 Já jsem taky z prahy 4 a chystám se znovu do Nerátek, termín mám na konci srpna:)
tak holky,vyzpovídala jsem doktora,on už nikde nerodí
měla jsem ho u posledních dvou porodů
ale Neratovice doporučil,takže je to jasný ![]()
Super, takže jsem taky rozhodnutá, v Praze jsem se stejně nikde nezaregistrovala. Dík Blanche.
Ahoj holky! Rodila jsem v Neratovicích před třemi týdny a jsem absolutně spokojená. Přístup báječný, cokoliv jsem chtěla vědět nebo se zeptat, tak nikdy nebyl problém. Takže za sebe jednoznačně doporučuju a příště zase do Neratovic!!!
Zaaro, tak moc gratuluji k narození miminka a dík za informaci. Taky chci rodit v Neratovicích tak doufám, že bude vše v pořádku a pojedu taky tam. Platila sis za doktora a za nadstandard?
Kde přivedete na svět své miminko?
Přečtěte si hodnocení všech českých porodnic a vyberte tu, kde mají skvělou lékařskou péči a příjemné sestřičky.